• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladi :KK43: bacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen :KK43: sizde ayni durumu yasayan varmi? Tecrubeli anneler, nedir bu çatı agrisi bilginiz varmi :KK43:
o agrilardan bende de var yürümekte bile zorlanıyorum ama normal dedi kizlar

Kizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladi :KK43: bacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen :KK43: sizde ayni durumu yasayan varmi? Tecrubeli anneler, nedir bu çatı agrisi bilginiz varmi :KK43:

biraz fazla yürüyünce falan kalçam acayip ağrıyo benimde. dediğin gibi gece sağa sola dönmek çok zor oluyo. bnim şimdilik dinlenince geçiyo ayaklarımı biraz yukarı kaldırıyorum iyi oluyo. internette okumuştum vücut kendini doğuma hazırlıyomuş onun için kemiklerde gevşemeler oluyomuş ama çoksa ağrın doktoruna bi sor istersen

besyo_86 besyo_86 sen baya kurtarmışsın canım ya,
ablam 33 haftalık doğum yaptı, bebeişimiz çok sağlıklı maaşallah,
ben de o zamana çıkabilsem rahatlayacağım diyorum artık.
sıcaklar çok bunalttı şimdiden, ağustos nasıl geçecek onu hesaplıyorum.
cok şükür canım ya valla bugünlere geldik ama bide bana sor nasıl geldik eşim ve ben çokk şükür ,hep bi stres sıkıntı vs... benimde arkdas 32 de yaptı 3 gece kaldı hasanede bebegi gayet iyi

ben sabırsızlıkla bekliyorum valla nst yi ne yalan söyliyim ses kaydı kapıcam hemen :)

belki kendi gümbürtüsünede uyur kuzum doğunca bellimi olur denemekte fayda var :)
eheheh oda mantıklıymış denemete fayda var :)) bende hep ntsyi merak etmişimdir doktora gittigimde benden ileri tarhlilier gireridi hep bakmaya calışırdım merakımdan noluyor diyee:sus::sus::sus:

Merhaba bende de o ağrılar başladı. Yürürken kalça kemiklerim sızlıyor, uyurken ağrıyor. Bu dönemde salınan hormonlar sonucunda eklemler gevşiyormuş bebek rahat çıksın diye, o yüzden kemiklere ağrı biniyormuş.

Mrb kızlar ...Öncelikle Emel Arvas inslh böyle bi sanssizlik daha yasamazsin cnm...

Geçen cumartesi kontrolüm vardı doktor 28+0 haftalik dedi 1200gr ve 36.5cm olmuş oglusum..hersey iyi şükür. .
2.şeker yuklemesi yaptirmak istemiyorum dedim.doktor başka şekilde anlayamayiz. Mutlaka yaptırman lazım dedi.sorumluluk sende dedi..bende yaptırdım artik.
Değerler normal çıktı sadece 2.saat 155 yerine 163 çıkmış. Doktor dikkat edeceksin tatlıya hamurisi ne dedi..
Birde öğretmen arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum 32.hafta da alacağımız çalışabilir raporunu doktorunuzla konustunuz mu.Sat a göre mi sezeryan gunune gore mi verecek raporu..
37+0 dan sonra erken doğum yani sezeryan olursa kullanamadiginiz günler ekleniyor değil mi.
Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler ...
bende ögretmenim canım amaokullaruzaltıda deniliyor nasıl olcak şimdi :ukala::ukala::ukala:

Merhaba canım benimde son 15 gündür çatı ağrım var el ve ayak ağrım birde karın ve bel bölgesinde kaşıntıtan oluşan isilik gibi kabarcıklar deli gibi kaşınıyo hepside gece başlıyo sabaha kadar devam ediyo

seker yaptırmıcam diyodun Alys Alys ben mi yanlış hatırıyorum ? yaptırdında mı diyetisyene yonlendirdi doktorun

50 lik yaptırdım,
100lük isteyince yaptırmıcam dedim.

3 gün açlık-tokluk baktır o zaman dedi.
işte onun sonuçlarını gönderdim bugün doktora, sınırda diyor, diyetisyeni öneriyor.

50 lik yaptırdım,
100lük isteyince yaptırmıcam dedim.

3 gün açlık-tokluk baktır o zaman dedi.
işte onun sonuçlarını gönderdim bugün doktora, sınırda diyor, diyetisyeni öneriyor.
hımm anladım canımm bi süre sonra alışırsın inş ya diyete hersy bebeler için

Back
X