2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

ben çok kullandım araba, (ilk oğlum eylül doğumlu)
arabada uyuyor diye uyku saatine göre dışarı çıkıp kafede falan otururduk eşimle,
en büyük sosyal aktivitemiz :)))

canım bu nedir tam olarak.
şimdi izinler de iptal oldu,
ben 31. haftada izne ayrılmak istiyordum normalde, yıllık iznim var, onları kullanacaktım 37ye kadar.
ama şimdi vermeyecekler muhtemelen, 31de de evi boşaltacağım, 32. ye kadar kalacak yerim yok, şaka gibi.

çok geçmiş olsun canım,
yediklerine çok dikkat et.
tansiyon sorunu olan bir tanıdığım hamilelik boyunca yaptığı diyet sayesinde hiç sorun yaşamadan aldı bebeğini kucağına.
umarım sen de ve bebeğin de iyi olursunuz.

bu arada erken doğum olursa da çok üzülme, yeğenim 33 haftalık doğdu, paşam gayet sağlıklı.

aynen çatlayacağı varsa çatlıyor :)
bir de kilo alma durumuna göre değişiyor.
ben 13 kilo almıştım çok değil belki ama hepsi göbeğe, doğumdan sonra hiç fazlalık kalmamıştı düşün.
e göbek o kadar büyüğünce hangi krem, hangi bakım kar etsin değil mi, çatladık her yerden.

ama zaman geçtikçe o çatlaklar azalıyor veya rengi değiştiği için çok göze batmıyor.
bu hamileliğimde de yine göbek çalışıyorum.
çoğu kişi kol bacak birlikte şişiyor mesela, bende göbek büyüdükçe büyüyor...

oy oy çok zor olmuştur.
gelebildin mi.
ben de bunu düşünüyorum.
şimdi rapor da verilmeyecekmiş ya artık, hamileler için de geçerli mi?
benim bir sürü yıllık iznim var birikmiş, zorlandığımda kullanırım diye düşünüyordum.
ilk gebeliğimde de işteki son haftalarımda çarşamba günü bu şekilde izin kullanmıştım da rahat geçirmiştim.
bu sefer mümkün olmayacak gibi.
ama sıcakta çok zorlanıyorum ben,
ne olacak, nasıl yapacağız.
kurban bayramına kadar bu şekilde sürer diyorlar izin mevzusu.

aynen benimde kolum çok aşırı bir kilo almadı bacaklarım zaten incecik olmadığı için ee biraz bacaklara gitti kalınlaştı ama göbek kocaman haftama göre 5 aylıkken daha büyük sanıyorlardı hep beni :)

kesinlikle bizim heveslerimizi bari anlasınlar dime ama
bizede herkes fazla almayın dediği için adam tedbirli bende dedim tamam zaten aşırı almıcam
5 er tane alt üst takım alırım
eldivendi bereydi çoraptı onları alıcam
önlük alıcam
baktım 1-2 hediye gelmiyor ee napıyım yetmiyorsa çıkıp alıcam yani oturup hediye bekleyemem
ki her hediye çocuğun ebadına göre de gelmeyeceğine göre mecbur alınacak bunlar :)

ilkkez duydum cnm. baktım da çok sevmliymiş :) ama ev tipi ana kucağı gelecek bana, o yüzden bunu almam sanırım, ama çok tatlış görünüyo

kullanımı da çok güzel yeni doğum yaptı arkadaşım onda gördüm yatırıyo buna oh nasıl güzel uyuyo var ya tatliş tatliş
oğlum dedim gelde yicem seni :)

sallanmamasına hiç dikkat etmemiştim işte gidip görmenin faydaları. Casual marka diğer ürünlere bakarım acayip taktım casual'a
EVET CNM GİT BAK HEPSİNE, SÜR, KATLA, GERİ AÇ, SEN ÇOK YORULMA AMA EŞİN BAKSIN :) sen anakucağını kaldır, 3 kilo falan casuallarda :)

İyice agirlasmadan almak lazım benim herşey tamam ya ben şimdiden yürüyemez oldum niye böyle oldum anlamıyorum 50 metre gidiyorum oturup dinleniyorum bu sıpa beni benden etti bu sefer
ay yerm o tontiş sıpayı :):) herkesin hamileliği farklı geçyo kuzucum..
benim karnım biraz küçük bi de az kilo aldım,
ben ölçtüm 45 dk yürüyebiliyorum belim ağrımaya başlıyo, 1 saate tamamlıyorum. ama 1 saatten sonra adım atamıyorum
o yüzden alışverişleri 1 saat gez - mola 1 saat gez- mola şeklinde yapıyorum

kullanımı da çok güzel yeni doğum yaptı arkadaşım onda gördüm yatırıyo buna oh nasıl güzel uyuyo var ya tatliş tatliş
oğlum dedim gelde yicem seni :)
evet ben de hemen doğsun evde onu öpim koklim uyutuyum giydriyim istiyorum... bu ara başladı bu hissiyat bende, zaman geçmek blmiyor artık.. ben de ana kucağı için aynı şeyi düşnüüyorum. karşıma koyuyum bebeği içine, uyusun orda mışıl mışıl ben de izleyim onu :):):)
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebiklerimize.. Amin..

düşük riski, erken doğum tehlikesi vs gibi durumlar olduğunda verilebiliyomuş. kendi doktoruna bi sor istersen. ben günlük erken çıkışlarımı haftada 1 güne çevirmek istediğimde rapor istiyorum dedim. haftada 1gün yazamam, ancak tıbbi gereklilik olması gerekir ondada zaten doğum iznine erken çıkmış olursun dedi

hımm, ben ilk hamileliğimde arada tek günlük rapor kullanmıştım ama kadın doğüumcudan değil de aile hekiminden almıştım.
belki o yüzden sorun olmadı.
ama şimdi vermezler kesin.
e yıllık izin de vermeyecekler...

öyle mi dyolar cnm ya ben de kullanacaktım saklıyordum ağustosa.. yanacak demek ki kısmet napalım...

öyle mi dyolar cnm ya ben de kullanacaktım saklıyordum ağustosa.. yanacak demek ki kısmet napalım...
Canım bu durumu ik ile konuşmak lazım yanacak izinleri doğum sonrasına aktarma olasılığı var mı diye sonuçta biz kullanmak istiyoruz ve kullandırtmıyorlar ben bu konuyu araştıracağım, bir gelişme olursa bilgilendiririm.

sanıyorlar ki bebeğin bütün tekstil ürünleri hediye gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…