- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
Ben kamuda değilim hizmet sektörü olduğu için 2. bir emre kadar bizde de izinler durdurulduKamuda çalışan arkadaşlar varsa, yıllık izinler durduruldu. Tıpış Tıpış ise döneceğiz. haber aldigimdan beri çok moralim bozuk...
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut artık bu saatten sonra doğan bebekleri büyük çoğunluğu yaşıyor, hiç strese girme benim dayımın bebeği 1 kilo doğdu 6,5 aylıkken şu anda maşallah canavar gibigunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
gunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
Yok canim iç yatağı ayrı 100 fln satıyorlar. onu bizde almadık alicaz, ama dönencesi çok iyiymiş. Çok fazla oyalaniyorlarmis ona bakıp
bende öyle duydum kız kardeş annede varsa oluyor diye.Sanırım kuru esnek cilt sahibi değilsek oluyormuş.
çok şükür rabbime hamilelikte ufak bir rahatsızlık bile yaşamadım ama bu çatlaklar benim moralimi çok bozuyor eski fiziğim eski formum olmucak artık.zaten fazla kiloyu sevmeyen bi insanım üzerine birde bu çatlaklar gelince daha çok üzülüyorum akşam iç çeke çeke ağladım.nasıl alışırım ben diye inşallah başka yerlerde çıkmazYine senin az galiba canım benimki daha bir beter bacaklarım falan hep çatlak kredi kullanıyorum ama fayda etmedi üstelik daha 6 kilo aldım. Aynalara bakamiyorum
Rabbim şifa versin canım, ben de hep bu saatten sonra doğan bebeklerin yaşama şansının yüksek olduğunu duydum o yüzden stres etme ki inşallah vaktini de bekler bebişingunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
canım çok geçmiş olsun demekki kurban bayramı haftası bebeğini kucağına alabilme ihtimalin var. inşallah rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim ikinizinde yardımcısı olsun. sen sıkma canını stres yapma yorma kendini zaten son aylarda fırsat buldukça ayaklarınızı uzatıp dinlenmeye çalışın diyorlar sende fırsat yaratıp bol bol dinlen.bırak evi book götürsün isterse.hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil.gunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
bunu duymuştum bir tencereye biraz su doldurup kaynatıyoruz ve cam şişe içinde halis zeytinyağını tencerenin içine koyuyoruz şişenin ağzı açık kalacakmış su kaynadıkça zeytinyağının asiti kaçıyormuş ve cilde çok iyi geliyormuş.en kötü ihtimal bunu deneyeceğimkremler jeller yağlar var ama bir çok doktor sızma zeytinyağını bir fokurdamlık kaynatın soğumaya bırakın özü çıkacak,göğüs karnınıza en iyi bu gelir diyor.Denemekten başka çaremiz yok.
tekzenden gönderdiğin model güzelmiş aslında ama kalitesini hiç bilmiyorum tekzenin. ikeadan internet siparişine baktınmı hiç? gerçi maliyetli oluyo onlar ama bi bak istersen yinede. bende bunları almayı düşünüyorum kısmetse. şifonyer aynı model bulursam daha iyi olucak tabiii :)
Eki Görüntüle 1859615 Eki Görüntüle 1859616 Eki Görüntüle 1859617
Kızlar ilk sayfamızda hafta hesabı var bi bakın isterseniz :)
evde var bakanlar saolsunlar da. işe gıdıyorum malesef. rapor hakkım kalmadı yıllık izinler ıptal. nasıl gelıp gıdıcem bılmıyorum.canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol. tansiyon yüksekliği çok önemli malesef, Rabbim korusun ikinizide. inşallah sağ sağlim kucağına alırsın gönlünü ferah tut sen kendine sıkıntı yapıp bebeğide kasma sakın. varmı yanında sana bakan kimse? bırak herşeyini halletsinler
gunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
evde var bakanlar saolsunlar da. işe gıdıyorum malesef. rapor hakkım kalmadı yıllık izinler ıptal. nasıl gelıp gıdıcem bılmıyorum.
Kızlar bugün işten geldim eve geldigimde soyunurken neyle karşılaştım dersiniz? Sol göğsüm catlamisben bu çatlaklara alisamicam gördükçe psikolojim bozuluyor.56 kilo ile başladığım hamilelikte şimdi 65 kiloyum 9 kilo aldım. Bu çatlaklar için kesim cozum yok mu ya
kızlar şöyle düşünüyorum bebek arabası için
travel sistemden vazgeçiyorum gibi
bebek kışın doğacak kış bebeğinin tin tin bebek arabasında gezdiremem
puset alıyım oto koltuğu tarzında hem arabada hem evde kullanırım
bebek arabasını da tamamen yatabilen özellikli tek alıyım bebeği yatırdığımda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
önceden bizlerin öyleymiş yani bişey olmamış bize :)
sağlam bir bebek arabası alırım travele para vermektense
ben doğumdan sonra düşünüyorum arabayı çünkü doğum için puset daha iyi olur
sizce?
hayırlı olsun cnm güle güle kullanın.Canım ben aynı modelden aldım. Civil sadece 1 günlük indirim yapmıştı yaklaşık 1.5 ay önce, aslında kırmızı siyahlisini istiyordum ama siyah beyazlisini donencesiyle beraber 400 aldık. ben yorumları okudum, yandan fermuarida var.iyi bir seçim yaptık inş.
cnm geçmş olsun. çok dikkat et, allah sağlık versin ikinize de, inşallah eylülde kavuşrusunuz birbirinizegunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?