• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yag kisitlamasi da var canim. Onun icin haslanmis yumurta yeniyor. Salata sinirsiz ama o da yagsiz. Bazen biraz limon veya sirkeli yiyorum. Cogu zamansa dilimleyip domates biber oyle yiyorum.
işin çok zor canm ama tebrik ederim gerçekten seni benm de şekerim var ama bu derece dikkat edemiyorum:(

valla canım bir arkadaşım 25 kilo aldım dedi ki, ben çok şaşırdım, öyle gözükmüyordu sanki.
sonra 9 ay sonra doğum izninden bir döndü, kız gene fıstık gibi,
aynen doğumdan sonra veriliyor kilolar,
doktor özellikle bir şey demediği sürece çok da kısıtlamaya gitmeye gerek yok.
biraz bünye meselesi, biraz genetik, birazı da yediklerimiz aslında.

bn korkuyodum hem yapım müsait kilo almaya hemde annem bana hamileyken 25kg almış diye. ama şükür şimdilik iyi gidiyorum ve annemde doğumdan sonra normal süreçte verebilmiş kilolarını. dediğin gibi dr bişi demediği sürece kimseyi dinlemiyorum valla ne yalan söyliyim :)

bn korkuyodum hem yapım müsait kilo almaya hemde annem bana hamileyken 25kg almış diye. ama şükür şimdilik iyi gidiyorum ve annemde doğumdan sonra normal süreçte verebilmiş kilolarını. dediğin gibi dr bişi demediği sürece kimseyi dinlemiyorum valla ne yalan söyliyim :)[/QUOTE
Bende ilk hamileliğimde 28 kilo aldım verdim ama yinede 3-4 kilo kalmıştı şimdiki daha iyi 7 kilo felan aldım şuana kadar doğumdan sonra veriliyor ama hemen değil

bn korkuyodum hem yapım müsait kilo almaya hemde annem bana hamileyken 25kg almış diye. ama şükür şimdilik iyi gidiyorum ve annemde doğumdan sonra normal süreçte verebilmiş kilolarını. dediğin gibi dr bişi demediği sürece kimseyi dinlemiyorum valla ne yalan söyliyim :)
aynen ben de korkuyordum canım annem gözümü korkutmuştu Hoppa ama o kadar almadım 7 ayda 7 kilo aldım, normal bence :)

gayet normal almışsın canım. bana tüp bebek doktorum 6.-7. aya kdar 1er kilo alman gayet normal abartılı yemene gerek yok diye baştan uyarıda bulunmuştu zaten :)
evet canım normal yiyince böyle aldım. extra bişi yemiyorum ara öğünler dışında..
bi taraftan amaan kilo alınsa nolcak sanki annelerimiz almış da neolmuş sanki, hamile dediğin kilo alır kilolu olur falan diyorum, bi taraftan da sonra veremem ya da bebeği etkiler fazla kilo alırsam diye düşünüyorum:) iştahım açık olsa ilk düşüncemi savunur yemeye devam ederdim kesin:D ama iştahım açılmadı hamileyim diye.. benim doktorum da boyuna göre 12 ideal, 15 normal demişti. bakalım kaçla kapatıcaz bu macerayı :)

Cnm takma millet herşeye bi kulp buluyor benim cevremde 33 kilo alip veren var. Hamilelikte alinan kilolarin cogu veriliyor cnm hamileliğinin keyfini çıkar bebeğini düşün Cnm :KK39::anneadayı::KK39:
Aynen canım herkes konuşuyor ama takmayacağım dediğin gibi herşeyden önemlisi bebeğimin sağlıklı olması :)

evet canım normal yiyince böyle aldım. extra bişi yemiyorum ara öğünler dışında..
bi taraftan amaan kilo alınsa nolcak sanki annelerimiz almış da neolmuş sanki, hamile dediğin kilo alır kilolu olur falan diyorum, bi taraftan da sonra veremem ya da bebeği etkiler fazla kilo alırsam diye düşünüyorum:) iştahım açık olsa ilk düşüncemi savunur yemeye devam ederdim kesin:KK70: ama iştahım açılmadı hamileyim diye.. benim doktorum da boyuna göre 12 ideal, 15 normal demişti. bakalım kaçla kapatıcaz bu macerayı :)

kilo tabikide alıcaz sonuçta hamileyiz :) ama fazla kilo almak bebeğin sağlıklı olacağına işaret değildi. çok kilo alanların bebeği zayıf az kilo alanların bebeği tombik olabiliyo. şeker vs çıkarsa Allah korusun bebeği etkileme durumu ortaya çıkabilir ki bunuda hiç birimiz istemeyiz. drum bana hiç normali bu kadar sen bu kadar ala falan demedi şimdiye kadar. kontrollü gidiyosun bebekte iyi maşallah aynen devam dedi hep. şeker yüklemesinde biraz yüksek çıktı ama diyet vermedi yinede meyve şekerine dikkat et abartma meyveyi dedi sadece baştan beri tek uyarısıda bu oldu zaten :)

cnm çok güzel olmuş. :nazar:
Adanadaydın demi, ne güzel denize de yakınsın :) ben de böyle elbise arıyorum bulamıyorum, elbiseni nereden aldın
Canım çok teşekkür ederim:) evet adanadayım olsun normal çiçekli böcekli bahçelerde kırlarda da çok güzel fotolar çekiyorlar. Ben burada bi terziye yaptırdım elbisemi 75 liraya yaptı :) bana baya uyguna geldi ki 75 liraya bu şekilde hazır bi elbise bulmam imkansızdı

kilo tabikide alıcaz sonuçta hamileyiz :) ama fazla kilo almak bebeğin sağlıklı olacağına işaret değildi. çok kilo alanların bebeği zayıf az kilo alanların bebeği tombik olabiliyo. şeker vs çıkarsa Allah korusun bebeği etkileme durumu ortaya çıkabilir ki bunuda hiç birimiz istemeyiz. drum bana hiç normali bu kadar sen bu kadar ala falan demedi şimdiye kadar. kontrollü gidiyosun bebekte iyi maşallah aynen devam dedi hep. şeker yüklemesinde biraz yüksek çıktı ama diyet vermedi yinede meyve şekerine dikkat et abartma meyveyi dedi sadece baştan beri tek uyarısıda bu oldu zaten :)
Ay ben 72 yle hamile kaldim 75 oldum doktorum tutturdu zayiflaman lazim die diyorum yapabilecek bisey yok millet 30 kilo aliyo die olsun sen kilolu hamile kaldin diyip duruyo gecen ay 2 kilo vermeden gelme demisti ben buyuk ihtimal 77 oldum beni kesecek

:) ne güzel cnm Allah sağlık versin. benim doktorum ilk başlangıçta dedi bunları bana, daha sonra kilo konuşmadık hiç, tartmıyo da zaten, kendisi dedi burda tartılman doğru değil açlığı tokluğu kıyafeti söz konusu oluyo, sen kendin kontrol et demişti.
İnşallah sonunu görürüz bu sürecin Rabbim nasip eder. sonra emzirme muhabbetleri başlar :KK200::anneadayı::anne:

Canım çok teşekkür ederim:) evet adanadayım olsun normal çiçekli böcekli bahçelerde kırlarda da çok güzel fotolar çekiyorlar. Ben burada bi terziye yaptırdım elbisemi 75 liraya yaptı :) bana baya uyguna geldi ki 75 liraya bu şekilde hazır bi elbise bulmam imkansızdı
evet canım buralarda genelde çimenler üstünde çekim oluyor,
ben de profesyonel olmasa da bi arkdşma falan böyle bi foto çektirmek istiyorum,
elbise olayını da dediğin gibi hallederim belki:) sağol cnm

evet canım buralarda genelde çimenler üstünde çekim oluyor,
ben de profesyonel olmasa da bi arkdşma falan böyle bi foto çektirmek istiyorum,
elbise olayını da dediğin gibi hallederim belki:) sağol cnm
Aynen canım bi fotograf makinasıda yeter çok profesyonel olmasına gerek yok emin ol çok güzel kareler yakalarsınız herşey gönlünce olsun canım

Ay ben 72 yle hamile kaldim 75 oldum doktorum tutturdu zayiflaman lazim die diyorum yapabilecek bisey yok millet 30 kilo aliyo die olsun sen kilolu hamile kaldin diyip duruyo gecen ay 2 kilo vermeden gelme demisti ben buyuk ihtimal 77 oldum beni kesecek

o da ne öyle yaa, selam söyle sen bizden ona bende kilolu hamile kaldım ama yinede hiç böyle bişey duymadım doktorumdan. ben manken değilim hamileyim mi desen acaba? belki manken olduğunu düşünüyosa sonrasında podyumlara hemen dönmesi falanmı bekliyo acaba :)))

Kizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladi :( bacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen :( sizde ayni durumu yasayan varmi? Tecrubeli anneler, nedir bu çatı agrisi bilginiz varmi :(

Back
X