2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bugün oğlum u görmeye gittim 1 kilo 127 gram olmuş elhamdülillah, bakıyorum da çoğumuzun ölçüleri buradaki takvime uyuyor

Guzel anneler herkese selamlar
Bisey sorucam, aranizda enox yada claxen kullanipta birakan varmi? Benim doktorum biraktiricak bana ama sonraki etkilerinden korkuyorum. Daha once kullanipta birakanlar varsa bisey oldumu acaba

Ewet canim ülülecwk o kadar cok seyy var ki. Bende de ayni annemleri kardesimi mi dusunsem ne yapsam bilemiyorum. Ama bildigim tek şey kendimi uzmemem gerektigi.

Kizlar bende sırt ağrisi başladi isyerinde cok rahatsiz ediyor...
ah ah bende bıçak gibi saplanıyo sırtıma ağrılar yan kemiklerim içime batıyo resmen
sürekli oturduğum yerden kalkıp adım atıyorum geri oturuyorum
göğsümün altındaki kemiklerde de batmalar ağrılar yaşıyorum
çözümü sanırım yok artık yukarı çıktıkları için öyle oluyor diye düşünüyorum

malesef insanımızda "kişisel saygı" kavramını dikkate alan yok.Yıllardır her konuda muzdaribim,zorla fikrini kabul ettirmeye çalışma.
Benim düşüncem benim tercihim bu diyip kestirip atmana bile izin yok,
ısrar ısrar ısrar.
Bebek konusunda kafayı yiyeceğe benziyorum.
Bana şimdiden sende öptürmem kucağa aldırmam,bunu yaptırmam annelerinden mi olacaksın diyorlar,
bende eveeeet diyorum :)

kızlar doktorum kanama, aşırı ağrı ve sancı olursa muhakkak bildir demişti.

bu sabah büyük tuvaletimi yaparken biraz zorlandım ve o bölgede hafif kanama oldu.
Sizce doktorumu bilgilendirmeli miyim?

kanama iç hemoroid kaynaklı sanırım.
Doktorun vajinal kanama için demiştir.Hemoroid zaten hamilelikte normal.

hemoroid yok ama peçeteye geliyor, daha çok tahriş olmuş gibi.
kabız değilim tam olarak aslında, çok aşırı zorlanmadım ama yine de canım acıdı yaparken
bir dış hemoroid oluyor o elle geliyor görünüyor
birde iç hemoroid var.İç hemoroid eline gelmez görmezsin zaten.
çatlakda olabilir bunları dışardan göremezsin içerde kanar dışardan sadece kanını görürsün.

Yasinin Prensesi canım benim kıyamam sana... geçicek bunlar, bence brkaçgüne toparlayacaksın kendini.. tamamen hormonal dalgalanmalar yaşıyoruz o yüzden... daha önce anlatmıştım burda, bebeğini istemeyen kişiler bile doğunca bebeklerine tapıyolar ve çok iyi anne oluyolar, biz haydi haydi olucaz hiiiiç şüphe etme, Rabbim gösterir inşallah o günleri, bebeklerimiz için tavsiye alıcaz, deneyim paylaşıcaz herşey onlar için :)

alışveriş işlerinde de ben de çok stres yapmıştım geçen ay, hiç listem bile yoktu, gelen hediyeler falan vardı ama neyin ne olduğunu bilmiyodum, sonra evdeki şeyleri açtım hep nedir ne değildir nası kullanıcam inceledim, kıyafetler kaç bedenmiş, falan diye.. sonra listemi yaptım.

Liste yaptıktan sonra stresim geçti, çünkü herşey kolaylaşıyo. tavsiyem bu canım, mesela benim yarım kollu çıtçıtlı zıbınlarm varmış evde, ama uzun kollu yokmuş, aldım 4 tane. ilk zamanlar giydireceğim takım yokmuş, aldım ...
aldıkça listeden çiziyorum, hala eksk olanlar için de plan yapıyorum, ctesi öğleden sonra beşik bakcam , hastane çıkışı alcam mesela falan.. ama stresim geçti:)

ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.

işyerinde izinden dönenler sen de hamileymişssn kaç aylık dediler dün 7 dedim, yok canım? eminmisin? falan dediler. evet dedim 28hafta. karnın niye küçük dediler, dedim vücut yapımdandır.

burda konunun kapanması gerekirken biri de demez mi bebek küçük olmasın.bebek normalmiymş dedi bana. ay çok sinir oldum dedim haftasıyla uyumlu çıkıyor dedim kaçtım yanlarından.

ama hamilelik stresi işte, hormonların etkisi, geldim ağladım benim bebeğim küçük mü diye. dr randevumu iple çekiyorum içime kurt düşürdüler

Guzel anneler herkese selamlar
Bisey sorucam, aranizda enox yada claxen kullanipta birakan varmi? Benim doktorum biraktiricak bana ama sonraki etkilerinden korkuyorum. Daha once kullanipta birakanlar varsa bisey oldumu acaba

kan sulandırıcıları bıraktıran doktor çok,
sende kan pıhtılaşma sıkıntısı varmıydı,yoksa doktor sadece tedbir olarak mı verdi?
ben kullanıyorum,bende pıhtılaşma sıkıntısı var,kadın doum dışında bunun için hemotoloji doktoruna gittim,rapor aldım.Hemotologun dediği ilk başlarda kullanmaya gerek yok,ama doktor başlamış kullanıyorsun, bırakma devam et.
Önemli olan doğum sonrasında 6 hafta kullanman.Mutlaka kullanman gerekiyor o zaman dedi. Ben 3 ayda bir 3 aylık yazdırıyorum ,kullanmaya devam ediyorum hergun vuruluyorum.

eylül annelerinde doğum olmuş bile yahu korkuyorum ben önden gidiyor bir de bebe durun bebişler gelmeyin erkenden sakın içerisi daha güzel

ben de yükleme yaptırdım canım 200 lerde çıktı o günden sonra 1 hafta diyet yaptım normal kan tahliliyle açlık tokluk kan şekerime baktırdım. Bence tekrar yükleme yaptırmana gerek yok
Cevapladığın için saol cnm
Alternatif olması çok iyi ..diyet yapmaya çalışıyorum bende...diyette kepek ekmek varmı. .doktor hamur işleri ve tatlı yeme dedi..

nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlar,bilgi sahibi değiller yorum yapıyorlar,hamilelere hassas davranmak gerekirken daha çok sinir bozuyorlar,kızlar sizlere tavsiyem hamileliğinizi küçük söyleyin.
bugun 26 haftama giriyorum millete 5 aylık diyorum.
Canını sıkma ben 5 aylık diyince ona bile karnın yok diyorlar.Bende 7 ayda karın büyüyormuş doktor öyle dedi diyorum.
Allaha şükür dr haftasına uyumlu normal diyor,gerisi boş.

Hareket ediyor bebek yok yaramaz olacak,yediğin gaz yapınca bebek gazlı olacak,
sonu yok hep olumsuz hep olumsuz.

Komşumuzdan biliyorum bize oturmaya gelmişti hamile oldugunu bilmiyorduk meğer 9 aylık hamileymiş,o an bile söylemese hamile oldugunu anlamadık ,hiç ama hiç karnı yoktu ama bebek gayet sağlıklı kilosu yerinde ve normal doğumla doğdu şükür :) Sıkıntı yapma onlar kafalarına göre konuşuyor,takip eden ,bilgi sahibi olan sensin

Cvp yazdigin icin saol cnm
Benimki çok yukşek çıkmadı ama yinede telaslaniyo insan ..inslh seninde hersey yolunda gider Allahım bebeklerimizi korusun..benimki 27.haftada yaklaşık 1kg olmuştu. .normal sanırım. .şekerİ olanların bebekleri baya kilolu oluyomus..

:))
seni yalnız bırakıcam gibi, sezeryan olacak, ilk sezeryanım 39 bitince olmuştu, bu da öyle olursa 22 ekim de doğumum.

aman boşver canım, doktorun seni bir konuda uyarmadıkça her şey normal, hamilelik kişiye özel bir şey.
bana da yok sen en az 8 aylık varsın diyorlar :)))
ben de toplamda 7 kilo aldım aslında, ama göbeğim çok şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…