• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar benım dün kontrolüm vardı. bebegın kafası asagıda dönmüs dedi doktor. cok korkuttu beni. ama serviks boyunu ölçtü normal dedi. erken doğum belirtisi yok ama artık ne olacağı belli olmaz heran dogum kanalına giredebilir. haftalarca böyle de gidebilir dedi. böyle durumda olanlar varmı. cok korkuyorum erken gelmesınden. daha çok küçükler 8-10 hafta daha kalması lazım
Canım bende 1 hafta önce gittiğimde doktora baş aşağı doğum pozisyonunu almış dedi ama bu haftalarda dönüyormuş zaten bebişler sen korkutma kendini bu şekilde

Kizlar benim çatılarimdaki agri dayanilmaz olmaya basladi. Otururken bisey yok ama ayaga kalktigim anda yere basamiyorum, iki büklüm olup biyere tutunup destek aliyorum. Adim attikca sanki vajinadaki kemiklerim kiriliyor gibi oluyor. Daha 3 gun once doktora gittim hic yoktu bisey, iki gundur boyle. Napicam bilmiyorum cok korkmaya basladim :KK43: :KK61:
Aynı şekilde bende de var o çatı ağrıları yatarken bile hissediyorum

Gunaydinlar,benim oglanin da basi asagidaymis ins. Degismez.baski konusunda haklısınız su an wc molasi verdim ve tekrar uyku tutmadi:KK76:

Günaydın kızlar.. Çok kötü bi geceydi ya önce sol bacağıma kramp girdi.. Hafifti. Sonra sabaha karşı sağ bacağıma girdi. Anlamıyorum multivitamn kullanıorm magnezyum var içinde. Zaten doktora uğayacaktm bgn diycem ilave versin çok canım yandı :( hamileliğimdeki 4. Krampım olmuş oldu :D

bende doktor browns kullanmistim cnm birtek o iyi geldi gazimiza 260 lık almistim cok memnun kaldim surekli temizlemek zorladi acil durumlarda ama bebisler icin en iyisi o konuda
bende ondan alacağım o zaman herkes bu kadar iyi geldi derken başka marka düşünülemez :)

cokgecmiş olsun canım ya inş düzelir kan degerlerin acil sifa versin ALLAH
Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamilelik esnasında kan nakli tehlikeliydi... doğum esnasında tehlikeli mi bilmiyorum ama hamilelik esnasında tehlikeli diye hatırlıyorum. .. iyicene araştırmadan yapmasinlar... olabildiğinCe ilaçla ve ağızdan değerlerinizi yükseltmeye çalışın. ..
Sağolun kızlar teşekkür ederim canım tavsiyelerin için :)

Ben bu sıcaklardan olucem ya dayanamıyorum gozum acilmiyo burnumdan bile terler bosaliyo mahvoldumm
aynen ben şu kadar söyliyim canım normalde iş yerinde klimadan bile üşürüm bu sene klimaların altına gidiyorum ferahlamak için eşime yazın bile üşüdüm derim adam elime bazen dokunuyo beni geçtin ne kadar sıcaksın diyo
terlemek hat safada zaten bayılıcam terlemekten duşta bile terler mi insan ılık suyla duş yapıyorum ama çıkınca herşey yine aynı :(

aynen ben şu kadar söyliyim canım normalde iş yerinde klimadan bile üşürüm bu sene klimaların altına gidiyorum ferahlamak için eşime yazın bile üşüdüm derim adam elime bazen dokunuyo beni geçtin ne kadar sıcaksın diyo
terlemek hat safada zaten bayılıcam terlemekten duşta bile terler mi insan ılık suyla duş yapıyorum ama çıkınca herşey yine aynı :KK43:
aynen valla kahvaltidan kalktik simdi serin biraz ev ama başladım bile deli gibi terlemeye cok sicaklara denk geliyo agir zamanlarimiz allah yardimcimiz olsun. Valla esimle yatagi ayirdim sicaktan sarilicak gece die ödüm patlıyor kaciyorum uyuyunca yanindan:)

Kizlar emzik ve sut sagma makinasi gerekli mi ilk etspta?

Günaydın kızlar.. Çok kötü bi geceydi ya önce sol bacağıma kramp girdi.. Hafifti. Sonra sabaha karşı sağ bacağıma girdi. Anlamıyorum multivitamn kullanıorm magnezyum var içinde. Zaten doktora uğayacaktm bgn diycem ilave versin çok canım yandı :KK43: hamileliğimdeki 4. Krampım olmuş oldu :KK70:
Geçmiş olsun canım ama ben o kramplardan neler çektim ve hala ara sıra oluyor bana doktor ekstra magnezyum ilacı verdi, önce kalsiyum kullanımını arttır dedi bende daha ne kadar süt içeyim dediğimde ilaç verdi sende kalsiyum alımını arttırabilirsin.

Geçmiş olsun canım ama ben o kramplardan neler çektim ve hala ara sıra oluyor bana doktor ekstra magnezyum ilacı verdi, önce kalsiyum kullanımını arttır dedi bende daha ne kadar süt içeyim dediğimde ilaç verdi sende kalsiyum alımını arttırabilirsin.
teşekkür ederim canım. ben de süy yoğurt sürekli alıyorum anlayamadım. kaldı ki vitaminin içinde de var her gün içiyorum. ama sanırım yeterli olmuyo. soracağım ben de

Kizlar emzik ve sut sagma makinasi gerekli mi ilk etspta?
canım benim bildiğim 20.güne kadar emzik vermeyin diyolar, öyle hatırladım arkadaşlarımın anlattıklarından. süt sağma da aslında senin durumuna göre değişir ama ilk günden kullanan çok oldu çevremde.

Back
X