Kızlar bu hamilelik bana yaradı sanırım bende tam tersine bir rahatım relaxım sakinim ki sormayın gitsin eşim diyor sen ne kadar mutlu insan oldun böyle hiçbir şeye üzülmüyorsun bana eskisi gibi bağırmıyorsun, normalde iş yerinde basit bir hatayı bile büyütüp stres yaparken şimdi çok relaxım dünya yansa umrumda değil o kadar yani, lisedeyken şahit olduğum bir durum beni çok etkilemişti ve kendi kendime asla hamileliğimde stres yapmayacağım demiştim, sadece bebeğimin geleceği ile ilgili kaygılarım oluyor
arabayla gidiceksen coraspin içebilirsin 1 gün önce başlayıp döndüktan 1 gün sonra bırakman yeterli demişti ama uçak için bişi demedi henüz. gidince sorucam bişi içmek gerekiyomu diye bakalım
Eğer çok uzun yolculuksa dize kadar orta basınç varis çorabı öneriyor birçok doktor.
Arada yürüyüşte yapmak gerekiyor.
Bazı doktorlar sadece arada bacaklarını çalışdır yürüyüş yeterli diyor.Birazcık hastanın durumuna göre değişiyor sanırım.Ama Varis çorabı uçuşlarda da normalde de öneriliyor,hatta Havaalanlarında uçuş çorabı olarak satılıyor.
aa onu hiç bilmiyodum teşekkürler bilgi için. 1 saat 45dk sürüyor uçuş sanırım gerek olmaz çoraba ama dolaşıp yürürüm koridorda biraz
Amin canım :)anladım canım :) Hadi bakalım Allah kolaylık versin. Benimkide şanmedde Ayşe Baz bende memnunum. Hüseyin beyede iyi diyolar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
doktora danışmadan kullanmayın aspirinler son 3 ayda kullanılmaz aman diyimarabayla gidiceksen coraspin içebilirsin
Zorrrrr çok zor alisasiya kadar bir çok kez ustune yapar3 gündür oglumla tuvalet egitime başladık simdi yapicak diye diye muradima erdim çişini degil kakasini yapti acaip mutlu oldum biraz zorluyomus arkadaslar tuvalet egitimi
doktora danışmadan kullanmayın aspirinler son 3 ayda kullanılmaz aman diyim
Canim sende mi Ayşe baza gidiyorsun bende ona gidiyorum da galiba genelde sezeryan doğum yapıyor normal doğumda nasıldır ki bide çok ayrıntılı söylemiyor sankianladım canım :) Hadi bakalım Allah kolaylık versin. Benimkide şanmedde Ayşe Baz bende memnunum. Hüseyin beyede iyi diyolar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Doktor kontrolünde zorunlu durumlar farklı. Doktora danışmadan kullanmayın sadeceBen 32. Haftaya kadar icecegim aspirini.
Sende urfada mı ikamet ediyorsun? Ayşe baza gidiyorum canım hastası çok diye sanırım ayrıntılı söylemiyo bide çok hızlı konuşuyo :) Bende önceden soracaklarımı kağıda yazıyorum. Bugünde bi kontrole gideyim dedim tatilden geldik kontrol amaçlı bi baksın dedim. Bu arada ablam 2 hafta sonra ayşe bazda sezeryan olacak kendi isteğiyle, o doğum yapsın ona bi bakayım dedimCanim sende mi Ayşe baza gidiyorsun bende ona gidiyorum da galiba genelde sezeryan doğum yapıyor normal doğumda nasıldır ki bide çok ayrıntılı söylemiyor sanki
Evet canım Urfadayım Ayşe hanımı bulana kadar bir sürü doktora gittin hepsinden iyi ama hüseyin görmüş dahada iyi fakat erkek olunca eşim mecbur kalmadikca istemiyor.evet ne kadar çok hastası var ben sabah 8 de gitmeme rağmen bana saat 3 de sıra geldi.Sende urfada mı ikamet ediyorsun? Ayşe baza gidiyorum canım hastası çok diye sanırım ayrıntılı söylemiyo bide çok hızlı konuşuyo :) Bende önceden soracaklarımı kağıda yazıyorum. Bugünde bi kontrole gideyim dedim tatilden geldik kontrol amaçlı bi baksın dedim. Bu arada ablam 2 hafta sonra ayşe bazda sezeryan olacak kendi isteğiyle, o doğum yapsın ona bi bakayım dedim
Ayy o ağlamayi hiç deme zaten normalde bile çok sulugozum şimdi düşün halimi artıkama ağlama rekorunu cuma gecesi kırdım kız kardeşlerim urfadan gelmişlerdi şu darbe olayından dolayi çok korktular onların o durumu çok üzdü beni mahzun mahzun oturup boynunu büküp annemleri bi daha ne zaman görürüz diyince kızkardeşim tutamadım kendimi 18 yaşında bi de daha o an kimsesiz hissettim onlarla birlikte ayy uzak annem babamdan
Amin canım...ay Allah yardımcımız olsun o akşam bende durup durup hep ağladım gerilmekten ne uyku ne bişey çok sancım oldu çocukta çok gerildi sürekli hareket halindeydi çok kötüydü
Canim olursun inşallah niye olmiyasin. ..senin diğer annelerden ne farkın var hiç öyle düşünme içini rahatlat... çok iyi bi anne olucagim inşallah de... Allah korusun bu konuda böyle korku yaşatma kendine doğumdan sonra millet çok karışacak böyle yapma söyle yap diye işte o zaman rabbim korusun lohusa depresyonlari çıkıyor ortaya... kendi kendine ben çok iyi bir anne olacağım de... ki olacaksın da...kızlar bana bu ara korku basıyor habire
iyi anne olabilecek miyim bebeğime iyi bakıp yetebilecek miyim
sürekli düşünüyorum ister istemez çok kötü hissediyorum kendimi kimseyede bişey diyemiyorum
var mı böyle hisseden düşünen
Canim olursun inşallah niye olmiyasin. ..senin diğer annelerden ne farkın var hiç öyle düşünme içini rahatlat... çok iyi bi anne olucagim inşallah de... Allah korusun bu konuda böyle korku yaşatma kendine doğumdan sonra millet çok karışacak böyle yapma söyle yap diye işte o zaman rabbim korusun lohusa depresyonlari çıkıyor ortaya... kendi kendine ben çok iyi bir anne olacağım de... ki olacaksın da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?