2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

bende önceden çok sulu gözdüm hamile kaldığımdan beri çok ağlamıyorum. ilk başlarda vardı bi duygusallık sonra geçti. bide geçenlerde metin akpınarla kemal sunalın propaganda filmine oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. adamda evde yoktu bi geldi gözlerim kan çanağı noldu dedi filme ağladım diyince güldü ah yaa izlemeseydin keşke dedi sarıldı falan

arabayla gidiceksen coraspin içebilirsin 1 gün önce başlayıp döndüktan 1 gün sonra bırakman yeterli demişti ama uçak için bişi demedi henüz. gidince sorucam bişi içmek gerekiyomu diye bakalım

Eğer çok uzun yolculuksa dize kadar orta basınç varis çorabı öneriyor birçok doktor.
Arada yürüyüşte yapmak gerekiyor.
Bazı doktorlar sadece arada bacaklarını çalışdır yürüyüş yeterli diyor.Birazcık hastanın durumuna göre değişiyor sanırım.Ama Varis çorabı uçuşlarda da normalde de öneriliyor,hatta Havaalanlarında uçuş çorabı olarak satılıyor.

aa onu hiç bilmiyodum teşekkürler bilgi için. 1 saat 45dk sürüyor uçuş sanırım gerek olmaz çoraba ama dolaşıp yürürüm koridorda biraz

aa onu hiç bilmiyodum teşekkürler bilgi için. 1 saat 45dk sürüyor uçuş sanırım gerek olmaz çoraba ama dolaşıp yürürüm koridorda biraz

uzun süre sabit hareketsiz durmak kan dolaşımına engel olduğu için sakıncalı.Aynı zamanda ödemde oluşabilir.
1,5 saat uzun bir süre değil,koridorda bir kere dolaşsanda yeter.Birde uçak havalanırken yükselme anında ağzını açıp derin nefes al ve yutkun ardarda,hamilelikte daha hassas olunuyor.

anladım canım :) Hadi bakalım Allah kolaylık versin. Benimkide şanmedde Ayşe Baz bende memnunum. Hüseyin beyede iyi diyolar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canim sende mi Ayşe baza gidiyorsun bende ona gidiyorum da galiba genelde sezeryan doğum yapıyor normal doğumda nasıldır ki bide çok ayrıntılı söylemiyor sanki

Canim sende mi Ayşe baza gidiyorsun bende ona gidiyorum da galiba genelde sezeryan doğum yapıyor normal doğumda nasıldır ki bide çok ayrıntılı söylemiyor sanki
Sende urfada mı ikamet ediyorsun? Ayşe baza gidiyorum canım hastası çok diye sanırım ayrıntılı söylemiyo bide çok hızlı konuşuyo :) Bende önceden soracaklarımı kağıda yazıyorum. Bugünde bi kontrole gideyim dedim tatilden geldik kontrol amaçlı bi baksın dedim. Bu arada ablam 2 hafta sonra ayşe bazda sezeryan olacak kendi isteğiyle, o doğum yapsın ona bi bakayım dedim

Evet canım Urfadayım Ayşe hanımı bulana kadar bir sürü doktora gittin hepsinden iyi ama hüseyin görmüş dahada iyi fakat erkek olunca eşim mecbur kalmadikca istemiyor.evet ne kadar çok hastası var ben sabah 8 de gitmeme rağmen bana saat 3 de sıra geldi.

ay Allah yardımcımız olsun o akşam bende durup durup hep ağladım gerilmekten ne uyku ne bişey çok sancım oldu çocukta çok gerildi sürekli hareket halindeydi çok kötüydü

kızlar bana bu ara korku basıyor habire
iyi anne olabilecek miyim bebeğime iyi bakıp yetebilecek miyim
sürekli düşünüyorum ister istemez çok kötü hissediyorum kendimi kimseyede bişey diyemiyorum
var mı böyle hisseden düşünen

Canim olursun inşallah niye olmiyasin. ..senin diğer annelerden ne farkın var hiç öyle düşünme içini rahatlat... çok iyi bi anne olucagim inşallah de... Allah korusun bu konuda böyle korku yaşatma kendine doğumdan sonra millet çok karışacak böyle yapma söyle yap diye işte o zaman rabbim korusun lohusa depresyonlari çıkıyor ortaya... kendi kendine ben çok iyi bir anne olacağım de... ki olacaksın da...

inşallah canım sağolasın

Çok tatlı değil mi bu karyola ya, ben bittim , yaptırsak me kadara mal olur acaba

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…