- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 103
Gahahahah
Canim ayni sekilde ben de
Oyle
Yapiyim ozaman:)
tamam canım soracağım... teşekkür ederim :)Canım geçmiş olsun ben de seninle aynı durumdaydım zaten elevit alıyorum neden yeterli olmuyor, kramp giriyor diyordum ama magnesium diasporal kesinlikle kramplara karşı bire bir. Suyun içine karıştırıp içiyorsun ve kramplar pufff uçuyor. Çok daha iyiyim kullandığımdan beri. Keşke krampları geçiştirmeseymişim diyorum boşuna çektim. Sen de muhakkak sor doktora ve kullan :))
yani mantıken zaten yedek biberon alıcaz biri kirlenince kullanmak için acil lazım olursa diyeGahahahah
Canim ayni sekilde ben de
Oyle
Yapiyim ozaman:)
inşallah canım sağol çok şükür cidden iyiyim bu ara bazen yine huzursuzlanıyorum ama sonra toplanıyorum inşallah bi daha öyle olmamçok tatlısın canım :) ben de 2. biberonu alırsam dr. brown alayım bari
Bu arada toparlamışsın çok sevindim hep neşeli ol inşallah
Evet canım büyüdükçe delikleri artiyormus :) kirlendikce yenisini aliyormussun, en az 3 sene kullanılır. Oyüzden mantıklı :)kızlar, benim kuzenim avent natural cam biberon kullanıyordu ve çok memnundu, bana da hediye almış 1 adet.
camlar plastik olanlara göre kir tutmuyor ve kolayca temzleniyor dedi.
ilk başta tek delikli ucu var sanırım, bebek büyüdükçe ucunu değiştiriyosun uçlar ayrıca da satılıyomuş.
alacak olanlar için söyledim :)
neler neler öğreniyoruz yaaa
Aynen canım ya ama tedirginligim hiç azalmadı.Kalp atisiydi,cinsiyetiydi,testleriydi derken ne kadar az kaldı doğuma degilmi yaaa
kızlar, benim kuzenim avent natural cam biberon kullanıyordu ve çok memnundu, bana da hediye almış 1 adet.
camlar plastik olanlara göre kir tutmuyor ve kolayca temzleniyor dedi.
ilk başta tek delikli ucu var sanırım, bebek büyüdükçe ucunu değiştiriyosun uçlar ayrıca da satılıyomuş.
alacak olanlar için söyledim :)
neler neler öğreniyoruz yaaa
benim eşimde cok dalga geciyor hasta bezimi taksak dedi en sonCanım o wc konusu bende de var bazen öyle baskı yapıyor ki sürekli wc'deyim eşim ve kız kardeşim halime gülüyo ama gülünmeyecek gibi de değil halim
aynen öyle canım ilk öğrendiğim gün aklımdan çıkmıyo zaman ne kadar çabuk geçiyorKalp atisiydi,cinsiyetiydi,testleriydi derken ne kadar az kaldı doğuma degilmi yaaa
adamların diline düşmeye gör benimki de bana bakıp bakıp gülüyo sinir oluyorumbenim eşimde cok dalga geciyor hasta bezimi taksak dedi en son
bizimen aızndan bi amacımz varda büyüyoruz onlarkendilerine baksınadamların diline düşmeye gör benimki de bana bakıp bakıp gülüyo sinir oluyorum
kocaman oldum iyice
aynen bende öyle diyorum hadi benimki bebek seninki ne diyorum bi sefer susup kalıyo :)bizimen aızndan bi amacımz varda büyüyoruz onlarkendilerine baksın
Ne oldu canım ne gibi bir tedirginliğin varAynen canım ya ama tedirginligim hiç azalmadı.
Yarın doktor kontrolum var o kadar endişeliyim ki
Benimde aynı canım benimde gözümün önünden yaptığı sevinç hareketleri gitmiyor abi oluyorum diye bağıra bağıra evi turlamişti çok sevinmiştiaynen öyle canım ilk öğrendiğim gün aklımdan çıkmıyo zaman ne kadar çabuk geçiyor
canımcok sagol sordgun için cokkkk şükür ya artık yavas yavas harketlendim bende en azından yatmıyorum artık cokk sukurr ama cokta yormuyorum kndimi suan için iyi gidiyor sen nasılsın nasl geciyor az mı kaldı ne krtik haftalardaymsıız ole mi ? sen deneyimlisin benim hastane cantam felan hazır degilbesyo_86 canım sen nasıl oldun nasıl gidiyor hamilelik ve kontroller
gecen gece 3te uyandım cnm deli gibi kavun istedi dolaba egildim almak icin ve altima kacirmam 1 oldu hemen kalktim ic camasirimi degistirdim esimde soruyo noldu diye dedim cok terlemisimde iç camasirlarimi degistiricem dedim cok kotu oluyo yabenim eşimde cok dalga geciyor hasta bezimi taksak dedi en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?