canımm allah razı olsun verdiğin moral için napalım herşey çocuk ıcın yeterki o olsun bı zaman gelecekki çatlaklara da alısıcaz
Verdiğin bilgiler için teşekkürler, Pierre cardindende vazgeçtim sonuçta ucuz bişey de değil alman malları herzaman dayanıklı ve kaliteli oluyor römer diye bir marka daha var onuda önerdiler birde bahsettiğin arabayı buralarda bulup test edebilirsem süper olurBiz de çok araştırdık, daha kıyafet, biberon, kozmetik vb hiçbirşey almadık tüm enerjimizi araba seçimine harcadık. Bugün yarın alacağız inşallah, Cybex iris m-air modeline karar verdik. Önce e-bebek gibi (adını tam hatırlamadığım) bir mağazada keşfedip denedik; sonra unkapanındaki altgeçitte (Saraçhane deniyor) denedik. Alman tasarımı, hafif ve yağ gibi kayıyor. Bize kullanışlı geldi ki bizim henüz arabamız yok, toplu taşımalarda rahat etmemiz gerekiyor. Malum yollarımız kaldırımlarımız da engebeli.
Mesela pierre cardin twistin bence dezavantaj olan bir özelliğini daha söyleyeyim; puseti size bakar pozisyonda kendinize çevirdiğinizde; arabanın gidiş yönüne göre büyük tekerlekler önde küçükler arkada kalıyor bu da manevra kabiliyetini azaltıyor. Aşağıya resmini yükledim bu örneğin.
Ağırlığı önemli bir de açılıp kapanma mekanizmasına iyi bakın rahat mı değil mi. Bizim Cybex tek alle açılıp kapanıyor.
Römer in arabasını bn çok beğenmiştim kullanışlı da geldi ama hangi satıcıya sorsam römer araba koltuğunda iyi bebek arabasını başkasına yaptırıyor tavsiye etmem dediler. İnternette de pek kullanıcı yorumlarına rastlayamayınca almaya cesaret edemedim açıkçası.Verdiğin bilgiler için teşekkürler, Pierre cardindende vazgeçtim sonuçta ucuz bişey de değil alman malları herzaman dayanıklı ve kaliteli oluyor römer diye bir marka daha var onuda önerdiler birde bahsettiğin arabayı buralarda bulup test edebilirsem süper olur
evet canım belki hissetmiyoruzdur. belki de bi kaç gün sonra yaşıycaz böyle bişey:) Hayırlısı olsunanladığım kadarıyla kasılma sıkıp bırakma hareketi gibi bişi. belki bizim hissedemeyeceğimiz kadar hafifte oluyo olabilir yada dediğin gibi bebekte zannediliyo olabilir bende tam bilemiyorum.
Am,in canım inşallah. normal doğumda kolay bişiy değil, sancısı var suni sancısı var, ıkınması var o da zor tabiii ki.. normal doğumdan korkanları da çok haklı buluyorum.. bir de artık normalde de kesi atıolar herkese sonra da dikiş atıolar o da 10 gün falan sürüyo iyileşmesi.. benim gözümde iki tip doğum da zor.. Sadece sezeryandan korkuyorum işte sebebi yokben sezeryanda o kadar kesilmekten korkuyorum dıkıslerden korkuyorum o dıkıslerden korktuğum kadar normal doğumdan korkmuyorum en temızı bana normal dogummus gıbı geliyor. bızım elımızde olan bırseyde degıl bu durum rabbım bebeklerımız ıcın en sağlıklısı normal doğumu nasıp eder ınsallah. gerçekten dedıgın gıbı herkes normal doğumdan korkup sezeryan a yonelıyor bende tam aksı sezeryandan korkup normal doğum ıstıyorum.amaaaan mıllet 7-8 çocuk doğuruyor catır catır bırsey olmuyor olmuş olsa aynı hatayı tekrar tekrar yapar mı bı ınsan dımı ama? benım annemde kardesımle benı normal doğurdu ınsallah vucudumdakı çatlaklar kadar bünyemde anneme benzemıstır de bende normal doğururum
canım, puset çevirince nasıl öyle oluyor anlamadım ben. kafamda oturmadı, tutma kolunun mu yeri değişiyor? yani puset sabit kol mu değişiyor? biz aldık casual cadillac ama bizim aldığımda puseti çıkarıp çevirip takıosun, o da senin dediğin tekerler değişmesin diye sanırım. ama emin olamadım kiBiz de çok araştırdık, daha kıyafet, biberon, kozmetik vb hiçbirşey almadık tüm enerjimizi araba seçimine harcadık. Bugün yarın alacağız inşallah, Cybex iris m-air modeline karar verdik. Önce e-bebek gibi (adını tam hatırlamadığım) bir mağazada keşfedip denedik; sonra unkapanındaki altgeçitte (Saraçhane deniyor) denedik. Alman tasarımı, hafif ve yağ gibi kayıyor. Bize kullanışlı geldi ki bizim henüz arabamız yok, toplu taşımalarda rahat etmemiz gerekiyor. Malum yollarımız kaldırımlarımız da engebeli.
Mesela pierre cardin twistin bence dezavantaj olan bir özelliğini daha söyleyeyim; puseti size bakar pozisyonda kendinize çevirdiğinizde; arabanın gidiş yönüne göre büyük tekerlekler önde küçükler arkada kalıyor bu da manevra kabiliyetini azaltıyor. Aşağıya resmini yükledim bu örneğin.
Ağırlığı önemli bir de açılıp kapanma mekanizmasına iyi bakın rahat mı değil mi. Bizim Cybex tek alle açılıp kapanıyor.
dün yazı geldi raporlarınız işleme alınmayacaktır dıye. tam 1 ay kaldı dogum
insallah herkes en az 10 hafta kadar daha bekler. herkes zamanında dogursun insallah. bebıslerımız de bızde ıyı olalım. son zamanlardan korkuyorum bende. hareket etmek ıyıce zorlasıcak. goz açıp kapayıncaya kadar gecsın son haftalar
evet canım kolu değiştiriyorsun ben gidip bakmıştım, casual cadillac kaç kg canımcanım, puset çevirince nasıl öyle oluyor anlamadım ben. kafamda oturmadı, tutma kolunun mu yeri değişiyor? yani puset sabit kol mu değişiyor? biz aldık casual cadillac ama bizim aldığımda puseti çıkarıp çevirip takıosun, o da senin dediğin tekerler değişmesin diye sanırım. ama emin olamadım ki
yok cnm hala onlarda hastane kapatilicakmis o yuzden sıkıntı yaptim ama sukur hallolduben rentıp ı düşünüyordum.ama sanırsam rentıp fethullahtan başka birisine satılmış galiba oyle diyorlar ama emin de olamıyorum bu gıdısle medicabil düşünücem sanırsam. allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
rentıp hala sgk ile anlaşma yapamadı özel sigorta yoksa sıkıntı. Ben medicabilde recep beye gidiyorum. Eve de yakın medicabilde doğum yapıpta sorun yaşayan görmedim.ben rentıp ı düşünüyordum.ama sanırsam rentıp fethullahtan başka birisine satılmış galiba oyle diyorlar ama emin de olamıyorum bu gıdısle medicabil düşünücem sanırsam. allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.
Yaaaa ben de asırı merak ediyorum. 3 ekim dogumlu bi arkadas vardı. Bence o dogurur:))kızlar çok merak ediyorum acaba bizim forumumuzda ilk kim dogurucak :))) artık sonlara yaklaşıyoruz cok sukur kii :))))))
tuzlu mu yiyorsun acaba baya şişmiş yada o gün çok ayakta kalmış olabilirsin. Benimde hafif şişmeler oluyor ayaklarımı kalp hizasından yukarı kaldırıp yatıyorum biraz hafifliyor ama ertesi gün tekrar oluyor tabi :)Kızlar günaydın dün gece aniden sancı girdi kasıklarıma ve karın çevreme karnım taş gibi oldu birden belimede aynı adet olmuşum gibi ağrı girdi. Dün biraz üzüntülü şeyler yaşadım ağladım onun etkisiyle mi oldu acaba. Eşim hastaneye gidelim dedi ama bi müddet sonra geçti. Ama sancı çok şiddetliydi yatakta kıvrandım. Şuan bebeğim hareketli çok şükür cuma doktora gideceğim soracağım çok şey var. Bu arada bi fotoğrafımda ayağımın şişliğini farkettim resmen balon gibi hep bu şekilde oluyor böyle olan var mı aranızda
aa bunu kimseden duymamıştım bu ılacı eczaneden mı temın edıyoruz yoksa aktarlardan mı?canım weleda diye bir yağ var bi arkadaşım önerdi kendisi 17 kilo kuzeni de 30 kilo almış hiç çatlak olmamış bizde de genetik çatlak henüz bir şey olmadı bende de ilerleyen günlerde göreces bakalım. Dene bence derim.
ah tabı var ogluda var oda kolay bırsey degıl ama napcan suan en cazip gözüme o geliyor D:evet canım belki hissetmiyoruzdur. belki de bi kaç gün sonra yaşıycaz böyle bişey:) Hayırlısı olsun
Am,in canım inşallah. normal doğumda kolay bişiy değil, sancısı var suni sancısı var, ıkınması var o da zor tabiii ki.. normal doğumdan korkanları da çok haklı buluyorum.. bir de artık normalde de kesi atıolar herkese sonra da dikiş atıolar o da 10 gün falan sürüyo iyileşmesi.. benim gözümde iki tip doğum da zor.. Sadece sezeryandan korkuyorum işte sebebi yok
Bakalım kısmet hepimiz için. Rabbim hayırlısını versin herşey bebeklerimiz için..
Evet canımyaaa o hıçkırıkmıymıııış :) ben genelde arkamda yastıkla sırt üstü uzanınca hissediyorum öyle. hatta eşimede o ara koy elini diyorum, o da demişti kalp atışı gibi bu ama çok güçlü normalmi böyle hissedebilmemiz diye bende hıçkırıkta olabilir demiştim
benimde ayaklarım sısıyor ama senın kı kadar degıl bence sen bu sıslıgı doktoruna gostermelısın.Kızlar günaydın dün gece aniden sancı girdi kasıklarıma ve karın çevreme karnım taş gibi oldu birden belimede aynı adet olmuşum gibi ağrı girdi. Dün biraz üzüntülü şeyler yaşadım ağladım onun etkisiyle mi oldu acaba. Eşim hastaneye gidelim dedi ama bi müddet sonra geçti. Ama sancı çok şiddetliydi yatakta kıvrandım. Şuan bebeğim hareketli çok şükür cuma doktora gideceğim soracağım çok şey var. Bu arada bi fotoğrafımda ayağımın şişliğini farkettim resmen balon gibi hep bu şekilde oluyor böyle olan var mı aranızda
ay senı allah mı gonderdı bana :)) bende recep doğanlar a gelebilirim. recep bey e gıdıp memnun olmayanıda duymadım açıkçası. peki medıcabılde odalar nasıl tek kısılık odada kalma ımkanımız olucak mı?rentıp hala sgk ile anlaşma yapamadı özel sigorta yoksa sıkıntı. Ben medicabilde recep beye gidiyorum. Eve de yakın medicabilde doğum yapıpta sorun yaşayan görmedim.
Kızlar günaydın dün gece aniden sancı girdi kasıklarıma ve karın çevreme karnım taş gibi oldu birden belimede aynı adet olmuşum gibi ağrı girdi. Dün biraz üzüntülü şeyler yaşadım ağladım onun etkisiyle mi oldu acaba. Eşim hastaneye gidelim dedi ama bi müddet sonra geçti. Ama sancı çok şiddetliydi yatakta kıvrandım. Şuan bebeğim hareketli çok şükür cuma doktora gideceğim soracağım çok şey var. Bu arada bi fotoğrafımda ayağımın şişliğini farkettim resmen balon gibi hep bu şekilde oluyor böyle olan var mı aranızda
canım, puset çevirince nasıl öyle oluyor anlamadım ben. kafamda oturmadı, tutma kolunun mu yeri değişiyor? yani puset sabit kol mu değişiyor? biz aldık casual cadillac ama bizim aldığımda puseti çıkarıp çevirip takıosun, o da senin dediğin tekerler değişmesin diye sanırım. ama emin olamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?