Kizlar emzik ve sut sagma makinasi gerekli mi ilk etspta?
Çok sağol canım :)nostaljik çok tatlı :) iyi günlerde kullan inşallah.
Canım sonrada kullanır, illa 1 2 ay için almadimki :) birinde şu içer birinde mama biri kirlenir, biri yedek olur. okulda bebekleri olan arkadaşlarım çok kullanirsin mutlaka al dedikleri için aldım.cok almışsın be cnm biberon napicaksin o kadar enzik stokla daha cok bide aventse abartisiz 500 verdik emziklereoglum anamızı aglatti
Gunaydin canimmmGünyadınlar :)
Son anda ne olur bilinmez erken doğum olabilir,sütün gelmeyebilir.
o durumda ve çalışıyorsan biberonda, süt sağmada ,süt saklama kaplarıda gerekli.
Özel hastanelerde süt sağma pompası var orada doğum sonrası kullanırsın,ama evde de lazım olur.
Emzik çok gerekli olmayabilir.
kızlar, benim kuzenim avent natural cam biberon kullanıyordu ve çok memnundu, bana da hediye almış 1 adet.
camlar plastik olanlara göre kir tutmuyor ve kolayca temzleniyor dedi.
ilk başta tek delikli ucu var sanırım, bebek büyüdükçe ucunu değiştiriyosun uçlar ayrıca da satılıyomuş.
alacak olanlar için söyledim :)
neler neler öğreniyoruz yaaa
canım en çok kullanılan avent her yerde en çok o satılıyor, ama dün forumda okuduklarıma göre dr.browns daha iyi gibi.Canim kafam cok karisti
Dr borwns ve avent arasindayim.
benimki 27. haftada baktı canım bakalım bu hafta ne diyecek merak ediyorum 2 ayda düzelir mi acaba değerlerimCanım sanırım gebelik ilerledikçe kan hacmimizin kan değerlerimizin artması gerek bebek büyüdükçe onun da kanı artıyo sonuçta, bizden alıyosa biz eksiliyo olabiliriz.. Demek ki bazen de eksiklik kritik oluyo o zaman ilacın dozu artıyo.. Ben böle yorumlayabiliyorum.
Benim doktorum 32 de bakıcak kan değerlerine 3 hafta sonra yani. Sizlerin doktorları 28 bitince mi baktı?
aynen valla kahvaltidan kalktik simdi serin biraz ev ama başladım bile deli gibi terlemeye cok sicaklara denk geliyo agir zamanlarimiz allah yardimcimiz olsun. Valla esimle yatagi ayirdim sicaktan sarilicak gece die ödüm patlıyor kaciyorum uyuyunca yanindan:)
klima şart canım ben o işi daha bahar ayındayken hallettim, gece yatarken en düşük derecede çalıştırıyorum üstüme örtü bile almıyorum eşime bakıyorum yazık iki büklüm olmuş pikenin arasından kafası gözüküyor bir tekklima bakiyorum bi karar verebilsem taktiricaz da markada hala kararsizim ama yarina karar vermis olucam yoksa düşüp bayilmam an meselesi
canım arkadaşım avent kullanıyordu yeni doğum yaptı işteCanim kafam cok karisti
Dr borwns ve avent arasindayim.
Günaydın kızlar.. Çok kötü bi geceydi ya önce sol bacağıma kramp girdi.. Hafifti. Sonra sabaha karşı sağ bacağıma girdi. Anlamıyorum multivitamn kullanıorm magnezyum var içinde. Zaten doktora uğayacaktm bgn diycem ilave versin çok canım yandıhamileliğimdeki 4. Krampım olmuş oldu [/QUO
Günaydın canım, ben de magnezyum kullanıyorum ama kramp yine de giriyor gece yatakta ayağımı kımıldatmaya korkuyorum:)
ben almayı düşünüyorum canım ilerde işe başlayınca zaten lazım olacak ilk günler içinse bazı bebişler memeyi alamıyor sağmak gerekiyor bazen süt fazla olunca tıkanıklık oluyor o yüzden her şekilde lazım diye düşünüyorum.Kizlar emzik ve sut sagma makinasi gerekli mi ilk etspta?
çok mantıklıymış canım ya :) tamam başlıyorum bu akşamakşamları bebe yağıyla masaj yaptırıyorum canım baya yumuşatıyor kasları sen de dene sonra alışkanlık oluyor her akşam bekliyorsun:)
çok tatlısın canım :) ben de 2. biberonu alırsam dr. brown alayım baribiberonla ilgili kendimce çözümü buldum bir tane avent alıcam bir tane dr.browns alıcam :)
Gahahahahbiberonla ilgili kendimce çözümü buldum bir tane avent alıcam bir tane dr.browns alıcam :)
Günaydın kızlar.. Çok kötü bi geceydi ya önce sol bacağıma kramp girdi.. Hafifti. Sonra sabaha karşı sağ bacağıma girdi. Anlamıyorum multivitamn kullanıorm magnezyum var içinde. Zaten doktora uğayacaktm bgn diycem ilave versin çok canım yandıhamileliğimdeki 4. Krampım olmuş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?