- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
@
Bende arada akşamları yada çok yediğimde oluyor o ağrı ya ve sonrasında karnım biraz daha büyüyor sanırım. Kaburgalarımız genişliyor yapacak bişey yok ne yazıkki...
e-bebekte indirimli ürünler oluyor ben genelde ordan takip edip aldım çoğu şeyi tavsiye ederim.
Benim görümcem kullandı. Çok kullanışlıymış. Şimdi bebeği büyüdü bana verecek bende kullanacağım.
Banada dr. bebeğin daha dönmemiş, daha büyüdükçe ve yeri daraldıkça dönmeleri daha zor oluyor. Ozaman normal doğum yapma şansın azalabilir dedi. Bence dönmesi kötü birşey değil, ayrıca bir arkadaşımında erkenden döndü. Ona devamlı dinleneceksin dedi ama 41. haftada doğum yaptı. Aklına kötü şeyler getirme bence
Allah yardımcın olsun canım
Magnezyum eksikliğinden oluyor o kramplar ne yazıkki arada magnezyum içmeye çalışsamda ihmal ettiğimde bende de oluyor.
Bende şimdi yeni doğan avent biberon setini sipariş verdim. Anne memesine en yakın dokuda ve hava boşaltmaya yarayan özellikte, inş bebeklerimiz severler.[/QUOTE
Canim haklisin ya bugun ilginç bir şekilde gobegimin iyice buyudugunu fark ettim. Hatta arkadasim soyledi bugun sanki daha mi buyuk gorunuyor dedi :) bu arada tetanoz aşusinin ikinci dozunu bugun oldum kizlar.