hastane odası süsleme yapmıycam cnm ben sadece normal çikolata ikram ederiz hastanede
, belki babam tepsi tepsi baklava filan dağıtabilir sever öyle şeyleri..
doğumdan önce sarmalar börekler çörekler yapılıp buzluğa atılacak gelenlere ikram ederiz.
ayrıca gelenlere bebek şekeri ve lohusa şerbeti ikram ederiz.. lohusa şerbetini kendimiz yapmayı düşünmüyoruz ben metromarketteki gül ve demirhindi şerbetlerini çok seviyorum onlardan alıp ikram edicez, bebek şekeri olarak da mavi ve beyaz 2 renk badem şekeri alacağım onları küçük kavanozlara koyup kurdela bağlayıp çiçek veya taç yapıştırıcam
mevlid için yasin alıp onları mavi tüle sarıp kurdelalarla bağlıycam içinde tespih de olacak
hasır keselere minik ayıcıklar dikicem yine kurdelayla bağlıycam lavanta koycam içlerine
hastane için kendim bi lohusa tacı yaparım çiçekli ama terliği oysho dan yıkanabilir bir şey alıcam süslü bişey düşünmüyorum
kapısüsü olarak da instagramda görmüştüm çerçevelere isim yapıştırıp etrafını gülle süsleyip alt kısmından tül sarkıtıyorlar öle bişey düşünüyorum dış kapıya asarız zile basmasınlar diye uyarı yazarız baktık olmadı

keçelerle yapılan kapı süslerini de çok beğendim ben belki onu sipariş veririm.
mevlidinde seccade dağıtabiliriz o anki psikolojime bağlı artık ,çok pahalı deyip vazgeçebilrim, o tarihe kadar belki magnet de hazırlatabilirim o konuda çok kararsızım, belki yine kendim yaparım bakalım şimdilik böyle kafamdakiler.. sizler neler planlıyorsunuz bakalım ?