Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet canim ülülecwk o kadar cok seyy var ki. Bende de ayni annemleri kardesimi mi dusunsem ne yapsam bilemiyorum. Ama bildigim tek şey kendimi uzmemem gerektigi.amin canım öyle yada böyle herşey toparlanıcak ben inanıyorum. bizimde aile var biraz sıkıntılar annem, kardeşim, dayım falan derken hepsinde ayrı bi dert. düşünmiyim diyorum ama yinede takılıyo kafaya ister istemez. iş konusunda hiç bişi bilmiyorum izne çıkacağım zamanı biliyolar ama yerime kimseyi almazlar sanırım bir süre idare ederler tahminen zaten bende ücretsiz izin kullanamıycam sanırım. yoksa tek maaşla çok zor olucak geçinmek ama bakalım hayat ne gösterir bilmiyoruz. sağlıkla gelsinlerde kuzucuklarımız gerisini çok düşünmüyorum ben
ah ah bende bıçak gibi saplanıyo sırtıma ağrılar yan kemiklerim içime batıyo resmenKizlar bende sırt ağrisi başladiisyerinde cok rahatsiz ediyor...
Aynı endişeler bende de var ama etrafımda o kadar yüzsüz insan var ki söylesem bile -hatta belki inadına- her fırsatta daha sulu öpeceklerinden eminim. Bi kez sert çıkmak gerekecek gibi görünüyor. Elleri yıkamak konusunda bile ne var ne yaptım sanki elimle diyen, elini yıkamaya üşenen tipler var yakın çevremde.
Velhasılı, düşünmemeye çalışıyorum. hele bi o gün gelsin

:)kızlar doktorum kanama, aşırı ağrı ve sancı olursa muhakkak bildir demişti.
bu sabah büyük tuvaletimi yaparken biraz zorlandım ve o bölgede hafif kanama oldu.
Sizce doktorumu bilgilendirmeli miyim?
bir dış hemoroid oluyor o elle geliyor görünüyorhemoroid yok ama peçeteye geliyor, daha çok tahriş olmuş gibi.
kabız değilim tam olarak aslında, çok aşırı zorlanmadım ama yine de canım acıdı yaparken![]()

dedim haftasıyla uyumlu çıkıyor dedim kaçtım yanlarından.Guzel anneler herkese selamlar
Bisey sorucam, aranizda enox yada claxen kullanipta birakan varmi? Benim doktorum biraktiricak bana ama sonraki etkilerinden korkuyorum. Daha once kullanipta birakanlar varsa bisey oldumu acaba
benim de ağrıyor canım yüzüstü yatıp masaj da yaptıramıyoruz ki rahatlayalımKizlar bende sırt ağrisi başladiisyerinde cok rahatsiz ediyor...
Cevapladığın için saol cnmben de yükleme yaptırdım canım 200 lerde çıktı o günden sonra 1 hafta diyet yaptım normal kan tahliliyle açlık tokluk kan şekerime baktırdım. Bence tekrar yükleme yaptırmana gerek yok
ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.
işyerinde izinden dönenler sen de hamileymişssn kaç aylık dediler dün 7 dedim, yok canım? eminmisin? falan dediler. evet dedim 28hafta. karnın niye küçük dediler, dedim vücut yapımdandır.
burda konunun kapanması gerekirken biri de demez mi bebek küçük olmasın.bebek normalmiymş dedi bana. ay çok sinir oldumdedim haftasıyla uyumlu çıkıyor dedim kaçtım yanlarından.
ama hamilelik stresi işte, hormonların etkisi, geldim ağladım benim bebeğim küçük mü diye. dr randevumu iple çekiyorum içime kurt düşürdüler![]()
Cvp yazdigin icin saol cnmBana tekrar yuklenmediler canim. 2 haftadir cok siki bir diyet uyguluyorum ve gunde 10 kez sekerimi olcuyorum. Hersey yolunda ve insuline de baslanmadi. Diyetle devam edecegim. Ancak 3 gundur ise baslayinca oglenleri orda yemeye basladim ve ekmek, tatli, pilav vs yemememe karsin 10-20 puan artti degerlerim. bebegimin kilosunu merak ediyorum simdilerde. Insallah onun da kilosu normalse diyetin hem bana hem yavruma faydasi olacaktir.
slm kızlar hep benden önde olanlara özenirdim hoş halada özeniyorum da
elhamdülillah bende çift haneli rakamlara düştüm son 99 gün çok mutluyum
bu arada ilk doğuranı bilmem ama böle giderse son doğuranlardan oluruz sanırımAlys ve ben
ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.
işyerinde izinden dönenler sen de hamileymişssn kaç aylık dediler dün 7 dedim, yok canım? eminmisin? falan dediler. evet dedim 28hafta. karnın niye küçük dediler, dedim vücut yapımdandır.
burda konunun kapanması gerekirken biri de demez mi bebek küçük olmasın.bebek normalmiymş dedi bana. ay çok sinir oldumdedim haftasıyla uyumlu çıkıyor dedim kaçtım yanlarından.
ama hamilelik stresi işte, hormonların etkisi, geldim ağladım benim bebeğim küçük mü diye. dr randevumu iple çekiyorum içime kurt düşürdüler![]()