- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
evet canım çok haklısın... biz kimseye yorum yapmıyoruz soru sormuyoruz insanlar hemen soru soruyo içine tutamıyo bişeyi resmen :):)nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlar,bilgi sahibi değiller yorum yapıyorlar,hamilelere hassas davranmak gerekirken daha çok sinir bozuyorlar,kızlar sizlere tavsiyem hamileliğinizi küçük söyleyin.
bugun 26 haftama giriyorum millete 5 aylık diyorum.
Canını sıkma ben 5 aylık diyince ona bile karnın yok diyorlar.Bende 7 ayda karın büyüyormuş doktor öyle dedi diyorum.
Allaha şükür dr haftasına uyumlu normal diyor,gerisi boş.
Hareket ediyor bebek yok yaramaz olacak,yediğin gaz yapınca bebek gazlı olacak,
sonu yok hep olumsuz hep olumsuz.
Komşumuzdan biliyorum bize oturmaya gelmişti hamile oldugunu bilmiyorduk meğer 9 aylık hamileymiş,o an bile söylemese hamile oldugunu anlamadık ,hiç ama hiç karnı yoktu ama bebek gayet sağlıklı kilosu yerinde ve normal doğumla doğdu şükür :) Sıkıntı yapma onlar kafalarına göre konuşuyor,takip eden ,bilgi sahibi olan sensin
bana da eminmisin dediler, şaka gibi, sen daha iyi bilcen yani ne zaman yaptğımı çocuğuaman boşver canım, doktorun seni bir konuda uyarmadıkça her şey normal, hamilelik kişiye özel bir şey.
bana da yok sen en az 8 aylık varsın diyorlar :)))
ben de toplamda 7 kilo aldım aslında, ama göbeğim çok şişti.
MRB cnm haftamiz seninle aynı gibi...boyun baya uzun masallh. .O yüzden farketmemislerdir.bi de çok az kilo almışın ne güzel. ..ben 10 kilo aldim valla daha da çok alırım.ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.
işyerinde izinden dönenler sen de hamileymişssn kaç aylık dediler dün 7 dedim, yok canım? eminmisin? falan dediler. evet dedim 28hafta. karnın niye küçük dediler, dedim vücut yapımdandır.
burda konunun kapanması gerekirken biri de demez mi bebek küçük olmasın.bebek normalmiymş dedi bana. ay çok sinir oldumdedim haftasıyla uyumlu çıkıyor dedim kaçtım yanlarından.
ama hamilelik stresi işte, hormonların etkisi, geldim ağladım benim bebeğim küçük mü diye. dr randevumu iple çekiyorum içime kurt düşürdüler
Cevapladığın için saol cnm
Alternatif olması çok iyi ..diyet yapmaya çalışıyorum bende...diyette kepek ekmek varmı. .doktor hamur işleri ve tatlı yeme dedi..
Saol cnm rahatladım biraz..illa glikoz mu içmek lazım yani..ben şimdi dikkat ediyorum senin gibi..inslh normale döner ..bu cumartesi Söyliycem doktora ..bende meyvesiz yapamıyorum. .hele de karpuzzzzz ..karpuzu az ye dedi doktor sen de dikkat et cnmA AslihanBatuhan benim 50 ml lik şeker ölçümü de 160 çıktı, doktor 100lük yükleme istedi, ama ben istemedim yaptırmak, ilk hamileliğimde de aynısı olmuştu çünkü ve o test bana çok ağır gelmişti.
doktora bunu söyleyince, 3 gün ard arda açlık+tokluk şekeri istedi, diyet yap demedi.
ben yine de tatlı yemiyorum da, meyveye de hayır diyemiyorum
ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.
işyerinde izinden dönenler sen de hamileymişssn kaç aylık dediler dün 7 dedim, yok canım? eminmisin? falan dediler. evet dedim 28hafta. karnın niye küçük dediler, dedim vücut yapımdandır.
burda konunun kapanması gerekirken biri de demez mi bebek küçük olmasın.bebek normalmiymş dedi bana. ay çok sinir oldumdedim haftasıyla uyumlu çıkıyor dedim kaçtım yanlarından.
ama hamilelik stresi işte, hormonların etkisi, geldim ağladım benim bebeğim küçük mü diye. dr randevumu iple çekiyorum içime kurt düşürdüler
kepek ekmek yerine tam buğday ekmek yemen daha sağlıklı, ben doğru düzgün hiç bir şey yiyemiyorum pilav, hamur işi, patates, portakal suyu bu gibi gıdalar şekeri yükseltiyor. Şeker barındıran gıdalardan da sadece meyve yiyiyorum o da mesela bugün 5-6 tane kiraz yiyiyorum ertesi gün 1 dilim karpuz günde bir meyve hakkım var. Bi de aç kalmaman da çok önemli 3 saatte bir ara öğünleri ihmal etmemen gerek.
Ben diyete rağmen şekerimi düşüremedim ancak sporla desteklediğimde düşmeye başladı.[/QUOT
Çok yüksek cikmadı sukur..geçen olcturdum açlık 75 çıktı. Tokluk 115 çıktı.meyve dışında dikkat ediyorum . .inslh düzelir seninki de hersey yolunda gider.
Hiç canını sıkma canım bazı insanlar patavatsız oluyor iş yerinde arkadaşın biri bana göbek yapmışşsın dedi hee dedim bira göbeği o
MRB cnm haftamiz seninle aynı gibi...boyun baya uzun masallh. .O yüzden farketmemislerdir.bi de çok az kilo almışın ne güzel. ..ben 10 kilo aldim valla daha da çok alırım.
Bü haftalarda zaten 1kg falan gelir bebek..sonra hızla buyur karnın ..hersey yolunda bence bilen de konusuyo bilmeyen de takma kafana
aahaha çok tatlıymış yaa :) keşke ben de öyle bişiler deseymişim neyse artıkHiç canını sıkma canım bazı insanlar patavatsız oluyor iş yerinde arkadaşın biri bana göbek yapmışşsın dedi hee dedim bira göbeği o
cnm meyveyi akşam yemeyin, bana taa ne zaman diyetisyen öyle demişti,Saol cnm rahatladım biraz..illa glikoz mu içmek lazım yani..ben şimdi dikkat ediyorum senin gibi..inslh normale döner ..bu cumartesi Söyliycem doktora ..bende meyvesiz yapamıyorum. .hele de karpuzzzzz ..karpuzu az ye dedi doktor sen de dikkat et cnm
Gerçekten sevdiginizi öpmeye yeltenmemenizle anlayabilirim diyecegim. Cok haklısın insanlar cok enteresan.Aynı endişeler bende de var ama etrafımda o kadar yüzsüz insan var ki söylesem bile -hatta belki inadına- her fırsatta daha sulu öpeceklerinden eminim. Bi kez sert çıkmak gerekecek gibi görünüyor. Elleri yıkamak konusunda bile ne var ne yaptım sanki elimle diyen, elini yıkamaya üşenen tipler var yakın çevremde.
Velhasılı, düşünmemeye çalışıyorum. hele bi o gün gelsin
bununla ilgili çok sorunla karşılaşıcamıza emınıım:)Gerçekten sevdiginizi öpmeye yeltenmemenizle anlayabilirim diyecegim. Cok haklısın insanlar cok enteresan.
Canim hic sert etme. Benim karnim da buyuk degil etrafimdakiler habire karnin kucuk gercekten mi 28 haftaliksin ayaklarin da şişmemiş,e sen kilo da almamişin deyip duruyo. Bi ara bunalima girmistim ama muhatap olmamak en iyisi. Spnucta dpktprum haftasiyle uyumlu bir bebek dedi.ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.
hep aynı şeyleri yaşıyoruz cnm ya. ne çekiyoruz hamileler olarak off offCanim hic sert etme. Benim karnim da buyuk degil etrafimdakiler habire karnin kucuk gercekten mi 28 haftaliksin ayaklarin da şişmemiş,e sen kilo da almamişin deyip duruyo. Bi ara bunalima girmistim ama muhatap olmamak en iyisi. Spnucta dpktprum haftasiyle uyumlu bir bebek dedi.
Kizlar bende sırt ağrisi başladiisyerinde cok rahatsiz ediyor...
Bira göbeği iyi cevap mis canımHiç canını sıkma canım bazı insanlar patavatsız oluyor iş yerinde arkadaşın biri bana göbek yapmışşsın dedi hee dedim bira göbeği o
ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?