2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
gunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.

Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut artık bu saatten sonra doğan bebekleri büyük çoğunluğu yaşıyor, hiç strese girme benim dayımın bebeği 1 kilo doğdu 6,5 aylıkken şu anda maşallah canavar gibi

canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol. tansiyon yüksekliği çok önemli malesef, Rabbim korusun ikinizide. inşallah sağ sağlim kucağına alırsın gönlünü ferah tut sen kendine sıkıntı yapıp bebeğide kasma sakın. varmı yanında sana bakan kimse? bırak herşeyini halletsinler

Yok canim iç yatağı ayrı 100 fln satıyorlar. onu bizde almadık alicaz, ama dönencesi çok iyiymiş. Çok fazla oyalaniyorlarmis ona bakıp

iyi bakalım bende alırken mutlaka dönence ekleticem
eşim az pürüz ona kalsa bi çok şey gereksiz o yüzden ortadan çatlamadan istediklerimi almaya çalışıyorum

bende öyle duydum kız kardeş annede varsa oluyor diye.Sanırım kuru esnek cilt sahibi değilsek oluyormuş.

bende çok ilginç bir durum var o kadar terliyorum göbeğim bile nemli bak ama yanlarım pul pul dökülüyor anlamak mümkün değil sinir oluyorum bebe yağı sürüyorum ya mesela sonra bakıyorum hiç sürmemiş gibiyim sadece ya bölgelerim böyle bacaklarım göbeğim falan terlemekten hep nemli zaten anlamadım gitti

Yine senin az galiba canım benimki daha bir beter bacaklarım falan hep çatlak kredi kullanıyorum ama fayda etmedi üstelik daha 6 kilo aldım. Aynalara bakamiyorum
çok şükür rabbime hamilelikte ufak bir rahatsızlık bile yaşamadım ama bu çatlaklar benim moralimi çok bozuyor eski fiziğim eski formum olmucak artık.zaten fazla kiloyu sevmeyen bi insanım üzerine birde bu çatlaklar gelince daha çok üzülüyorum akşam iç çeke çeke ağladım.nasıl alışırım ben diye inşallah başka yerlerde çıkmaz ((((

Rabbim şifa versin canım, ben de hep bu saatten sonra doğan bebeklerin yaşama şansının yüksek olduğunu duydum o yüzden stres etme ki inşallah vaktini de bekler bebişin

canım çok geçmiş olsun demekki kurban bayramı haftası bebeğini kucağına alabilme ihtimalin var. inşallah rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim ikinizinde yardımcısı olsun. sen sıkma canını stres yapma yorma kendini zaten son aylarda fırsat buldukça ayaklarınızı uzatıp dinlenmeye çalışın diyorlar sende fırsat yaratıp bol bol dinlen.bırak evi book götürsün isterse.hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil.

bunu duymuştum bir tencereye biraz su doldurup kaynatıyoruz ve cam şişe içinde halis zeytinyağını tencerenin içine koyuyoruz şişenin ağzı açık kalacakmış su kaynadıkça zeytinyağının asiti kaçıyormuş ve cilde çok iyi geliyormuş.en kötü ihtimal bunu deneyeceğim dün akşam annem geldi ağlamamın üzerine annemde de çok çatlak var ağlama diye beni teselli ederken anneme carladım senin yüzünden böyle oldum sen çatlaksın bende senin yüzünden çatlıyorum diye :) canım annem benim canı sağolsun acaba bizimki bana neler yapar

canım ikeadan bakınca ben de bunları beğenmiştim ama şurdakiler cazip geldi. nerdeyse aynı fiyata daha güzel hem de takım. kuzeim geçen yıl aldı burdan çok memnun. ben oda almayacam yoksa ara ara bakıyordum ve hoşuma gidiyordu.

http://www.erolmobilya.com/bebe.htm

evde var bakanlar saolsunlar da. işe gıdıyorum malesef. rapor hakkım kalmadı yıllık izinler ıptal. nasıl gelıp gıdıcem bılmıyorum.

çok geçmiş olsun bol bol yat. internette çok takılma :) ya da dizi seç kendine arka arkaya izle :)

kızlar şöyle düşünüyorum bebek arabası için
travel sistemden vazgeçiyorum gibi
bebek kışın doğacak kış bebeğinin tin tin bebek arabasında gezdiremem
puset alıyım oto koltuğu tarzında hem arabada hem evde kullanırım
bebek arabasını da tamamen yatabilen özellikli tek alıyım bebeği yatırdığımda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
önceden bizlerin öyleymiş yani bişey olmamış bize :)
sağlam bir bebek arabası alırım travele para vermektense
ben doğumdan sonra düşünüyorum arabayı çünkü doğum için puset daha iyi olur
sizce?

evde var bakanlar saolsunlar da. işe gıdıyorum malesef. rapor hakkım kalmadı yıllık izinler ıptal. nasıl gelıp gıdıcem bılmıyorum.

dotorum bana 26. haftadan sonra tıbbı zorunluluk raporu verebiliyoruz o zaman doğum iznine erken çıkmış oluyosun demişti. acaba bunumu konuşsan doktorunla? havalarda sıcak Allah yardımcın olsun izin alabilirsen evde dinlenirsin en azından

su iç bol bol su. krem sür sürekli

setler bence gereksiz pahalı oluyo çünkü kucakta taşınan puseti uzun süre kullanamıyosun bebek hızlı büyüyo pusete göre. ama ikili olanlardan oto koltuğu olarakta kullanabildiğini uzun süre kullanabiliyosun diye mantıklı. hemde çocuk arabada uyuyduysa al ondan arabaya tak ohh gezmeye devam :)

eşimde zaten kış bebeği olucak bakarız arabaya baston tipi olanlardan alırız hem hafif hemde rahat olur demeye başladı. eğer çok gerek olursa yakında bir sürü arkadaşımızda var nasılsa onlardan kullanırız araba diyip beni sinir etti geçen ama umursamadım çok. bu arada etrafımızdaki tüm arkadaşlarımızın bebekleri olduğu için etrafta araba çok

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın.

cnm geçmş olsun. çok dikkat et, allah sağlık versin ikinize de, inşallah eylülde kavuşrusunuz birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…