Aynen hiç keyfi olmuyor zaten normalde de çok kavga etmeyi beceremeyen biriyim hepten komik sahneler çıkıyor ortaya genelde konuşmalarıma gülüyor eşim bundan mi kızdın diye hep saçma şeylere kızıyorum sonrada birlikte guluyoruzAlttan alinca keyifli olmuyor dimidun aksâm ben hala gerginim esim niye gergin oldugumu sordu ben de ne diyeyim begenirsiniz "bu aralar davranişlarin gozume cok batiyor dikkat et dedim" Allahimmm adam bişey yaomiyor uslu uslu duruyor ne dersem yapiyor nerden çikti bu konuşma. Zaten bikac dakika sonra utandim kendimden :)
Canim yaa daha dikkatli ol Allah korusun... Özellikle esin evde yokken ...ayy ben sinirlenemiyorum hiç yaa. nazlanıyım diyorum onuda beceremiyorum. en büyük nazım dışarı çıkınca ne yiycez diye karar verememek :) adam zaten pek sakin değildir ama bu ara oda sakin çabuk sinirlenmiyo sanki o da hamile anlamadımki bi türlü, bi sakiniz yani anlıycağınız.
ya kızlar bide unutkanlık çıktı bende, doktora gidince sorucam ama geçen yangın çıkarıyodum evde nerdeyse. ocağı kısıkta açık unutmuşum, pirinç ıslattığım leğenide açık unuttuğum ocağın üzerine koymuşum Allah'tan su varmışta leğenin içinde hemen yanmamış. eşim geç yattı o gece mutfaktan çıtırtılar ve plastik kokusu gelince noluyo diye bakmaya gitmiş o zaman farketmiş. bişide diyemedi bana dikkat et dedi sadece, arkamdan mutfağa giriyo artık sürekli kontrol ediyo
Canim muhakkak sor doktoruna bi baksin belki de normaldir ama en azından bi kontrol etmesinde fayda var...Bilegi geçiyor diz üstüne kadar çıkıyor kasık bölgemde de oluyor
canım sen yaptırmamışmıydın yüklemeyi geçen ay, yanlış mı hatırladım : (Kızlar bugün randevumuz vardı. yeni bir Dr yeni bir hastane. Ama bu Dr U sevdim. Yalnız söyle bi durum var ki Dr bebek çok iri iki hafta önden gidiyor dedi. Şeker yüklemesi yapmak şart bu durumda dedi yarın yapacaz. 28+2 sat a göre. Ultrason a göre 30+1. 1600 gr dedi. umarım bi sorun olmaz ya . Kafayı buna taktım şimdi de.
Canim yaa daha dikkatli ol Allah korusun... Özellikle esin evde yokken ...
Haklısın canım ben de de var unutkanlık farkındayım... dikkat edelim rabbim de yardım etsin inşallah :)önlem olarak artık mutfağa yanlızken girmiyorum, nolur nolmaz diye, sizde dikkatli olun valla yaa
Evet benim sipayida çok hıçkırık tutuyor düzenli şekilde 15-20 kez atiyoryaaa o hıçkırıkmıymıııış :) ben genelde arkamda yastıkla sırt üstü uzanınca hissediyorum öyle. hatta eşimede o ara koy elini diyorum, o da demişti kalp atışı gibi bu ama çok güçlü normalmi böyle hissedebilmemiz diye bende hıçkırıkta olabilir demiştim
canım sen yaptırmamışmıydın yüklemeyi geçen ay, yanlış mı hatırladım : (
eğer çıksa bile d,kkat edince düzelir cnm, bebek de normale döner,
benim gittiğim kuaför bayan da öyle oldu, 28de doktora gittiğinde dr önde gidio şekere bakalım diyo, hafif yüksek çıkıo,çok katı bi diyet yapmadan meyveyi tatlıyı pilavı kesiolar, sonraki randevuda normal çıkıyo...
takma kafanı düzelir inşallah cnm
Canım sen urfada mı yapmayı düşünüyorsun doğumunu?Sanırım öyle diyodun diye soruyorum urfada yapacaksan doktor kararı verdin miHaklısın canım ben de de var unutkanlık farkındayım... dikkat edelim rabbim de yardım etsin inşallah :)
Bacak kasılmaları için çok 1 ay önceden vermişti doktorum bana bu zamana kadar neden vermemiş ki seninki. Kullanmadığm gün hemen bacaklarımda ağrılar başlıyorSevgili Annişler:
ŞİŞLİK KONUSU: benim el ve ayaklarım nerdeyse 1,5 aydır şişik. (fotoğrafla gösteren arkadaş kadar olmasa da) ama ne yüzük ne eski ayakkabılarım olmuyor 1,5 aydır 1 numara büyük açık ayakkabı, terlik giyiyorum.Tuzlu yemiyorum bu arada bol su içiyorum..
Fakat benim esas problemim ellerimdeki eklem yerlerim ödemden dolayı acıyor ve tam hissetmiyor tam kapatamıyorum hele gece yatıp sabah kalktığımda ellerim yok gibi uyuşukluktan.
Aynı şey ayaklarım için geçerli ayak tabanlarımın üzerine sabahları basamıyorum acıdan.Dolayısı ile uzun yürüyüşler de yapamıyorum dışarda. Bu arada 8 kilo aldım.
Yarınki kontrolde doktoruma soracağım aydınlatırım sebep çare vs.. varsa
KASILMALAR KRAMPLAR:Yine 1 aydır ara ara karnıma bıçak saplanan kramplar öyleki iki büklüm olup yerden doğrulamayacak kadar oldu apar topar doktora gittim rahim büyüdüğü için normal dedi
yine arada bacak baldırlarıma gece vakti çığlık atarak (eşimin yüreğine indirerek) kramplar kaskatı oluyor ters yöne baskı ile 2 dk da geçiyor.
Magnezyum tozu verdi doktorum kramplar için düzenli kullanıldıgımda daha iyiyim biraz ihmal aynı şeyler oluyor
ama kullanın doktorunuzdan isteyin yazsın bence
Dikensiz gül bahçesi yok gülümüze kavuşana kadar sabır :)
ay bende düşünüyorum bazen çıkıyım erkenden diye sonrada düşünüyorum napıcam evde tek başıma patlarm sıkıntıdan bi yerede gidilmez diye. inşallah doktorda izin verirde çalışabiliriz yoksa kıyamet kopar valla evlerde :)
bide çılgınlık yapıp 31.haftada yani 21 ağustosta giresuna gidicez uçakla 1 hafta kalıp dönücez inşallah, çok sıkıldık kv kp orda onlarıda görmüş oluruz denizede girerim sonra dönüp eşyaları yıkar hallederim diye plan yaptık eğer uygulayabilirsek tabiii. aklınızda olsun 36.haftaya kadar uçağa izin varmış ama doktordan rapor almak gerekiyomuş, uçmasında sakınca yoktur diye
benimki de 1 ay önce verdi ama bazen almayı unutunca bikaç gün oluyor yine hemenBacak kasılmaları için çok 1 ay önceden vermişti doktorum bana bu zamana kadar neden vermemiş ki seninki. Kullanmadığm gün hemen bacaklarımda ağrılar başlıyor
uyuşukluk hissetmen konusunu kesinlikle doktora danış bende de şişlik var hafif hafif ama uyuşukluk başka birşey
Aynen hiç keyfi olmuyor zaten normalde de çok kavga etmeyi beceremeyen biriyim hepten komik sahneler çıkıyor ortaya genelde konuşmalarıma gülüyor eşim bundan mi kızdın diye hep saçma şeylere kızıyorum sonrada birlikte guluyoruz
Evet canım :) doktora da karar verdik gibi bi arkadaşım da bebek bekliyor o kendi doktorunu önerdi sanmed hastahanesinde hüseyin beye gidiyormuş... gidince urfaya artık bi gorusecegim inşallah :) yaz okulunun bitmesini bekliyorum zaten hazirliklari da hızlandırdım bakalım artık :)Canım sen urfada mı yapmayı düşünüyorsun doğumunu?Sanırım öyle diyodun diye soruyorum urfada yapacaksan doktor kararı verdin mi
Allah korumuş canim ya. Doktoruna soyle ihmal etme ama inan bana bende de var unutkanlik. Dun aksam yemek yaptim ama ewde yiyecek ekmegimiz yoktu iyi mi :)ayy ben sinirlenemiyorum hiç yaa. nazlanıyım diyorum onuda beceremiyorum. en büyük nazım dışarı çıkınca ne yiycez diye karar verememek :) adam zaten pek sakin değildir ama bu ara oda sakin çabuk sinirlenmiyo sanki o da hamile anlamadımki bi türlü, bi sakiniz yani anlıycağınız.
ya kızlar bide unutkanlık çıktı bende, doktora gidince sorucam ama geçen yangın çıkarıyodum evde nerdeyse. ocağı kısıkta açık unutmuşum, pirinç ıslattığım leğenide açık unuttuğum ocağın üzerine koymuşum Allah'tan su varmışta leğenin içinde hemen yanmamış. eşim geç yattı o gece mutfaktan çıtırtılar ve plastik kokusu gelince noluyo diye bakmaya gitmiş o zaman farketmiş. bişide diyemedi bana dikkat et dedi sadece, arkamdan mutfağa giriyo artık sürekli kontrol ediyo
Ayy o ağlamayi hiç deme zaten normalde bile çok sulugozum şimdi düşün halimi artıkbizim ki ya sabır diye diye geziyor ama çok abartınca başlıyor o da kızmaya kendine gel artık tamam anlıyorum ama ağlama diyor en çok ağlamama kızıyor
bi de kızdığım şeyi anlatıyorum mesela ağlıyorum bu mu yani seni bu kadar ağlatan şey hayret ediyorum sana diyor
bu sefer beni anlamamış davranınca ben daha da çirkefe bağlayıp konuşmadan ağlıyorum sakinleyince gidip normal konuşunca adam bakıp gülüyo napsın
anladım canım :) Hadi bakalım Allah kolaylık versin. Benimkide şanmedde Ayşe Baz bende memnunum. Hüseyin beyede iyi diyolar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet canım :) doktora da karar verdik gibi bi arkadaşım da bebek bekliyor o kendi doktorunu önerdi sanmed hastahanesinde hüseyin beye gidiyormuş... gidince urfaya artık bi gorusecegim inşallah :) yaz okulunun bitmesini bekliyorum zaten hazirliklari da hızlandırdım bakalım artık :)
inşallah izin verir bencede benim en büyük sıkıntım kemiklerim batıyo resmen ve sırtım dayanılmaz ağrıyor habire kalkıp yürüyorum dükkanda
dikkat et yolda kendine benim doktorum arabayla uzun yola çıkma dedi kendi arabanla mecbur kalırsan mola vere vere olabilir dedi ama mutlaka progestron iç bi gün önce ve sonra dedi
Allah korumuş canim ya. Doktoruna soyle ihmal etme ama inan bana bende de var unutkanlik. Dun aksam yemek yaptim ama ewde yiyecek ekmegimiz yoktu iyi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?