• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladi :KK43: bacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen :KK43: sizde ayni durumu yasayan varmi? Tecrubeli anneler, nedir bu çatı agrisi bilginiz varmi :KK43:
Canim.o agrilardan bende de var. Saga sola donerken,ayakta pantolon giyerken falan oluyo.doktorum magnezyum yazayim dedi ben istemedim.kotu bisey degilse sorun yok dedim. Normal bir agri olabilir dedi.

Gordum oglusumu:KK36:yuz kismini plesantaya dayamisti,su azdi ama yine yuzuju gosterdi.ayni abisine benziyo yani ilk ogluma.cok güzeldi resmine bakip duruyorum :KK36:

Canim.o agrilardan bende de var. Saga sola donerken,ayakta pantolon giyerken falan oluyo.doktorum magnezyum yazayim dedi ben istemedim.kotu bisey degilse sorun yok dedim. Normal bir agri olabilir dedi.

Gordum oglusumu:KK36:yuz kismini plesantaya dayamisti,su azdi ama yine yuzuju gosterdi.ayni abisine benziyo yani ilk ogluma.cok güzeldi resmine bakip duruyorum :KK36:
masallah pasayaa:KK200:

Yaa maşallah size, bende oğluşumun burnunu görebildim sadece 4 boyutluda o bile o kadar güzelken tam yüzü kimbilir nasıl güzeldir, daha doğmadan nasılda aşık ediyorlar bizi kendilerine :)

kızlar merhaba
psikolojik çöküntüdeydim bu aralar şimdi toparlanmak istiyorum ve formül buldum sizden fikir istiyorum
eşime süpriz yapıp ufak bir piknik yapacağım
sizce ne hazırlıyım sepete işten sonra yaparız büyük ihtimal o yüzden akşam olur yani
ikimizde öyle açlıktan ölecek insan değiliz hani domates salatalık peynir falan koyarım dedim bi de bazlama aşığı ben
bazlama alırım yanımıza termosta çay bi de tatlı tarzı birşey yapıyım diyorum gelin çantası gibi
sizce başka değişik ve pratik birşey var mıdır

kızlar merhaba
psikolojik çöküntüdeydim bu aralar şimdi toparlanmak istiyorum ve formül buldum sizden fikir istiyorum
sizce ne hazırlıyım sepete işten sonra yaparız büyük ihtimal o yüzden akşam olur yani
ikimizde öyle açlıktan ölecek insan değiliz hani domates salatalık peynir falan koyarım dedim bi de bazlama aşığı ben
bazlama alırım yanımıza termosta çay bi de tatlı tarzı birşey yapıyım diyorum gelin çantası gibi

Çok güzel düşünmüşsünüz, ekmek arası yumurtalı biber, yumurtalı kıyma gibi birşey koyabilirsiniz. Domates salatalık ve meyve de alın, bir de çay oh mis.

bende ögretmenim canım amaokullaruzaltıda deniliyor nasıl olcak şimdi :ukala::ukala::ukala:
Canım sanırım okullar kurban Bayramında sonra açılacak. .yani 19 unda ..daha uzatildimi bilmiyorum..2.3 hafta sonra rapor almam gerekiyo.
37 den önce izin veya rapor alırsak doğum sonrası izinden dusuyolarmis....
Senin doktor hangi tarihe göre verdi cnm

ben okulların açılışı " 3 ekime kadar da uzatılabilir gibi" diye okumuştum bugün, belirsizlik mevcut sanırım

Sevindim canım maşalah size :):)
bizim de 1 ay önceki randevuda aynen yüzünün bi kısmına plesenta ve kordon geliyodu ama genelen gördüm poğaça yanaklı kızımı çok tostikti ağzı burnu ben de kendime benzettim hihihihi :) bu ay göstermedi ama :(

kızlar merhaba

minik kekler yapabilirsin canım benim yada meyve en pratiği. ay bizdemi yapsak acaba yaa gerçi komşularla bahçede çay içeriz akşama belki diyoduk ama

Kizlar merhaba. Bende son derece rahatsiz edici çatı agrilari basladi :KK43: bacaklarimi acamiyorum, gece saga sola donmek eziyet resmen :KK43: sizde ayni durumu yasayan varmi? Tecrubeli anneler, nedir bu çatı agrisi bilginiz varmi :KK43:

bende de oluyor cnm hatta bi kaç gündür bel ağrım eşlik etmişti ve bu bi kaç gün içinde çatı kemiği denilen o kısım baya kubbeleşmişti gittikçe kemikler esniyor açılıyor sanırım bu ağrılarla...

çatı kemiği sizde de öle mi kızlar ??? yani şekil değişimi farkettiniz mi yoksa bende mi bi anormallik var

minik kekler yapabilirsin canım benim yada meyve en pratiği. ay bizdemi yapsak acaba yaa gerçi komşularla bahçede çay içeriz akşama belki diyoduk ama

canım işten çıkınca gidicem ya keke vakit bulamam sanırım
hazır kekin üstüne krem şanti yaparım olmadı ufak ufak :)
yapın valla biz bişey yapamıyoruz işti çocuğun eşyasıydı evdi derken eşimde bende nefes alacak vakit bulamadık
dedim adama maaşı alınca gidiyoruz haberin olsun bu maaşı kendimize harcayalım biraz :)
çocuğun eşyalarını ağustos sonu tamamlarım inşallah erken gelmeye kalkmaz :)

canım suyu niye azdı bi sıkıntı yoktur inşallah. maşallah yakışıklıya :)

kızlar merhaba
çok iyi düşünmüşsün cnm yanına meyve kuruyemiş filan alabilirsin, bazlamalarla doyarsınız zaten ohhh miss :KK200:

canım işten çıkınca gidicem ya keke vakit bulamam sanırım
hazır kekin üstüne krem şanti yaparım olmadı ufak ufak :)
yapın valla biz bişey yapamıyoruz işti çocuğun eşyasıydı evdi derken eşimde bende nefes alacak vakit bulamadık
dedim adama maaşı alınca gidiyoruz haberin olsun bu maaşı kendimize harcayalım biraz :)
çocuğun eşyalarını ağustos sonu tamamlarım inşallah erken gelmeye kalkmaz :)

yok ya gelmez o dinler annesinin sözünüü. bizde bu hafta biraz toparlıycaz evi annem gelicek yardıma sağolsun önümüzdeki hafta kazıma boyama işleri başlıycak 13ünde kontrol var 21indede gdiyoruz giresuna. dönünce hemen ikeaya gidicez 30unda eşyaları toparlarız getirip kurması falan derken hoop geldi eylülün ilk haftasonusuuu :) annem yine gelicek zaten o ara kızçemin eşyalarını yıkar ütüler hazırlarız güzel güzel. ay çabuk geçicek bundan sonrası koşturmacalardan çok mutluyum geçsin artık zaman istiyorum

Merhaba canım benimde son 15 gündür çatı ağrım var el ve ayak ağrım birde karın ve bel bölgesinde kaşıntıtan oluşan isilik gibi kabarcıklar deli gibi kaşınıyo hepside gece başlıyo sabaha kadar devam ediyo
canım hamilelikte kaşıntı çok önemli diye duymuştum karaciğer enzimlerinin yükseldiğinin göstergesi olabilirmiş, bi doktorunla görüşsene lütfen nolur nolmaz

yok ya gelmez o dinler annesinin sözünüü. bizde bu hafta biraz toparlıycaz evi annem gelicek yardıma sağolsun önümüzdeki hafta kazıma boyama işleri başlıycak 13ünde kontrol var 21indede gdiyoruz giresuna. dönünce hemen ikeaya gidicez 30unda eşyaları toparlarız getirip kurması falan derken hoop geldi eylülün ilk haftasonusuuu :) annem yine gelicek zaten o ara kızçemin eşyalarını yıkar ütüler hazırlarız güzel güzel. ay çabuk geçicek bundan sonrası koşturmacalardan çok mutluyum geçsin artık zaman istiyorum

ben de 32. haftadan sonra annemin yanına göç edeceğim bizim de esas o zmn hazırlıklar hızlanacak, annemin komşularıyla hoşbeş muhabbet akşam piknikleri hatim merasimleri bi yandan ufak tefek bebek süslemeleri hazırlıkları derken o ara cabucak geçiverir, doğunca zaten baya yoğun oluruz heralde :KK70: şimdilik ha bire anneme kargo yollayıp duruyorum.. bak yine heyecanlandım :KK46::anneadayı::KK200:

ben de 32. haftadan sonra annemin yanına göç edeceğim bizim de esas o zmn hazırlıklar hızlanacak, annemin komşularıyla hoşbeş muhabbet akşam piknikleri hatim merasimleri bi yandan ufak tefek bebek süslemeleri hazırlıkları derken o ara cabucak geçiverir, doğunca zaten baya yoğun oluruz heralde :KK70: şimdilik ha bire anneme kargo yollayıp duruyorum.. bak yine heyecanlandım :KK46::anneadayı::KK200:

annem yalovada benim geçen sene taşındı, ben gidemem onun yanına hem hastanem burda hemde eşimin ailesi falan hep burdalar ama annem minimum doğum öncesi 15 günden başlayıp doğum sonrası 40güne kadar bende olacağı için sıkıntı yok. arada haftasonu gönderirim kardeşimede yazık tabii eşim yanımda olur nasılsa bende iyi olurum inşallah hiç sevmem hasta gibi yatmayıda zaten düşünmüyorumda öyle lohusa yatağı falan filan. heyecanlı bekleyişler tabikide biz hediyeliklere başladık bile ama görümcemi bekliyorum fiyonk beceremiyorum ben çünkü :)

Back
X