2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

bu siteye bende baktım daha mantıklı geldi banada hem kurum derdiyle falanda uğraşmıyosun ama eşim yok yaa hallederiz nolucak dedi bende nasıl istiyosan dedim kensine konuyu kapattık, sonradan fikirde değiştirebilir tabii hiç belli olmaz :)

kızlar ben bu konuları hiç anlamıyorum aslında. bilerek araba olayını erteliyordum hiç kafam basmıyor eşim halletsin diye, o da hiç sallamadı :) en son ben arkadaşlarıma çevreme sordum sordum araştırdım.
ben travel sistem aldım, 2 li dedğiniz sanırım, puseti var, ama tamamen yatıyo, dik oturadabiliyo 3-4 seviyesi var. bir de oto koltuğu olan puseti(ana kucağı) var, o da 7-8 ay kullanılır, arabada da, arabaya takınca da kolaylık avmde fln gezerken.
evet kışa geliyor, sokaklarda gezmeyeceğiz ama, doktora gideceğiz hep, arabaya binecek çocuk ve mutlaka şart. kaldı ki haftasonları bi nefes almak için ben avm falan gezerim duramam diye düşündüm :)
bir deee, bunun ikinci çocuğu var, onu da düşündüm

Canm saglikla kucagina al insallah ikinizde sag saglim kurtulun

iyi bakalım bende alırken mutlaka dönence ekleticem
eşim az pürüz ona kalsa bi çok şey gereksiz o yüzden ortadan çatlamadan istediklerimi almaya çalışıyorum
Ayy aynı benim eşim oda hep pürüz ne gerek var ne yapacaz diyor insanı çileden çıkarıyor ama akülü arabaları şimdiden almayı düşünüyor zor tutuyorum ama eşimden bağımsız ben belki oda yapmıcam bir beşik alacaz arkadaşdan bebiş beşiğe sığmamaya başlayınca yapacam sanırım odasını rahat rahat kasmadan şimdilik acil olanları alayım diyorum, bu arada bebek arabası Pierre cardin twist travel sistem düşünüyorum kızlar çevrenizde kullanan yada detaylı inceleyen var mı

Hayrlı olsun canım hangi model aldın

evde var bakanlar saolsunlar da. işe gıdıyorum malesef. rapor hakkım kalmadı yıllık izinler ıptal. nasıl gelıp gıdıcem bılmıyorum.
Canım hamilelikte rapor sınırı yok diye biliyorum bunu bir araştırsana hamilelik istisnai durum benim arkadaş hamile iken nerdeyse sadece 3-4 ay geldi belki de daha az.

Merhaba,

Ben de gerek olmadığını düşünüyordum, ama darbe girişimi sabahında yol kapalı olduğu için boğaziçi köprüsünde, kadın doğum uzmanı olmayan bir doktor tarafından arabanın arka koltuğunda doğuran kadının hikayesini okuyunca işimi şansa bırakmanın doğru olmadığını anladım inşallah hepimiz planladığımız gibi hastanelerimizde doktorlarımıza ulaşabiliriz, ama hayat ne getirir bilinmez.

Ben yaptırdım.

şu anda hersey karısık malum. ızınler ıptal olunca raporlarıda kısıtladılar. amelıyat dışı verılmıcekmıs. bakacagım artık 2 haftaya kadar sonra ınsallah hersey normale doner de bende hemen ızın alırım

anladım canım yaa tüh, yinede çok yorma kendini dikkatli ol bol su içmeyi ihtmal etme sakın

Canim supersin benim daha hastane cantam bile yok :))

ben çanta düşünmüyorum yaa, sırt çantası yeter günlük kullanım için. hastane içinde bavul içine 2 ayrı bohça yapıcam biri benim biri kızımın temiz temiz herşeyi yerleştirdikmi tamamdır ama eylülde hazırlarım herşeyi ben tahminen

Darbe günü ilk aklıma gelen o oldu ya ben evde doğurmak zorunda kalırsam , göbeğin kesileceği aleti nasıl steril edebilirim, gibi gibi şeyler düşündüm.

onlara göre gereksiz çünkü bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler diyip geçiştiriyorlar
bende ev bizim düzgün bi oda yapıyım diyorum şifonyer ve dolabı 5-10 yıl kullanırız daha fazla bile inşallah
park yatak alıcam bi de pahalı bi yatakta almıyorum 500 tl en fazla
bebek arabası mesela sona attım onu da çok para vermeyi düşünmüyorum travelden vazgeçtim
taşımak için ve araba için puset alıcam doğumdan önce
doğum sonrası alıcam arabayı onada 700-800 veririm en fazla
şu an bi yatak ve kıyafet kaldı bol bol almıcam kıyafette herkes hediye gelir diyo bakıcam gelmedi doğumdan 1-2 hafta sonra çıkar alırım ne ihtiyacı varsa bebeğin

hangi marka model aldın canım
tamamen yatan bebek arabası aldığımızda da yenidoğan yatırabiliriz altına iç ped yumuşak bir şey hazırlayıp diye düşünüyorum

işte düz yatabilen bebek arabası aldığımda arabada uyusun dursun diyorum
el puseti de arabada da kullanırım evde de anakucağı niyetiyle kullanırım
erkekler beni benden alıyo adama kalsa dolap saçmaymış eski bi dolap var evde her yeri dökülüyo onu kullanacakmışız
hayır hassasım biliyo ağlıyorum herşeye zaten ama laf esirgemek yok bi de geçen demez mi ben alıştım senin hamile olmana diye adamın aklına gelmiyo artık
cinnet geçirecektim yuh artık dedim
içimdende dedim son iki ay bu adama çektiricem işte oh sefam olsun sen misin unutan
yalandan bişey yapmıyorum zaten yeterince hassasım herşeye ağlıyorum
adamda bu kadar değişeceğini hiç düşünmezdim diyip geziyo

Canim ben 28. Haftada 7. Aya giriyorum dicem :/
Bi gariplik var :))
İlk sayfadan bakabilirsin ben o ay hesabına göre hesaplıyorum :)
Canım bende toplamda 8-9 aldım. Daha alır mıyız ki bende 65 im
Kamuda çalışan arkadaşlar varsa, yıllık izinler durduruldu. Tıpış Tıpış ise döneceğiz. haber aldigimdan beri çok moralim bozuk...
bu duruma bende üzüldüm öğrrtmenler için böyle bi şey yok ama bi sürü akrabam abilerim dönecek herkes

eşime kalsa bizim dolabın bi kısmını bebeğe ayıralım zaten arkadaş yatak odası beşiğini verdi sağolsun yeter nolucak diyoda olmaz dedim milleti kendi yatak odamda istemiyorum ben diyince tamam ikeadan bakarız dedi kabul ettim bende. maddi olarak sıkıntı olmıycağını bilsem direticemde oda için ama sıkıntı o yüzden ikea iyidir hem hesaplı hem kullanışlı, arkadaşım ordan aldığı odayı 4 sene rahatça kullandı ve taşınma bile geçirdi mobilyalar. 4sene sonunda çocuğa kaydıraklı yatak aldılar ondan yatağı değiştirdi sadece dolap hala sağlam.

benim hamile olduğumu uykularımdan ve göbeğimden farkediyo bi tek yoksa ahlanmam sızlanmam olmadığı için normalim aslında. e göbekte yeni yeni büyüdü, normaldede kilolu olduğum için çoğu insan kilo aldım zannediyomuş itiraf ediyolar :) bende diyorum yavaştan sızlanmaya başlıyım ama kıyamıyorum sonra zaten herşeyi yapıyo, yardımcı oluyo sağolsun ev işlerinde falanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…