• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar emzik ve sut sagma makinasi gerekli mi ilk etspta?

Günyadınlar :)

Son anda ne olur bilinmez erken doğum olabilir,sütün gelmeyebilir.
o durumda ve çalışıyorsan biberonda, süt sağmada ,süt saklama kaplarıda gerekli.
Özel hastanelerde süt sağma pompası var orada doğum sonrası kullanırsın,ama evde de lazım olur.
Emzik çok gerekli olmayabilir.

cok almışsın be cnm biberon napicaksin o kadar enzik stokla daha cok bide aventse abartisiz 500 verdik emziklere:KK70: oglum anamızı aglatti
Canım sonrada kullanır, illa 1 2 ay için almadimki :) birinde şu içer birinde mama biri kirlenir, biri yedek olur. okulda bebekleri olan arkadaşlarım çok kullanirsin mutlaka al dedikleri için aldım.

kızlar, benim kuzenim avent natural cam biberon kullanıyordu ve çok memnundu, bana da hediye almış 1 adet.

camlar plastik olanlara göre kir tutmuyor ve kolayca temzleniyor dedi.

ilk başta tek delikli ucu var sanırım, bebek büyüdükçe ucunu değiştiriyosun uçlar ayrıca da satılıyomuş.

alacak olanlar için söyledim :)

neler neler öğreniyoruz yaaa :anne:

Günyadınlar :)

Son anda ne olur bilinmez erken doğum olabilir,sütün gelmeyebilir.
o durumda ve çalışıyorsan biberonda, süt sağmada ,süt saklama kaplarıda gerekli.
Özel hastanelerde süt sağma pompası var orada doğum sonrası kullanırsın,ama evde de lazım olur.
Emzik çok gerekli olmayabilir.
Gunaydin canimmm

Biberon alicam . O halde sagma makinasi da aliyim .
Bugun ufak bir alisverise cikicam.
Tesekkur ederim canim yardimin icin :)

kızlar, benim kuzenim avent natural cam biberon kullanıyordu ve çok memnundu, bana da hediye almış 1 adet.

camlar plastik olanlara göre kir tutmuyor ve kolayca temzleniyor dedi.

ilk başta tek delikli ucu var sanırım, bebek büyüdükçe ucunu değiştiriyosun uçlar ayrıca da satılıyomuş.

alacak olanlar için söyledim :)

neler neler öğreniyoruz yaaa :anne:

Canim kafam cok karisti

Dr borwns ve avent arasindayim.

Canim kafam cok karisti

Dr borwns ve avent arasindayim.
canım en çok kullanılan avent her yerde en çok o satılıyor, ama dün forumda okuduklarıma göre dr.browns daha iyi gibi.

ama hangi marka alıosan cam daha sağlıklı gibi geliyor bana. gittiğin mağazada görevlilere de sor onlar da bilgilerini paylaşırlar:)

Canım sanırım gebelik ilerledikçe kan hacmimizin kan değerlerimizin artması gerek bebek büyüdükçe onun da kanı artıyo sonuçta, bizden alıyosa biz eksiliyo olabiliriz.. Demek ki bazen de eksiklik kritik oluyo o zaman ilacın dozu artıyo.. Ben böle yorumlayabiliyorum.

Benim doktorum 32 de bakıcak kan değerlerine 3 hafta sonra yani. Sizlerin doktorları 28 bitince mi baktı?
benimki 27. haftada baktı canım bakalım bu hafta ne diyecek merak ediyorum 2 ayda düzelir mi acaba değerlerim

aynen valla kahvaltidan kalktik simdi serin biraz ev ama başladım bile deli gibi terlemeye cok sicaklara denk geliyo agir zamanlarimiz allah yardimcimiz olsun. Valla esimle yatagi ayirdim sicaktan sarilicak gece die ödüm patlıyor kaciyorum uyuyunca yanindan:)

haha bizde de durum çok komik eşimde çok terleyen bir insan bir yatıyoruz ama ikimizde yatağın birer ucunda
ayak ucumuzda vantilatör en düşük seviyede sabaha kadar çalışıyor
32.haftada doktor izne ayırıyo ama ben evde olmaktansa çalışmak istiyorum kurbana kadar evde bayılırım resmen
tavan lambiri evin her yeri güneş alıyo bildiğin sauna ev o yüzden burda en azından güneş görmüyorum
sıcakta tansiyon pat düşüyo benim ütü bile yapamıyorum topluca sabahtan ne giyeceksek ütülüyorum o kadar
hava serinse terasta ütü yapıyorum anca hepsini
normal hayatta saçımı hayatta toplamam mesela ama bir kaç aydır saçım ya örülü ya tepemde sabahtan heves edip salıyorum öğleni görmüyo salık hali :)

klima bakiyorum bi karar verebilsem taktiricaz da markada hala kararsizim ama yarina karar vermis olucam yoksa düşüp bayilmam an meselesi :KK70:
klima şart canım ben o işi daha bahar ayındayken hallettim, gece yatarken en düşük derecede çalıştırıyorum üstüme örtü bile almıyorum eşime bakıyorum yazık iki büklüm olmuş pikenin arasından kafası gözüküyor bir tek:D

Günaydın kızlar.. Çok kötü bi geceydi ya önce sol bacağıma kramp girdi.. Hafifti. Sonra sabaha karşı sağ bacağıma girdi. Anlamıyorum multivitamn kullanıorm magnezyum var içinde. Zaten doktora uğayacaktm bgn diycem ilave versin çok canım yandı :KK43: hamileliğimdeki 4. Krampım olmuş oldu :KK70:[/QUO
Günaydın canım, ben de magnezyum kullanıyorum ama kramp yine de giriyor gece yatakta ayağımı kımıldatmaya korkuyorum:)

Kizlar emzik ve sut sagma makinasi gerekli mi ilk etspta?
ben almayı düşünüyorum canım ilerde işe başlayınca zaten lazım olacak ilk günler içinse bazı bebişler memeyi alamıyor sağmak gerekiyor bazen süt fazla olunca tıkanıklık oluyor o yüzden her şekilde lazım diye düşünüyorum.

aynen ben de hareket etmeye korkuyorum, korktuğum başıma geldi, bi e hemen geçmiyo ki hala kasılı bacağım yürürken hatırlatıyo kendini :) napalım idare ediyoruz işte:) A amos87

aynen ben de hareket etmeye korkuyorum, korktuğum başıma geldi, bi e hemen geçmiyo ki hala kasılı bacağım yürürken hatırlatıyo kendini :) napalım idare ediyoruz işte:) A amos87

akşamları bebe yağıyla masaj yaptırıyorum canım baya yumuşatıyor kasları sen de dene sonra alışkanlık oluyor her akşam bekliyorsun:)

Günaydın kızlar.. Çok kötü bi geceydi ya önce sol bacağıma kramp girdi.. Hafifti. Sonra sabaha karşı sağ bacağıma girdi. Anlamıyorum multivitamn kullanıorm magnezyum var içinde. Zaten doktora uğayacaktm bgn diycem ilave versin çok canım yandı :KK43: hamileliğimdeki 4. Krampım olmuş oldu :KK70:

Canım geçmiş olsun ben de seninle aynı durumdaydım zaten elevit alıyorum neden yeterli olmuyor, kramp giriyor diyordum ama magnesium diasporal kesinlikle kramplara karşı bire bir. Suyun içine karıştırıp içiyorsun ve kramplar pufff uçuyor. Çok daha iyiyim kullandığımdan beri. Keşke krampları geçiştirmeseymişim diyorum boşuna çektim. Sen de muhakkak sor doktora ve kullan :))

Back
X