- 21 Kasım 2011
- 1.373
- 982
- 333
dr browns düşünüyorum ben biberonu
Canim cok küçükte değil 1 yaşına kadar kullanılır inşallah :) karyolanin dışında kullanacağız zaten bunu :) karyolasini da isteyecegiz inşallah bi iki haftaya :)
tabikide öyle, maden suyunun içinde bolca magnezyum falan var ama hamilelikte haftada 2-3 ten fazla önerilmiyo diye biliyorum ben çünkü tansiyonu yükseltebiliyomuş. yinede bi doktoruna sor istersen
benimki de ilk canım aynen öyle onlar iyi olsun gerisi hiç önemli değilCanim onlar saģlikli olsun da ne gerekiyorsa katlaniriz. Benim ilk oldugu icin de ne yapacagimi şaşiriyorum
ben de içeyim o zmnBen şunu keşfettim: Her gün 1 şişe doğal maden suyu içince gece hiç kramp girmiyor. Bir gün bile aksatsam o gece çığlık çığlığa krampla uyanıyorum, test ettim onayladım :) Maden suyunun içinde kalsiyum magnezyum potasyum gibi mineraller var.
Daha bugün trendyoldan Nuk marka doğal akışlı biberon sipariş verdim. İyi yorumlar okudum hakkında, Avent mi Nuk mu kararsız kaldım, gerekirse doğumdan sonra bir de Avent alırım dedim.
İnşallah canım :) urfada marangozlar yapıyorlar :) çok da cuzzi bi fiyatta aldık :) iki tane aldık onun için bi urfaya bi buraya :)o zaman dahada güzel aslında puset gibi bide bunlar istediğin yere götür orda yatır çocuğu :) sağlıkla uyusun büyüsünler inşallah canım benim
ben de içeyim o zmn
avent te nuk ta güzel markalar. kullanan arkadaşlarım memnun kaldılar ikisindende. ama bende dr brown düşünüyorum en çok ondan memnun kalmıştı bi arkadaşım. erkek bebekler daha gazlı olur ama oğlunda nerdeyse hiç gaz sıkıntısı yaşamadı. biberonun içindeki gaz giderici tüp sayesinde.
Ona da baktım ama içindeki tüpü temizlemesi zor mu olur ki dedim. Bakalım memnun kalmazsak o da aklımda.
bende aventle dr browns arasında kaldım ama dr browns kolik onleyici daha iyi dediler kullanan arkdaslarımDaha bugün trendyoldan Nuk marka doğal akışlı biberon sipariş verdim. İyi yorumlar okudum hakkında, Avent mi Nuk mu kararsız kaldım, gerekirse doğumdan sonra bir de Avent alırım dedim.
gerci daha almadım alıcamm ay ben hiçbişey almadım daha yaabende aventle dr browns arasında kaldım ama dr browns kolik onleyici daha iyi dediler kullanan arkdaslarım
canım bende kızımın mevlidi için kadife kaplı yasin kitaplarından alıp dağıtmayı düşünüyorumda ama baya pahalı gibi geldi bana süslü halleri. Senin bulduğun ne kadardı canım instagramda bana da adresini atarmısın özelden?bizde durumlar biraz değişik cnm biz şimdi yurtdışındayız eşimin işi dolayısıyla, doğum şartları çok iyi değil ve sonrasında aşı bulma problemleri çok , o yüzden doğum için Türkiyeye geleceğim, normalde istanbulda evimiz eşyalarımız, istanbulda zaten kimsemiz yok . Annem, felçli anneanneme baktığı için o yerinden kımıldayamıyor , mecbur ben onun yanına gidicem bebikimizi biraz büyütene kadar kalıcam, hiç olmazsa aşılarını düzenli yaptırırım sağlık ocağı takibini filan..
eşim de 32. haftada beni annemlere götürecek, doğumda 1 haftalık babalık iznine gelecek sonrasında havalar düzelene kadar 2 ayda bir gelebilir onun harici skype zaten... bebik doğduktan sonra yoğun geçer ,zaman çabuk geçer de eşime kavuşurum daha doğrusu kavuşuruzmevlit için yasin filan alıp onları tüle geçirip kurdelalarla bağlamayı filan düşünüyorum, yine bebek şekerini kesesini filan kendim süsleyeceğim fazla abartmayı düşünmüyorum instagramdan biraz araştırdım fiyat sordum, baya ucuza gelecek benmkiler biraz da zaman geçirmek için işte ...
gerci daha almadım alıcamm ay ben hiçbişey almadım daha yaa
Doktoruna sor o zaman canım hiç duymadım böyle birşeyyok canım sıkmıyorum. durduk yere otururuken birsey aktı gitti. terlemişimdir dedim ama bildiğin göğüs ucum ıslanmıştı
Cok guzeller canm nasil yukledin acabaBunlar magnetlerimiz kızlar :)
seepetim dolu zaten canımama gidip bi görmek istiyorum bazı seyleri ona göre netten sipariş gecmek istiyorum durumagöreArtık almak kolay, internet var, mağazalar yaygın. Sağlıkla doğsunlar da herşey tamamlanır Allahın izniyle :)
Haha cok iyiymis kalitesini dusurmekCanim fotoları WhatsApp tan eşime attım o da bana geri attı kalitesi düşmüştü yüklendiler :)
Merhaba kızlar sağlık ocağında kan degerlerime batmktirdim ve cok düşük çıktı 9 larda yani sizce bu normal doğuma engel mi ilac da kullanıyorum ama ancak bu kadar yükseldi bebeğime bişey olmaz dimi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?