Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o agrilardan bende de var yürümekte bile zorlanıyorum ama normal dedi kizlarKizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladibacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen
sizde ayni durumu yasayan varmi? Tecrubeli anneler, nedir bu çatı agrisi bilginiz varmi
![]()
naptın cnm :)Selamlar hanimlar gecen hafta izmirde geldigim hastanede 4 boyutlu ultrason da varmis fakat gittigim doktorun bozukmus.benim de izmir tatilim uzayinca tekrar dr geleyim dedim,su an bekliyorum ve coook heyecanliyim![]()
at koşuyor gibioy maşallah kuzuyaa. nasıl nst gümbür gümbür dimi? :)
üniversitede artık 30 dan sonra ntse baglıyormus canım sancı için azmış yani suanMaşallah subhanallah ikinize dezor günler geride kaldı inşallah
nst için erken değil mi ki, sancı çıktı mı hiç
![]()
Kizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladibacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen
sizde ayni durumu yasayan varmi? Tecrubeli anneler, nedir bu çatı agrisi bilginiz varmi
![]()
at koşuyor gibi![]()
cok şükür canım ya valla bugünlere geldik ama bide bana sor nasıl geldik eşim ve ben çokk şükür ,hep bi stres sıkıntı vs... benimde arkdas 32 de yaptı 3 gece kaldı hasanede bebegi gayet iyibesyo_86 sen baya kurtarmışsın canım ya,
ablam 33 haftalık doğum yaptı, bebeişimiz çok sağlıklı maaşallah,
ben de o zamana çıkabilsem rahatlayacağım diyorum artık.
sıcaklar çok bunalttı şimdiden, ağustos nasıl geçecek onu hesaplıyorum.
canım artık benim kontroller iki haftaya düştü ntsede iki haftada bir girecekmişim artık ilk dün yapıld işteCaniko nts ye be kadarda bir gireceksin
amin amin inş canımmmayy yavrumm maşallahhhh :)) rabbim sağlık versin tüm bebitolara..
eheheh oda mantıklıymış denemete fayda var :)) bende hep ntsyi merak etmişimdir doktora gittigimde benden ileri tarhlilier gireridi hep bakmaya calışırdım merakımdan noluyor diyeeben sabırsızlıkla bekliyorum valla nst yi ne yalan söyliyim ses kaydı kapıcam hemen :)
belki kendi gümbürtüsünede uyur kuzum doğunca bellimi olur denemekte fayda var :)

canım bugün 31 .haftaya girdikbesyo_86 canim masallah senin bebek kacinci haftasinda
Kizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladibacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen
![]()
bende ögretmenim canım amaokullaruzaltıda deniliyor nasıl olcak şimdiMrb kızlar ...Öncelikle Emel Arvas inslh böyle bi sanssizlik daha yasamazsin cnm...
Geçen cumartesi kontrolüm vardı doktor 28+0 haftalik dedi 1200gr ve 36.5cm olmuş oglusum..hersey iyi şükür. .
2.şeker yuklemesi yaptirmak istemiyorum dedim.doktor başka şekilde anlayamayiz. Mutlaka yaptırman lazım dedi.sorumluluk sende dedi..bende yaptırdım artik.
Değerler normal çıktı sadece 2.saat 155 yerine 163 çıkmış. Doktor dikkat edeceksin tatlıya hamurisi ne dedi..
Birde öğretmen arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum 32.hafta da alacağımız çalışabilir raporunu doktorunuzla konustunuz mu.Sat a göre mi sezeryan gunune gore mi verecek raporu..
37+0 dan sonra erken doğum yani sezeryan olursa kullanamadiginiz günler ekleniyor değil mi.
Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler ...

Şeker için mi önerdi? Halledersin sıkıntı yapma inş.doktorum diyetisyen önerdi, değerlerim sınırdaymış.
seker yaptırmıcam diyodunŞeker için mi önerdi? Halledersin sıkıntı yapma inş.
Merhaba canım benimde son 15 gündür çatı ağrım var el ve ayak ağrım birde karın ve bel bölgesinde kaşıntıtan oluşan isilik gibi kabarcıklar deli gibi kaşınıyo hepside gece başlıyo sabaha kadar devam ediyoKizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladibacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen
![]()
seker yaptırmıcam diyodunAlys ben mi yanlış hatırıyorum ? yaptırdında mı diyetisyene yonlendirdi doktorun
hımm anladım canımm bi süre sonra alışırsın inş ya diyete hersy bebeler için50 lik yaptırdım,
100lük isteyince yaptırmıcam dedim.
3 gün açlık-tokluk baktır o zaman dedi.
işte onun sonuçlarını gönderdim bugün doktora, sınırda diyor, diyetisyeni öneriyor.