canım ikeadan bakınca ben de bunları beğenmiştim ama şurdakiler cazip geldi. nerdeyse aynı fiyata daha güzel hem de takım. kuzeim geçen yıl aldı burdan çok memnun. ben oda almayacam yoksa ara ara bakıyordum ve hoşuma gidiyordu.
http://www.erolmobilya.com/bebe.htm
kızlar şöyle düşünüyorum bebek arabası için
travel sistemden vazgeçiyorum gibi
bebek kışın doğacak kış bebeğinin tin tin bebek arabasında gezdiremem
puset alıyım oto koltuğu tarzında hem arabada hem evde kullanırım
bebek arabasını da tamamen yatabilen özellikli tek alıyım bebeği yatırdığımda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
önceden bizlerin öyleymiş yani bişey olmamış bize :)
sağlam bir bebek arabası alırım travele para vermektense
ben doğumdan sonra düşünüyorum arabayı çünkü doğum için puset daha iyi olur
sizce?
setler bence gereksiz pahalı oluyo çünkü kucakta taşınan puseti uzun süre kullanamıyosun bebek hızlı büyüyo pusete göre. ama ikili olanlardan oto koltuğu olarakta kullanabildiğini uzun süre kullanabiliyosun diye mantıklı. hemde çocuk arabada uyuyduysa al ondan arabaya tak ohh gezmeye devam :)
eşimde zaten kış bebeği olucak bakarız arabaya baston tipi olanlardan alırız hem hafif hemde rahat olur demeye başladı. eğer çok gerek olursa yakında bir sürü arkadaşımızda var nasılsa onlardan kullanırız araba diyip beni sinir etti geçen ama umursamadım çok. bu arada etrafımızdaki tüm arkadaşlarımızın bebekleri olduğu için etrafta araba çok
Canm saglikla kucagina al insallah ikinizde sag saglim kurtulungunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
Ayy aynı benim eşim oda hep pürüz ne gerek var ne yapacaz diyor insanı çileden çıkarıyor ama akülü arabaları şimdiden almayı düşünüyor zor tutuyorum ama eşimden bağımsız ben belki oda yapmıcam bir beşik alacaz arkadaşdan bebiş beşiğe sığmamaya başlayınca yapacam sanırım odasını rahat rahat kasmadan şimdilik acil olanları alayım diyorum, bu arada bebek arabası Pierre cardin twist travel sistem düşünüyorum kızlar çevrenizde kullanan yada detaylı inceleyen var mıiyi bakalım bende alırken mutlaka dönence ekleticem
eşim az pürüz ona kalsa bi çok şey gereksiz o yüzden ortadan çatlamadan istediklerimi almaya çalışıyorum
Hayrlı olsun canım hangi model aldınkızlar ben bu konuları hiç anlamıyorum aslında. bilerek araba olayını erteliyordum hiç kafam basmıyor eşim halletsin diye, o da hiç sallamadı :) en son ben arkadaşlarıma çevreme sordum sordum araştırdım.
ben travel sistem aldım, 2 li dedğiniz sanırım, puseti var, ama tamamen yatıyo, dik oturadabiliyo 3-4 seviyesi var. bir de oto koltuğu olan puseti(ana kucağı) var, o da 7-8 ay kullanılır, arabada da, arabaya takınca da kolaylık avmde fln gezerken.
evet kışa geliyor, sokaklarda gezmeyeceğiz ama, doktora gideceğiz hep, arabaya binecek çocuk ve mutlaka şart. kaldı ki haftasonları bi nefes almak için ben avm falan gezerim duramam diye düşündüm :)
bir deee, bunun ikinci çocuğu var, onu da düşündüm
Canım hamilelikte rapor sınırı yok diye biliyorum bunu bir araştırsana hamilelik istisnai durum benim arkadaş hamile iken nerdeyse sadece 3-4 ay geldi belki de daha az.evde var bakanlar saolsunlar da. işe gıdıyorum malesef. rapor hakkım kalmadı yıllık izinler ıptal. nasıl gelıp gıdıcem bılmıyorum.
Benim doktorumda yaptırma dedi zaten hastane de doğum yapacaksın hatta ben bile yapmadım , tetonoz aşısının amacı bebeğin kordonun steril olmayan paslı bir aletle kesilmesi sonucunda tetenoz olmasına karşıymış, çevremde yakın zamanda doğum yapan arkadaşların hiçbiri de yaptırma dı.
şu anda hersey karısık malum. ızınler ıptal olunca raporlarıda kısıtladılar. amelıyat dışı verılmıcekmıs. bakacagım artık 2 haftaya kadar sonra ınsallah hersey normale doner de bende hemen ızın alırımdotorum bana 26. haftadan sonra tıbbı zorunluluk raporu verebiliyoruz o zaman doğum iznine erken çıkmış oluyosun demişti. acaba bunumu konuşsan doktorunla? havalarda sıcak Allah yardımcın olsun izin alabilirsen evde dinlenirsin en azından
Canim supersin benim daha hastane cantam bile yok :))Kızlar bende bugün bebeğin kıyafetlerini yikiyip utuleyeyim düşünüyorum artık hastane cantamizi hazirlayacam
şu anda hersey karısık malum. ızınler ıptal olunca raporlarıda kısıtladılar. amelıyat dışı verılmıcekmıs. bakacagım artık 2 haftaya kadar sonra ınsallah hersey normale doner de bende hemen ızın alırım
Canim supersin benim daha hastane cantam bile yok :))
Darbe günü ilk aklıma gelen o oldu ya ben evde doğurmak zorunda kalırsam , göbeğin kesileceği aleti nasıl steril edebilirim, gibi gibi şeyler düşündüm.Merhaba,
Ben de gerek olmadığını düşünüyordum, ama darbe girişimi sabahında yol kapalı olduğu için boğaziçi köprüsünde, kadın doğum uzmanı olmayan bir doktor tarafından arabanın arka koltuğunda doğuran kadının hikayesini okuyunca işimi şansa bırakmanın doğru olmadığını anladıminşallah hepimiz planladığımız gibi hastanelerimizde doktorlarımıza ulaşabiliriz, ama hayat ne getirir bilinmez.
Ben yaptırdım.
sağol cnm. inşallah yararlı ve sağlam çıkar.Hayrlı olsun canım hangi model aldın
Ayy aynı benim eşim oda hep pürüz ne gerek var ne yapacaz diyor insanı çileden çıkarıyor ama akülü arabaları şimdiden almayı düşünüyor zor tutuyorum ama eşimden bağımsız ben belki oda yapmıcam bir beşik alacaz arkadaşdan bebiş beşiğe sığmamaya başlayınca yapacam sanırım odasını rahat rahat kasmadan şimdilik acil olanları alayım diyorum, bu arada bebek arabası Pierre cardin twist travel sistem düşünüyorum kızlar çevrenizde kullanan yada detaylı inceleyen var mı
kızlar ben bu konuları hiç anlamıyorum aslında. bilerek araba olayını erteliyordum hiç kafam basmıyor eşim halletsin diye, o da hiç sallamadı :) en son ben arkadaşlarıma çevreme sordum sordum araştırdım.
ben travel sistem aldım, 2 li dedğiniz sanırım, puseti var, ama tamamen yatıyo, dik oturadabiliyo 3-4 seviyesi var. bir de oto koltuğu olan puseti(ana kucağı) var, o da 7-8 ay kullanılır, arabada da, arabaya takınca da kolaylık avmde fln gezerken.
evet kışa geliyor, sokaklarda gezmeyeceğiz ama, doktora gideceğiz hep, arabaya binecek çocuk ve mutlaka şart. kaldı ki haftasonları bi nefes almak için ben avm falan gezerim duramam diye düşündüm :)
bir deee, bunun ikinci çocuğu var, onu da düşündüm
setler bence gereksiz pahalı oluyo çünkü kucakta taşınan puseti uzun süre kullanamıyosun bebek hızlı büyüyo pusete göre. ama ikili olanlardan oto koltuğu olarakta kullanabildiğini uzun süre kullanabiliyosun diye mantıklı. hemde çocuk arabada uyuyduysa al ondan arabaya tak ohh gezmeye devam :)
eşimde zaten kış bebeği olucak bakarız arabaya baston tipi olanlardan alırız hem hafif hemde rahat olur demeye başladı. eğer çok gerek olursa yakında bir sürü arkadaşımızda var nasılsa onlardan kullanırız araba diyip beni sinir etti geçen ama umursamadım çok. bu arada etrafımızdaki tüm arkadaşlarımızın bebekleri olduğu için etrafta araba çok
bunlar çok güzel ben çok beğeniyorum ama bana şu an için pahalısağol cnm. inşallah yararlı ve sağlam çıkar.
canım casual marka aldım, casual cadillac air. fotosunu paylaşayım
İlk sayfadan bakabilirsin ben o ay hesabına göre hesaplıyorum :)Canim ben 28. Haftada 7. Aya giriyorum dicem :/
Bi gariplik var :))
Canım bende toplamda 8-9 aldım. Daha alır mıyız ki bende 65 imKızlar bugün işten geldim eve geldigimde soyunurken neyle karşılaştım dersiniz? Sol göğsüm catlamisben bu çatlaklara alisamicam gördükçe psikolojim bozuluyor.56 kilo ile başladığım hamilelikte şimdi 65 kiloyum 9 kilo aldım. Bu çatlaklar için kesim cozum yok mu ya
bu duruma bende üzüldüm öğrrtmenler için böyle bi şey yok ama bi sürü akrabam abilerim dönecek herkesKamuda çalışan arkadaşlar varsa, yıllık izinler durduruldu. Tıpış Tıpış ise döneceğiz. haber aldigimdan beri çok moralim bozuk...
işte düz yatabilen bebek arabası aldığımda arabada uyusun dursun diyorum
el puseti de arabada da kullanırım evde de anakucağı niyetiyle kullanırım
erkekler beni benden alıyo adama kalsa dolap saçmaymış eski bi dolap var evde her yeri dökülüyo onu kullanacakmışız
hayır hassasım biliyo ağlıyorum herşeye zaten ama laf esirgemek yok bi de geçen demez mi ben alıştım senin hamile olmana diye adamın aklına gelmiyo artık
cinnet geçirecektim yuh artık dedim
içimdende dedim son iki ay bu adama çektiricem işte oh sefam olsun sen misin unutan
yalandan bişey yapmıyorum zaten yeterince hassasım herşeye ağlıyorum
adamda bu kadar değişeceğini hiç düşünmezdim diyip geziyo
maşalah canım çok hızlısın :)Kızlar bende bugün bebeğin kıyafetlerini yikiyip utuleyeyim düşünüyorum artık hastane cantamizi hazirlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?