- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
canım sonuçları kendii doktoruna göster, ilaç değişikliği yapar belki.Merhaba kızlar sağlık ocağında kan degerlerime batmktirdim ve cok düşük çıktı 9 larda yani sizce bu normal doğuma engel mi ilac da kullanıyorum ama ancak bu kadar yükseldi bebeğime bişey olmaz dimi çok korkuyorum
Sağol canım sonuçları doktorum gördü serum verdi malesef alerjik reaksiyon yarattı derilerim soyuldu ve gece nefes alamadım. Ancak ilaçla diyor başka çare yok diyor. Bu gidişle normal doğum zor gibisınırı bilmiyorum hiç ama kadın doğumcuna götür sonuçları belki takviye falan verir canım, geçmiş olsun
Sağol canım ilac da degisiklik yapmıyor Ferrum Fort kullanıyorum günde iki defaya cikardicanım sonuçları kendii doktoruna göster, ilaç değişikliği yapar belki.
geçmiş olsun
tmm canım faydasını görürsün yükselir inşallahSağol canım ilac da degisiklik yapmıyor Ferrum Fort kullanıyorum günde iki defaya cikardi
Bende arada akşamları yada çok yediğimde oluyor o ağrı ya ve sonrasında karnım biraz daha büyüyor sanırım. Kaburgalarımız genişliyor yapacak bişey yok ne yazıkki...Kizlar dun aksam mutfktayken gogsumun altina bir agri girdi. Ilk defa boyle bir agri hissettim. Ayakta duramadim oturdum uzandim gecti. Cok korktum. Internetten araştridim ya rahim buyudugubicin baski yapiyormus ya da bebek kaburgama vurdugu ya da başini koydugu icin agri hissediomusum. Insalah bir daha olmaz cok aci vericiydi.
e-bebekte indirimli ürünler oluyor ben genelde ordan takip edip aldım çoğu şeyi tavsiye ederim.Hanımlar henüz çok alışveriş yapmadım bebeğime o yüzden piyasa fiyatlarını pek bilmiyorum. https://www.trendyol.com/Anne-ve-Bebekler-icin-Her-sey/ButikDetay/49849/cocuk adresinde kampanya var avent biberonlar, burun aspiratörleri vb. Fiyatlar nasıl sizce uygun mu?
Benim görümcem kullandı. Çok kullanışlıymış. Şimdi bebeği büyüdü bana verecek bende kullanacağım.Canım ben chicko next2 me anne yanı beşik aldım.
Cok kullanıslı görünüyor .
Banada dr. bebeğin daha dönmemiş, daha büyüdükçe ve yeri daraldıkça dönmeleri daha zor oluyor. Ozaman normal doğum yapma şansın azalabilir dedi. Bence dönmesi kötü birşey değil, ayrıca bir arkadaşımında erkenden döndü. Ona devamlı dinleneceksin dedi ama 41. haftada doğum yaptı. Aklına kötü şeyler getirme bencekızlar benım dün kontrolüm vardı. bebegın kafası asagıda dönmüs dedi doktor. cok korkuttu beni. ama serviks boyunu ölçtü normal dedi. erken doğum belirtisi yok ama artık ne olacağı belli olmaz heran dogum kanalına giredebilir. haftalarca böyle de gidebilir dedi. böyle durumda olanlar varmı. cok korkuyorum erken gelmesınden. daha çok küçükler 8-10 hafta daha kalması lazım
Allah yardımcın olsun canımKızlar bu arada bu hafta vizelerim başladı bi sınavım kaldı o da yarin :) bu okul bitse de kurtulsak oglusumla yazık el kadar masum da benimle kaç sınava girdizaten sınava her girdiğimde tekmelemeye başlıyor hem de çok anne sıkıldım kalk der gibi :)
Magnezyum eksikliğinden oluyor o kramplar ne yazıkki arada magnezyum içmeye çalışsamda ihmal ettiğimde bende de oluyor.Kızlar gece uykuda bacagima kramp giriyo hiç hareket edemiyorum o an ve bayaa acı çekiyorum sanki damar damar üstüne gelmiş gibi ama dizimin altinda arka kaslarda oluyo bu durum
Bende şimdi yeni doğan avent biberon setini sipariş verdim. Anne memesine en yakın dokuda ve hava boşaltmaya yarayan özellikte, inş bebeklerimiz severler.Daha bugün trendyoldan Nuk marka doğal akışlı biberon sipariş verdim. İyi yorumlar okudum hakkında, Avent mi Nuk mu kararsız kaldım, gerekirse doğumdan sonra bir de Avent alırım dedim.
Inşallah canın ya çok korkuyorum fındığıma bişey olmasındatmm canım faydasını görürsün yükselir inşallah
Sağol canım sonuçları doktorum gördü serum verdi malesef alerjik reaksiyon yarattı derilerim soyuldu ve gece nefes alamadım. Ancak ilaçla diyor başka çare yok diyor. Bu gidişle normal doğum zor gibi
kontrole gittiğinde belirt muhakkak, magnezyum verecektir maden suyu içmeyi dene birde, bende fazla kesmiyor ama mg alırsın en azındanYok kullanmiyorum daha doktoruma soyleyemedim son bir haftadir olmaya basladi
maden suyu içmek beni tam kesmiyor yinede ara ara yapabiliyor ama o da bir çözüm tabi mineral eksiklğinden oluyor sonuçta bu daBen şunu keşfettim: Her gün 1 şişe doğal maden suyu içince gece hiç kramp girmiyor. Bir gün bile aksatsam o gece çığlık çığlığa krampla uyanıyorum, test ettim onayladım :) Maden suyunun içinde kalsiyum magnezyum potasyum gibi mineraller var.
bende doktor browns kullanmistim cnm birtek o iyi geldi gazimiza 260 lık almistim cok memnun kaldim surekli temizlemek zorladi acil durumlarda ama bebisler icin en iyisi o konudakızlar yeni doğum yapan arkadaşım var avent kullanıyordu biberon
ama doktora gitmişler gaz sorunu varmış bebekte dr.browns naturel önermiş
bilginize galiba en iyisi bu
Canım mantıklı olan o zaten. Bende o şekilde yapacağım küçük bir sepet beşik alıp yatağımın yanına koyacağım.Günaydın kızlar.. danışmak istediğm br şey var.. park yatak almayacak olanlar, ahşap beşik ya da oda takımı alanlar..
ben de ahşap yatak aldım 70x130 3-4 yıl yatacağı odasında.
ama ilk aylar onda yatamaz sonuçta.. peki ne yapmak lazım.. küçük sepet beşikler oluyor ya onlardan alayım diyorum, mesela 4-5 ay onu kullansam diyorum. yatak odasında yatağımın yanında durur mesela, ya da gündüzleri oturduğum odaya yanıma alırım tekerlekli ve hafif oluyorlar. sonra zaten işe başlayacağım falan, kendi yatağına alıştırmaya çalışsam diyorum.
sizler ne düşünüyorsunuz ?
Canım dediğin şişlik ben de uzun süredir var, hatta elime geliyordu yağ bezesi gibi, geçen doktora sordum dedi varis olabilir bol bol dinlen ayakta kalma ama ne mümkün
Magnezyum eksikliğinden canım. Çiğ badem ye. Kramp girdiğinde hemen ayağa kalk kramplı bacağının üzerine biraz bas geçer.Kızlar gece uykuda bacagima kramp giriyo hiç hareket edemiyorum o an ve bayaa acı çekiyorum sanki damar damar üstüne gelmiş gibi ama dizimin altinda arka kaslarda oluyo bu durum
yaaa ben onu alamadım ya çok içimde kaldı arkadaşımdan geldiği için bi daha masraf etmeyeyim dedim ama kesinlikle çok güzel bi ürün güle güle kullan canımCanım ben chicko next2 me anne yanı beşik aldım.
Cok kullanıslı görünüyor .
yaaa ben onu alamadım ya çok içimde kaldı arkadaşımdan geldiği için bi daha masraf etmeyeyim dedim ama kesinlikle çok güzel bi ürün güle güle kullan canım
canım benim ki de 8.0 çıktı sağlık ocağındaki ebe 7 ye düşerse nakil gerekli bu halde doğuma giremezsin dedi ctesi randevum var kendi dr.uma göstereceğim bakalım ne diyecek ben de kafama taktım neden o kadar düştü ki en son ölçümde 10 duMerhaba kızlar sağlık ocağında kan degerlerime batmktirdim ve cok düşük çıktı 9 larda yani sizce bu normal doğuma engel mi ilac da kullanıyorum ama ancak bu kadar yükseldi bebeğime bişey olmaz dimi çok korkuyorum
Sağol canım :)Canım mantıklı olan o zaten. Bende o şekilde yapacağım küçük bir sepet beşik alıp yatağımın yanına koyacağım.
Canım sanırım gebelik ilerledikçe kan hacmimizin kan değerlerimizin artması gerek bebek büyüdükçe onun da kanı artıyo sonuçta, bizden alıyosa biz eksiliyo olabiliriz.. Demek ki bazen de eksiklik kritik oluyo o zaman ilacın dozu artıyo.. Ben böle yorumlayabiliyorum.canım benim ki de 8.0 çıktı sağlık ocağındaki ebe 7 ye düşerse nakil gerekli bu halde doğuma giremezsin dedi ctesi randevum var kendi dr.uma göstereceğim bakalım ne diyecek ben de kafama taktım neden o kadar düştü ki en son ölçümde 10 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?