2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim cok küçükte değil 1 yaşına kadar kullanılır inşallah :) karyolanin dışında kullanacağız zaten bunu :) karyolasini da isteyecegiz inşallah bi iki haftaya :)

o zaman dahada güzel aslında puset gibi bide bunlar istediğin yere götür orda yatır çocuğu :) sağlıkla uyusun büyüsünler inşallah canım benim

tabikide öyle, maden suyunun içinde bolca magnezyum falan var ama hamilelikte haftada 2-3 ten fazla önerilmiyo diye biliyorum ben çünkü tansiyonu yükseltebiliyomuş. yinede bi doktoruna sor istersen

Hiç aklıma gelmemişti bu, ama tansiyonum düşük seyrediyor. 9-6 ları görüyorum çoğunlukla o yüzden sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Doktoruma sorayım haklısınız.

Daha bugün trendyoldan Nuk marka doğal akışlı biberon sipariş verdim. İyi yorumlar okudum hakkında, Avent mi Nuk mu kararsız kaldım, gerekirse doğumdan sonra bir de Avent alırım dedim.

avent te nuk ta güzel markalar. kullanan arkadaşlarım memnun kaldılar ikisindende. ama bende dr brown düşünüyorum en çok ondan memnun kalmıştı bi arkadaşım. erkek bebekler daha gazlı olur ama oğlunda nerdeyse hiç gaz sıkıntısı yaşamadı. biberonun içindeki gaz giderici tüp sayesinde.

o zaman dahada güzel aslında puset gibi bide bunlar istediğin yere götür orda yatır çocuğu :) sağlıkla uyusun büyüsünler inşallah canım benim
İnşallah canım :) urfada marangozlar yapıyorlar :) çok da cuzzi bi fiyatta aldık :) iki tane aldık onun için bi urfaya bi buraya :)

Ona da baktım ama içindeki tüpü temizlemesi zor mu olur ki dedim. Bakalım memnun kalmazsak o da aklımda.

Daha bugün trendyoldan Nuk marka doğal akışlı biberon sipariş verdim. İyi yorumlar okudum hakkında, Avent mi Nuk mu kararsız kaldım, gerekirse doğumdan sonra bir de Avent alırım dedim.
bende aventle dr browns arasında kaldım ama dr browns kolik onleyici daha iyi dediler kullanan arkdaslarım

canım bende kızımın mevlidi için kadife kaplı yasin kitaplarından alıp dağıtmayı düşünüyorumda ama baya pahalı gibi geldi bana süslü halleri. Senin bulduğun ne kadardı canım instagramda bana da adresini atarmısın özelden?

Merhaba kızlar sağlık ocağında kan degerlerime batmktirdim ve cok düşük çıktı 9 larda yani sizce bu normal doğuma engel mi ilac da kullanıyorum ama ancak bu kadar yükseldi bebeğime bişey olmaz dimi çok korkuyorum

sınırı bilmiyorum hiç ama kadın doğumcuna götür sonuçları belki takviye falan verir canım, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…