2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

oh canım ne güzel benim liste 1 aydır hazır ben diğer büyük eksikler dolap falan yani onları tamamlıyım ilk dedim küçükleri inşallah hazırlarım zaten sağolasın desteğin için inşallah toparlanıcam

Canım benımde odası geldi.. O kadar tatlı oldukş surekli girip bakıyorum

hala gerçekmiş gibi gelmiyor ya okadar az zaman kalmış ki içerde kıpırdayan şey gerçekten bir bebek ve bizim. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

süper dadıyı izliyorum şimdi iyice korkuyorum annelikten allah inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz

Canim makinayi ve stripti doktor yazabiliyor. Ben de kendim acele edip almistim ama doktor da yazdi. Ben 10 kez olctugum icin stripler cok cabuk tukeniyordu. Sen de bir diyabet ya da endokrin uzmanina gidersen ucretsiz alip olcebilirsin.

evet canım önemli olan sağlıklı olmaları.
ama umurlarında diil insanların, anca küçük büyük şişko zayıf bunları konuşuyolar cinsler ya.
benim çevremde birsürü kuzenim ve arkdşm hamileydi 1 gün birine demedim ki senni şuran şöyle senin buran böyle.. valla cinsler,hayat devam ettikçe bu cinslikler de devam etcek, gülüp geçmeyi de ben yapamadım bugüne kadar içime attım hep, ama bundan s0nra gülcem geçcem gerekirse çemkiricem ...
loğusa iken karşılaşmayız böyle streslerle inşallah.

canım hafif ayak şişmesi normal, benim de ayak bileklerim şiş. akşamları daha çok şiş oluyor, sabah uyandığımda inmiş oluyor. evdeysen de uzat ayaklarını ama altına yüksek yastık koy ve bol su iç. arada bir masaj yap oralara ödem dağılsın

kızlar ya benim dün akşamdan beri ağrım var. böyle hafif ama daha önce olmayan bişey.
dün akşam sol kasığmdaydı bugun sabah sağ kasığımda, otururken bişey yok ama yürürken hafif ağrı oluyo, anlamadım

Hahahaha aynen ben de iZliyorum canım :))))
Bide iki çocuk daha zordur tAbi

Arkadaslar kapi susunu ve hediyelikleri internetten yaptirip memnun olanlar veya tavsiye edebileceginiz siteler varsa paylasir misiniz? Ben bulduklarimdan hala begenemedim bir sey.

Arkadaslar kapi susunu ve hediyelikleri internetten yaptirip memnun olanlar veya tavsiye edebileceginiz siteler varsa paylasir misiniz? Ben bulduklarimdan hala begenemedim bir sey.

canım buradan tanıştığım bir arkadaş hobi olarak yapıyor, özelden yazıyorum sana, sitesinin adresini hatırlayamadım, ona sorarsın istersen.

Cnm ben cok arastirdim ne istedigine nasil istedigine bagli ben bole bise yaptirdim ogluma

kızlar midesi bulanan var mı
ilk aylara döndüm gibi iki günde bir midem bulanıyo kustuğumda oluyor
çocuk saçlanırken olurmuş diyorlar ya doğru mu ki?

ay çok biliyorlar,
ilk hamileliğimde de erkenden çıktı göbüş, bunda da öyle,
daha 7 kilo aldım aslında ama gerçekten de 8 aylık görünüyorum :)
bir şey diyene ben en azından ilk oğlumu örnek veriyorum, onda da böyleydim, gayet sağlıklı bir bebekti, siz dert etmeyin diyorum.
ki doktor bir şey dememiş, doktordan da mı iyi biliyorsunuz demek var da...

kızlar midesi bulanan var mı
ilk aylara döndüm gibi iki günde bir midem bulanıyo kustuğumda oluyor
çocuk saçlanırken olurmuş diyorlar ya doğru mu ki?

saçtan değil de bebek artık baya yukarı çıktığı için mideyi rahatsız etmeye başlamış olabilir,

ama geçen hafta çok sıcaktı, ben sıcaktan fenalaşıp istifra etmiştim, kötü olmuştum, hep yatmıştım.
o tarz bir şey de olabilir.

ben de yazmıştım bu konuda eczaneden şeker ölçüm kiti alıp diyet yapıp takip ediliyor açlık tokluk amaç diyet ile düşecek mi eğer düşmezse tekrar yükleme yapılıyor garanti duruma göre sonra insülin iğnesi vs.. tedavisi yapıyorlar
ama diyet ile düşerse (tabi diyetisyen kontrolünde) doğurana kadar sıkı takip sürekli.Her doktorun yöntemi farklı olabilir ama sen böyle bir öneri ile sorarsan anlayışla karşılar belki

olabilir saçlanması doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama bu ara güzel etkiliyor beni
bebeğim iyice yukarı çıktı zaten baskı yapıyo mideme her hangi bir zorlanmamda midem bulanıyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…