2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım sonuçları kendii doktoruna göster, ilaç değişikliği yapar belki.
geçmiş olsun

sınırı bilmiyorum hiç ama kadın doğumcuna götür sonuçları belki takviye falan verir canım, geçmiş olsun
Sağol canım sonuçları doktorum gördü serum verdi malesef alerjik reaksiyon yarattı derilerim soyuldu ve gece nefes alamadım. Ancak ilaçla diyor başka çare yok diyor. Bu gidişle normal doğum zor gibi

Bende arada akşamları yada çok yediğimde oluyor o ağrı ya ve sonrasında karnım biraz daha büyüyor sanırım. Kaburgalarımız genişliyor yapacak bişey yok ne yazıkki...
e-bebekte indirimli ürünler oluyor ben genelde ordan takip edip aldım çoğu şeyi tavsiye ederim.
Canım ben chicko next2 me anne yanı beşik aldım.
Cok kullanıslı görünüyor .
Benim görümcem kullandı. Çok kullanışlıymış. Şimdi bebeği büyüdü bana verecek bende kullanacağım.
Banada dr. bebeğin daha dönmemiş, daha büyüdükçe ve yeri daraldıkça dönmeleri daha zor oluyor. Ozaman normal doğum yapma şansın azalabilir dedi. Bence dönmesi kötü birşey değil, ayrıca bir arkadaşımında erkenden döndü. Ona devamlı dinleneceksin dedi ama 41. haftada doğum yaptı. Aklına kötü şeyler getirme bence
Allah yardımcın olsun canım
Kızlar gece uykuda bacagima kramp giriyo hiç hareket edemiyorum o an ve bayaa acı çekiyorum sanki damar damar üstüne gelmiş gibi ama dizimin altinda arka kaslarda oluyo bu durum
Magnezyum eksikliğinden oluyor o kramplar ne yazıkki arada magnezyum içmeye çalışsamda ihmal ettiğimde bende de oluyor.
Daha bugün trendyoldan Nuk marka doğal akışlı biberon sipariş verdim. İyi yorumlar okudum hakkında, Avent mi Nuk mu kararsız kaldım, gerekirse doğumdan sonra bir de Avent alırım dedim.
Bende şimdi yeni doğan avent biberon setini sipariş verdim. Anne memesine en yakın dokuda ve hava boşaltmaya yarayan özellikte, inş bebeklerimiz severler.

Sağol canım sonuçları doktorum gördü serum verdi malesef alerjik reaksiyon yarattı derilerim soyuldu ve gece nefes alamadım. Ancak ilaçla diyor başka çare yok diyor. Bu gidişle normal doğum zor gibi

ne serumu verdiki kan için canım? ilaçlarını düenli iç bide besinlerden almaya çalış eğer şeker sıkıntın yoksa kara üzüm pekmez falan tüketebilirsin belki

maden suyu içmek beni tam kesmiyor yinede ara ara yapabiliyor ama o da bir çözüm tabi mineral eksiklğinden oluyor sonuçta bu da

kızlar yeni doğum yapan arkadaşım var avent kullanıyordu biberon
ama doktora gitmişler gaz sorunu varmış bebekte dr.browns naturel önermiş
bilginize galiba en iyisi bu
bende doktor browns kullanmistim cnm birtek o iyi geldi gazimiza 260 lık almistim cok memnun kaldim surekli temizlemek zorladi acil durumlarda ama bebisler icin en iyisi o konuda

ben lansınohun elektrikli göğüs pompasını aldım içinden bir tane küçük biberon çıktı, bebeğin gaz durumuna göre bakıcam artık diye düşündüm. Zor bulunan ürünler değil sonuçta. İnş ihtiyacımızda olmaz.

Canım mantıklı olan o zaten. Bende o şekilde yapacağım küçük bir sepet beşik alıp yatağımın yanına koyacağım.

Canım dediğin şişlik ben de uzun süredir var, hatta elime geliyordu yağ bezesi gibi, geçen doktora sordum dedi varis olabilir bol bol dinlen ayakta kalma ama ne mümkün

cnm benimki yağ bezesi değil de kemik , yanlar açılmış ortası çukur oyuntu gibi, yan tarafları kubbe gibi yani.. eyer gibi de diyebiliriz, ben de önümüzdeki randevuda bi doktoruma sorayım bari..

Kızlar gece uykuda bacagima kramp giriyo hiç hareket edemiyorum o an ve bayaa acı çekiyorum sanki damar damar üstüne gelmiş gibi ama dizimin altinda arka kaslarda oluyo bu durum
Magnezyum eksikliğinden canım. Çiğ badem ye. Kramp girdiğinde hemen ayağa kalk kramplı bacağının üzerine biraz bas geçer.

Canım ben chicko next2 me anne yanı beşik aldım.
Cok kullanıslı görünüyor .
yaaa ben onu alamadım ya çok içimde kaldı arkadaşımdan geldiği için bi daha masraf etmeyeyim dedim ama kesinlikle çok güzel bi ürün güle güle kullan canım

yaaa ben onu alamadım ya çok içimde kaldı arkadaşımdan geldiği için bi daha masraf etmeyeyim dedim ama kesinlikle çok güzel bi ürün güle güle kullan canım

Canim benim arkadasindan geldigi icin masrafa gerek yok gercekten.
Minnoslarimiz iyi olsunda bunlar teferruat .
Tesekkur ederim canim.

canım benim ki de 8.0 çıktı sağlık ocağındaki ebe 7 ye düşerse nakil gerekli bu halde doğuma giremezsin dedi ctesi randevum var kendi dr.uma göstereceğim bakalım ne diyecek ben de kafama taktım neden o kadar düştü ki en son ölçümde 10 du

Canım sanırım gebelik ilerledikçe kan hacmimizin kan değerlerimizin artması gerek bebek büyüdükçe onun da kanı artıyo sonuçta, bizden alıyosa biz eksiliyo olabiliriz.. Demek ki bazen de eksiklik kritik oluyo o zaman ilacın dozu artıyo.. Ben böle yorumlayabiliyorum.

Benim doktorum 32 de bakıcak kan değerlerine 3 hafta sonra yani. Sizlerin doktorları 28 bitince mi baktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…