- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
aynen yemekten yana sıkıntım yok artık çok rahat bende yiyorum amaBende kusma yok ama bulantı oluyor canım ilk dönemlerden tek farkı yemek yiyebiliyorum :)
tamam canım çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim inşallah bundan sonra da böyle devam ederGülüm hangi devirde yaşıyoruz alışveriş listeni yap en kötü ihtimal internetten işte üzme o tatlı canını dabebisin de üzülür ama bak Allah korusun
Aminn hepimizinn bebeklerini korusun rabbim :)))Maşallah ona yaarabbim korusun bu bebişleri yaa hepsi bal bunların bal
O yuzden demedim canm ben bi kac yer buldum ama onlar daha suslu seyler yapiyolar aynali yazilar fln senin cinsiyeti neydiCanim cok guzel gule gule kullan ama sen internet uzerinden yaptirmamistin sanirim. Izinlerde kalkti benim fiziksel olarak gezecek imkanim yok, online halletmeye calisacagim bu isi.
aaa bende de oldu canım 2 gün önce internetten kısa bi araştırma yaptım olabiliyormuş ancak kanlı değişik renkte bi sıvı gelirse doktora başvurun diyor onun haricinde normalmiş.kızlar benim sütüm geliyor sizde bi değişiklik var mı ya böyle sarı bi sıvı kolostrom gibi bişey galiba. erken doğum belirtisi değildir inslh
Sıkma canım bebeğin ilk sütünü boşa gidermekızlar benim sütüm geliyor sizde bi değişiklik var mı ya böyle sarı bi sıvı kolostrom gibi bişey galiba. erken doğum belirtisi değildir inslh
Canim benim bebegim de biraz asagida duruyormuş. Bu yuzden doktorum gecen hafta magnezyum yazmisti. Onu ictiktan bikac gun sonra bebegimi daha yukarida kaburgalarim hizasinda hissetmeye başladim. Yarari oldu cok ssukurbtlyur gecmis olsun canim allah yardimcin olsun.grupta ilk doğum yapacaklardansin sanirim, az kalmis.
Biz de bugun dr gittik. Masallah bebisim 1026gr 35 cm olmusmasallah..cati kemigim agriyo dedim hemen magnezyum yazayim dedi,istemedim.dayanilmayacak gibi degil ara ara oluyo dedim.
Allah korusunkızlar benim sütüm geliyor sizde bi değişiklik var mı ya böyle sarı bi sıvı kolostrom gibi bişey galiba. erken doğum belirtisi değildir inslh
düşer inşallah yürüyüş yap her gün meyve az ye pilav makarna ve nişastalı şeyler patates gibi yok bunlar benim doktorumun önerileri tabi bana benim de sınırdaMRB cnm ilk gebelikte çıkmamıştı şeker bunda da çıkmaz saniyodum. Sekere hamurisi ne düşkün biri değilim çok şaşırdım. Artık dediğin gibi eczaneden olctürüp takip ederim bende .çok şükür çok yüksek degil.inslh diyetle düşer. Sağlıklı sıhhatli hamilelikler cnm
hayirli olsun.fotoğraf koyarmisn nasıl aldinkızlar bebek mobilyalarını neyle siliyoruz yahu? bu arada mobilyalarım geldi çilekteki adam haklıymış gerçekten koku yok çok sağlamlar ben oğlanı everene kadar kullanırız artık diye düşünüyorum. ama yerinden kaldırmak için 1-2 adam lazım
yok çok sukur kanlı fln degil sadece sarı bi sıvı iyi ya normal yaniaaa bende de oldu canım 2 gün önce internetten kısa bi araştırma yaptım olabiliyormuş ancak kanlı değişik renkte bi sıvı gelirse doktora başvurun diyor onun haricinde normalmiş.
bebegin ilk içtiği sarı süt mu yoksa gelenSıkma canım bebeğin ilk sütünü boşa giderme
aynen canım normal okuduğum bi kitapta da yazıyordu.yok çok sukur kanlı fln degil sadece sarı bi sıvı iyi ya normal yani
güle güle kullan canım biz de karyolasını çilekten aldıkkızlar bebek mobilyalarını neyle siliyoruz yahu? bu arada mobilyalarım geldi çilekteki adam haklıymış gerçekten koku yok çok sağlamlar ben oğlanı everene kadar kullanırız artık diye düşünüyorum. ama yerinden kaldırmak için 1-2 adam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?