bizde durumlar biraz değişik cnm biz şimdi yurtdışındayız eşimin işi dolayısıyla, doğum şartları çok iyi değil ve sonrasında aşı bulma problemleri çok , o yüzden doğum için Türkiyeye geleceğim, normalde istanbulda evimiz eşyalarımız, istanbulda zaten kimsemiz yok . Annem, felçli anneanneme baktığı için o yerinden kımıldayamıyor , mecbur ben onun yanına gidicem bebikimizi biraz büyütene kadar kalıcam, hiç olmazsa aşılarını düzenli yaptırırım sağlık ocağı takibini filan..
eşim de 32. haftada beni annemlere götürecek, doğumda 1 haftalık babalık iznine gelecek sonrasında havalar düzelene kadar 2 ayda bir gelebilir onun harici skype zaten... bebik doğduktan sonra yoğun geçer ,zaman çabuk geçer de eşime kavuşurum daha doğrusu kavuşuruz

mevlit için yasin filan alıp onları tüle geçirip kurdelalarla bağlamayı filan düşünüyorum, yine bebek şekerini kesesini filan kendim süsleyeceğim fazla abartmayı düşünmüyorum instagramdan biraz araştırdım fiyat sordum, baya ucuza gelecek benmkiler biraz da zaman geçirmek için işte ...