2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canımm allah razı olsun verdiğin moral için napalım herşey çocuk ıcın yeterki o olsun bı zaman gelecekki çatlaklara da alısıcaz

canım weleda diye bir yağ var bi arkadaşım önerdi kendisi 17 kilo kuzeni de 30 kilo almış hiç çatlak olmamış bizde de genetik çatlak henüz bir şey olmadı bende de ilerleyen günlerde göreces bakalım. Dene bence derim.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, Pierre cardindende vazgeçtim sonuçta ucuz bişey de değil alman malları herzaman dayanıklı ve kaliteli oluyor römer diye bir marka daha var onuda önerdiler birde bahsettiğin arabayı buralarda bulup test edebilirsem süper olur

Römer in arabasını bn çok beğenmiştim kullanışlı da geldi ama hangi satıcıya sorsam römer araba koltuğunda iyi bebek arabasını başkasına yaptırıyor tavsiye etmem dediler. İnternette de pek kullanıcı yorumlarına rastlayamayınca almaya cesaret edemedim açıkçası.

anladığım kadarıyla kasılma sıkıp bırakma hareketi gibi bişi. belki bizim hissedemeyeceğimiz kadar hafifte oluyo olabilir yada dediğin gibi bebekte zannediliyo olabilir bende tam bilemiyorum.
evet canım belki hissetmiyoruzdur. belki de bi kaç gün sonra yaşıycaz böyle bişey:) Hayırlısı olsun
Am,in canım inşallah. normal doğumda kolay bişiy değil, sancısı var suni sancısı var, ıkınması var o da zor tabiii ki.. normal doğumdan korkanları da çok haklı buluyorum.. bir de artık normalde de kesi atıolar herkese sonra da dikiş atıolar o da 10 gün falan sürüyo iyileşmesi.. benim gözümde iki tip doğum da zor.. Sadece sezeryandan korkuyorum işte sebebi yok
Bakalım kısmet hepimiz için. Rabbim hayırlısını versin herşey bebeklerimiz için..

canım, puset çevirince nasıl öyle oluyor anlamadım ben. kafamda oturmadı, tutma kolunun mu yeri değişiyor? yani puset sabit kol mu değişiyor? biz aldık casual cadillac ama bizim aldığımda puseti çıkarıp çevirip takıosun, o da senin dediğin tekerler değişmesin diye sanırım. ama emin olamadım ki

Amin canım Amin inşallah

evet canım kolu değiştiriyorsun ben gidip bakmıştım, casual cadillac kaç kg canım

yok cnm hala onlarda hastane kapatilicakmis o yuzden sıkıntı yaptim ama sukur halloldu

Kızlar günaydın dün gece aniden sancı girdi kasıklarıma ve karın çevreme karnım taş gibi oldu birden belimede aynı adet olmuşum gibi ağrı girdi. Dün biraz üzüntülü şeyler yaşadım ağladım onun etkisiyle mi oldu acaba. Eşim hastaneye gidelim dedi ama bi müddet sonra geçti. Ama sancı çok şiddetliydi yatakta kıvrandım. Şuan bebeğim hareketli çok şükür cuma doktora gideceğim soracağım çok şey var. Bu arada bi fotoğrafımda ayağımın şişliğini farkettim resmen balon gibi hep bu şekilde oluyor böyle olan var mı aranızda

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 89
rentıp hala sgk ile anlaşma yapamadı özel sigorta yoksa sıkıntı. Ben medicabilde recep beye gidiyorum. Eve de yakın medicabilde doğum yapıpta sorun yaşayan görmedim.

tuzlu mu yiyorsun acaba baya şişmiş yada o gün çok ayakta kalmış olabilirsin. Benimde hafif şişmeler oluyor ayaklarımı kalp hizasından yukarı kaldırıp yatıyorum biraz hafifliyor ama ertesi gün tekrar oluyor tabi :)

selam canlaaaarrrr, nasılsınız bakalımmm? 1 aydır kızımı görmedim özledim artık yaa ya cuma ya cumartesi gidicem doktora geçen cumartesi gidemedim malum olaylardan dolayı.

doğumu niye bu kadar kafaya taktınızki? çok şükür gebeliklerimiz sağlıklı ilerliyo e bi şekidle çıkıcak bu çocuklar dışarı, keşke hep bizimle kalsalar ama imkansız maalesef :) her doğumun kendine göre zorlukları illaki var. çok yakın arkadaşlarımdan tecrübe ettiğim şu bebek doğacağı şekli kendi belirliyo biz ne istersek isteyelim. bende normal doğum istiyorum, yapabilirim kendime güveniyorumda, yanımda annem olsun istiyorum mesela, eşim dayanıklı değildir keşke olabilse... normal doğumda
annelerimizin bizi ve kardeşlerimizi nasıl doğurduğu çok önemli. çatı darlığı vs gibi sebepler varsa bunlar genetik olabiliyormuş. bi arkadaşım normal diye diretti, suni sancıda aldı, açılması oldu ama bebek bir türlü aşağıya inemedi, sonra sezeryan oldu ve ortaya çıktıki bebeğin ayağına kordonu dolanmış, normal doğurması nerdeyse imkansızmış. kızcağız sancı çektiğiyle kaldı sadece. suni sancı aslında herşeyin normal gittiği doğumlarda gerekli değildir, sakın unutmayın ve boşuna daha fazla acı çekmeyin.
sezeryanda kişinin bünyesiyle çok alakalı bir durum. iyileşme ayaklanma süreci ağrı eşiğiniz ile, nazlanmalarınız ve etrafınızdaki insanlarla ilgili bir durum. eğer 2.çocuk olucaksa daha çabuk ayaklanıyormuşsunuz arkadaşlarımdan tanık oldum. doktorunuzunda doğum şekline bakışı ve yaptırdığı doğumların geçmişi çok önemli. normal doğumda gereksiz kesi ve dikiş atanda var, sezeryanda hazır açmışken fazla yağlarıda alıyım diyende...

çok uzattım kusura bakmayın, dedim ya bir şekilde doğucaklar. hazır içimizdelerken hareketlerini hissedebiliyoken keyfini çıkaralım bence :)

aa bunu kimseden duymamıştım bu ılacı eczaneden mı temın edıyoruz yoksa aktarlardan mı?

ah tabı var ogluda var oda kolay bırsey degıl ama napcan suan en cazip gözüme o geliyor D:

Evet canım indirdiğim uygulamalar da da birçok sitede de hıçkırıklarını hissedebileceğimiz yazıyor. Ben de doğum için hayırlı ve kolay bi doğum olsun diye dua ediyorum ve Kuranı Kerim in sonunda inşikak süresi var kolay doğum için okunuyor, onu okuyorum hep, normal doğum da kendi sancısı bile olsa çabuk olsun diye illa suni sancı veriyorlar çok kızıyorum buna, nerde kaldı doğal doğum o zaman

benimde ayaklarım sısıyor ama senın kı kadar degıl bence sen bu sıslıgı doktoruna gostermelısın.

rentıp hala sgk ile anlaşma yapamadı özel sigorta yoksa sıkıntı. Ben medicabilde recep beye gidiyorum. Eve de yakın medicabilde doğum yapıpta sorun yaşayan görmedim.
ay senı allah mı gonderdı bana :)) bende recep doğanlar a gelebilirim. recep bey e gıdıp memnun olmayanıda duymadım açıkçası. peki medıcabılde odalar nasıl tek kısılık odada kalma ımkanımız olucak mı?
rentıp sgk ıle anlaşması yok ama doğum fıyatları uygun normal 1400 sezeryan 1700 tl idi. ben 2015 şubat ayında orada kürtajımı olmuştum herseyden memnun kalmıştım. ama sımdı bu memleket olayları olduktan sonra ıstemıyorum.

canım ne kadar şişmiş ayakların öyle? sor mutlaka doktoruna şişliği. kramlar olabilir yazıyo hep internette, hatta adet sancılarına benzerde yazıyo aynı dediğin gibi ama sen sor yinede belki nst falan ister kontrol amaçlı

Aynen puset sabit tutma kolunun yeri değişiyor, öyle olunca büyük tekerler önde kalıyor. Bizim alacağımızda da puset çıkarılıp ters takılıyor, arabanın gidiş yönü değişmemiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…