2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
tamam canım soracağım... teşekkür ederim :)

Gahahahah

Canim ayni sekilde ben de
Oyle
Yapiyim ozaman:)
yani mantıken zaten yedek biberon alıcaz biri kirlenince kullanmak için acil lazım olursa diye
birini avent alıp birini dr. browns alırsak ikisini de denemiş ve kullanmış oluruz

çok tatlısın canım :) ben de 2. biberonu alırsam dr. brown alayım bari
Bu arada toparlamışsın çok sevindim hep neşeli ol inşallah
inşallah canım sağol çok şükür cidden iyiyim bu ara bazen yine huzursuzlanıyorum ama sonra toplanıyorum inşallah bi daha öyle olmam
ya yedek illaki alınacak o yüzden birini avent birini dr.browns alırız olur biter hangisi diye kendimizi yiyeceğimize

Evet canım büyüdükçe delikleri artiyormus :) kirlendikce yenisini aliyormussun, en az 3 sene kullanılır. Oyüzden mantıklı :)

günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar muayeneye gidecek arkadaşlar inş güzel sonuçlar alırsınız, A Ankaaa Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın cnm mümkün olduğunca rahat olmaya çalış kendini sakinleştir iyi şeyler düşün

peki cnm camlar ağır olmuyor muymuş bebeğin tutması için ?
açıkcası erkek bebeğim olacağı için ben de dr browns cam büyük boy düşünüyorum .. şu gaz olaylarına çözüm olsun da yeterki .. muhtemelen ilk 4-5 ay gaz olayları sürer zaten biberonu biz tutarız yani

sonrası için de avent plastik kullanırım daha çok eğer bebiş taşıyamazsa napim , hem de yedek biberonu olur..

kızlar ben ufaktan çatlamaya başlamışım
bebe yağından vazgeçtim doğal aleo vera çiçeği var annemde
internettede okudum hep onu kaşıkla sıyırıp dolaba koyucam ondan sürmeye başlıcam
çatlaklara çok iyi geliyormuş

besyo_86 canım sen nasıl oldun nasıl gidiyor hamilelik ve kontroller
canımcok sagol sordgun için cokkkk şükür ya artık yavas yavas harketlendim bende en azından yatmıyorum artık cokk sukurr ama cokta yormuyorum kndimi suan için iyi gidiyor sen nasılsın nasl geciyor az mı kaldı ne krtik haftalardaymsıız ole mi ? sen deneyimlisin benim hastane cantam felan hazır degil

benim eşimde cok dalga geciyor hasta bezimi taksak dedi en son
gecen gece 3te uyandım cnm deli gibi kavun istedi dolaba egildim almak icin ve altima kacirmam 1 oldu hemen kalktim ic camasirimi degistirdim esimde soruyo noldu diye dedim cok terlemisimde iç camasirlarimi degistiricem dedim cok kotu oluyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…