2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aynen hiç keyfi olmuyor zaten normalde de çok kavga etmeyi beceremeyen biriyim hepten komik sahneler çıkıyor ortaya genelde konuşmalarıma gülüyor eşim bundan mi kızdın diye hep saçma şeylere kızıyorum sonrada birlikte guluyoruz

Canim yaa daha dikkatli ol Allah korusun... Özellikle esin evde yokken ...

Oo oo dogum heyecanlari baslamisben oglumda 32. Haftadan sonra hurma yemistim bir tane falan.. 36 dan sonra gunde 3 tane yemistim,faydasi oldugunu duaunuyorum.doguma giderken yemeyi unutmuştum..
Benim.de burnum tikali,izmir sıcağında nefes alamiyorum gibi geliyo,doğum anında verdiklerj oksijen geliyo,oglumda.hic korkmamama ragmen bunda niye boyleyim bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

canım sen yaptırmamışmıydın yüklemeyi geçen ay, yanlış mı hatırladım : (
eğer çıksa bile d,kkat edince düzelir cnm, bebek de normale döner,
benim gittiğim kuaför bayan da öyle oldu, 28de doktora gittiğinde dr önde gidio şekere bakalım diyo, hafif yüksek çıkıo,çok katı bi diyet yapmadan meyveyi tatlıyı pilavı kesiolar, sonraki randevuda normal çıkıyo...
takma kafanı düzelir inşallah cnm

Evet benim sipayida çok hıçkırık tutuyor düzenli şekilde 15-20 kez atiyor

sağol canım yok yaptırmamştım ben. dün sadece açlık tokluk batırdım normal çıkmıştı. paates pirinç tatlı ekmek dikkat ediyorum zaten.

Haklısın canım ben de de var unutkanlık farkındayım... dikkat edelim rabbim de yardım etsin inşallah :)
Canım sen urfada mı yapmayı düşünüyorsun doğumunu?Sanırım öyle diyodun diye soruyorum urfada yapacaksan doktor kararı verdin mi

Bacak kasılmaları için çok 1 ay önceden vermişti doktorum bana bu zamana kadar neden vermemiş ki seninki. Kullanmadığm gün hemen bacaklarımda ağrılar başlıyor
uyuşukluk hissetmen konusunu kesinlikle doktora danış bende de şişlik var hafif hafif ama uyuşukluk başka birşey

inşallah izin verir bencede benim en büyük sıkıntım kemiklerim batıyo resmen ve sırtım dayanılmaz ağrıyor habire kalkıp yürüyorum dükkanda
dikkat et yolda kendine benim doktorum arabayla uzun yola çıkma dedi kendi arabanla mecbur kalırsan mola vere vere olabilir dedi ama mutlaka progestron iç bi gün önce ve sonra dedi

benimki de 1 ay önce verdi ama bazen almayı unutunca bikaç gün oluyor yine hemen

bizim ki ya sabır diye diye geziyor ama çok abartınca başlıyor o da kızmaya kendine gel artık tamam anlıyorum ama ağlama diyor en çok ağlamama kızıyor
bi de kızdığım şeyi anlatıyorum mesela ağlıyorum bu mu yani seni bu kadar ağlatan şey hayret ediyorum sana diyor
bu sefer beni anlamamış davranınca ben daha da çirkefe bağlayıp konuşmadan ağlıyorum sakinleyince gidip normal konuşunca adam bakıp gülüyo napsın

Canım sen urfada mı yapmayı düşünüyorsun doğumunu?Sanırım öyle diyodun diye soruyorum urfada yapacaksan doktor kararı verdin mi
Evet canım :) doktora da karar verdik gibi bi arkadaşım da bebek bekliyor o kendi doktorunu önerdi sanmed hastahanesinde hüseyin beye gidiyormuş... gidince urfaya artık bi gorusecegim inşallah :) yaz okulunun bitmesini bekliyorum zaten hazirliklari da hızlandırdım bakalım artık :)

Allah korumuş canim ya. Doktoruna soyle ihmal etme ama inan bana bende de var unutkanlik. Dun aksam yemek yaptim ama ewde yiyecek ekmegimiz yoktu iyi mi :)

Ayy o ağlamayi hiç deme zaten normalde bile çok sulugozum şimdi düşün halimi artık ama ağlama rekorunu cuma gecesi kırdım kız kardeşlerim urfadan gelmişlerdi şu darbe olayından dolayi çok korktular onların o durumu çok üzdü beni mahzun mahzun oturup boynunu büküp annemleri bi daha ne zaman görürüz diyince kızkardeşim tutamadım kendimi 18 yaşında bi de daha o an kimsesiz hissettim onlarla birlikte ayy uzak annem babamdan

Kızlar bu hamilelik bana yaradı sanırım bende tam tersine bir rahatım relaxım sakinim ki sormayın gitsin eşim diyor sen ne kadar mutlu insan oldun böyle hiçbir şeye üzülmüyorsun bana eskisi gibi bağırmıyorsun, normalde iş yerinde basit bir hatayı bile büyütüp stres yaparken şimdi çok relaxım dünya yansa umrumda değil o kadar yani, lisedeyken şahit olduğum bir durum beni çok etkilemişti ve kendi kendime asla hamileliğimde stres yapmayacağım demiştim, sadece bebeğimin geleceği ile ilgili kaygılarım oluyor

anladım canım :) Hadi bakalım Allah kolaylık versin. Benimkide şanmedde Ayşe Baz bende memnunum. Hüseyin beyede iyi diyolar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

arabayla gidiceksen coraspin içebilirsin 1 gün önce başlayıp döndüktan 1 gün sonra bırakman yeterli demişti ama uçak için bişi demedi henüz. gidince sorucam bişi içmek gerekiyomu diye bakalım

Allah korumuş canim ya. Doktoruna soyle ihmal etme ama inan bana bende de var unutkanlik. Dun aksam yemek yaptim ama ewde yiyecek ekmegimiz yoktu iyi mi :)

valla yaa oluyo öyle şeyler. bende salataya soğan koymayı unuttum diyorum bunun bişeyi eksik sofrada yerken aydım e bunda soğan yok diye eşimde sağolsun olsun nolucak diyip devam etti yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…