Canım bende 1 hafta önce gittiğimde doktora baş aşağı doğum pozisyonunu almış dedi ama bu haftalarda dönüyormuş zaten bebişler sen korkutma kendini bu şekildekızlar benım dün kontrolüm vardı. bebegın kafası asagıda dönmüs dedi doktor. cok korkuttu beni. ama serviks boyunu ölçtü normal dedi. erken doğum belirtisi yok ama artık ne olacağı belli olmaz heran dogum kanalına giredebilir. haftalarca böyle de gidebilir dedi. böyle durumda olanlar varmı. cok korkuyorum erken gelmesınden. daha çok küçükler 8-10 hafta daha kalması lazım
Aynı şekilde bende de var o çatı ağrıları yatarken bile hissediyorumKizlar benim çatılarimdaki agri dayanilmaz olmaya basladi. Otururken bisey yok ama ayaga kalktigim anda yere basamiyorum, iki büklüm olup biyere tutunup destek aliyorum. Adim attikca sanki vajinadaki kemiklerim kiriliyor gibi oluyor. Daha 3 gun once doktora gittim hic yoktu bisey, iki gundur boyle. Napicam bilmiyorum cok korkmaya basladim
Başı aşağıda olduğunda aşağıya baskı ve ağırlık bende de oluyor korkma olacak bublarAynı şekilde bende de var o çatı ağrıları yatarken bile hissediyorum
Aynen aşırı baskı yapıyor aşağıya ondan oluyor demek ki yaramaz kızım hiç durmuyorki bi bakıyorum kursağıma kadar çıkıyor bi bakıyorum göbeğimi düşürecek kadar aşağıya baskı yapıyor :)Başı aşağıda olduğunda aşağıya baskı ve ağırlık bende de oluyor korkma olacak bublar
Canım ben takim halinde yani 2 tane 125 mllik, 2 tane 260 mllik biberon birde silikon emzik avent 128 liraya aldım.Fiyatlar normal. Ornegin bu hafta 240ml avent cam biberonu civilden 39tl ye aldik. Aynisi e-bebekte 52 tl civarydi. Burda da uygunmus fiyati.
Aldım canım zatenAvent naturel biberon ve emzikleri kesinlikle çok öneriliyor.
bebek mağzasılarında sorsan hepsi en iyisi,en çok tercih edilen diyor.
Canım o wc konusu bende de var bazen öyle baskı yapıyor ki sürekli wc'deyim eşim ve kız kardeşim halime gülüyo ama gülünmeyecek gibi de değil halimbenimkide bası asagıdaydı en son dr degişebilir de dedi bazen cok baskı yapıor hele ki wc konusu
bende ondan alacağım o zaman herkes bu kadar iyi geldi derken başka marka düşünülemez :)bende doktor browns kullanmistim cnm birtek o iyi geldi gazimiza 260 lık almistim cok memnun kaldim surekli temizlemek zorladi acil durumlarda ama bebisler icin en iyisi o konuda
cokgecmiş olsun canım ya inş düzelir kan degerlerin acil sifa versin ALLAH
Sağolun kızlar teşekkür ederim canım tavsiyelerin için :)Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamilelik esnasında kan nakli tehlikeliydi... doğum esnasında tehlikeli mi bilmiyorum ama hamilelik esnasında tehlikeli diye hatırlıyorum. .. iyicene araştırmadan yapmasinlar... olabildiğinCe ilaçla ve ağızdan değerlerinizi yükseltmeye çalışın. ..
cok almışsın be cnm biberon napicaksin o kadar enzik stokla daha cok bide aventse abartisiz 500 verdik emziklereCanım ben takim halinde yani 2 tane 125 mllik, 2 tane 260 mllik biberon birde silikon emzik avent 128 liraya aldım.
aynen ben şu kadar söyliyim canım normalde iş yerinde klimadan bile üşürüm bu sene klimaların altına gidiyorum ferahlamak için eşime yazın bile üşüdüm derim adam elime bazen dokunuyo beni geçtin ne kadar sıcaksın diyoBen bu sıcaklardan olucem ya dayanamıyorum gozum acilmiyo burnumdan bile terler bosaliyo mahvoldumm
aynen valla kahvaltidan kalktik simdi serin biraz ev ama başladım bile deli gibi terlemeye cok sicaklara denk geliyo agir zamanlarimiz allah yardimcimiz olsun. Valla esimle yatagi ayirdim sicaktan sarilicak gece die ödüm patlıyor kaciyorum uyuyunca yanindan:)aynen ben şu kadar söyliyim canım normalde iş yerinde klimadan bile üşürüm bu sene klimaların altına gidiyorum ferahlamak için eşime yazın bile üşüdüm derim adam elime bazen dokunuyo beni geçtin ne kadar sıcaksın diyo
terlemek hat safada zaten bayılıcam terlemekten duşta bile terler mi insan ılık suyla duş yapıyorum ama çıkınca herşey yine aynı
Geçmiş olsun canım ama ben o kramplardan neler çektim ve hala ara sıra oluyor bana doktor ekstra magnezyum ilacı verdi, önce kalsiyum kullanımını arttır dedi bende daha ne kadar süt içeyim dediğimde ilaç verdi sende kalsiyum alımını arttırabilirsin.Günaydın kızlar.. Çok kötü bi geceydi ya önce sol bacağıma kramp girdi.. Hafifti. Sonra sabaha karşı sağ bacağıma girdi. Anlamıyorum multivitamn kullanıorm magnezyum var içinde. Zaten doktora uğayacaktm bgn diycem ilave versin çok canım yandıhamileliğimdeki 4. Krampım olmuş oldu
teşekkür ederim canım. ben de süy yoğurt sürekli alıyorum anlayamadım. kaldı ki vitaminin içinde de var her gün içiyorum. ama sanırım yeterli olmuyo. soracağım ben deGeçmiş olsun canım ama ben o kramplardan neler çektim ve hala ara sıra oluyor bana doktor ekstra magnezyum ilacı verdi, önce kalsiyum kullanımını arttır dedi bende daha ne kadar süt içeyim dediğimde ilaç verdi sende kalsiyum alımını arttırabilirsin.
canım benim bildiğim 20.güne kadar emzik vermeyin diyolar, öyle hatırladım arkadaşlarımın anlattıklarından. süt sağma da aslında senin durumuna göre değişir ama ilk günden kullanan çok oldu çevremde.Kizlar emzik ve sut sagma makinasi gerekli mi ilk etspta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?