2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
gecen gece 3te uyandım cnm deli gibi kavun istedi dolaba egildim almak icin ve altima kacirmam 1 oldu hemen kalktim ic camasirimi degistirdim esimde soruyo noldu diye dedim cok terlemisimde iç camasirlarimi degistiricem dedim cok kotu oluyo ya
seninkide iyiymiş canımm yaacok kotu ya hele bi dısarı cıksam dakka bası wc diye tutturmam hiç hosua gitmiyor seniki psikolojik diyor bide ,varmıs gibi hissediyosun diyor kendi yasaamdıgı içinanlayamıor

gecen gece 3te uyandım cnm deli gibi kavun istedi dolaba egildim almak icin ve altima kacirmam 1 oldu hemen kalktim ic camasirimi degistirdim esimde soruyo noldu diye dedim cok terlemisimde iç camasirlarimi degistiricem dedim cok kotu oluyo ya
Aynen canım çok kötü bi durum ya bende genelde hapşırınca öksürünce hemen kaçıyor çaktırmadan hemen olay yerinden ayrılıp iç çamaşırımi degistiriyorum

Benimde aynı canım benimde gözümün önünden yaptığı sevinç hareketleri gitmiyor abi oluyorum diye bağıra bağıra evi turlamişti çok sevinmişti
oy maşallah abi de olurmuş
ben evde tek öğrenmiştim ay nefesim kesilmişti eşim eve gelince de hemen söylemedim süpriz yapıyım diye
sonra internete baktım birazda kendim kattım
yattı uyuyacakken ben su içmeye kalktım sonra koşa koşa odaya gittim kalk kalk dedim misafir geliyo
adam gözünü açamadı ne oluyo diyo kalk diyorum misafir geliyo kim geliyo bu saatte diyo :)
dedim bak burda falan sonra inanamadı bütün gece heyecandan uyuyamamıştık iki gün nerdeyse

kızlar ben çok aşırı gitmiyorum tuvalete ya mesela öğlene kadar falan gitmiyorum bazen :)
sabah girdiğimle duruyorum
ama günde nerdeyse 3 lt su içiyorum :)
akşamları daha çok gidiyorum çok ilginçtir :)

kızlar ben çok aşırı gitmiyorum tuvalete ya mesela öğlene kadar falan gitmiyorum bazen :)
sabah girdiğimle duruyorum
ama günde nerdeyse 3 lt su içiyorum :)
akşamları daha çok gidiyorum çok ilginçtir :)

Akşamları harekete geçiyorlar ve mesaneyi sıkıştırıp tekme atıyorlar ondandır :)

Bizde nerdeyse her ay eczaneden test alıyorduk sonuç olumsuz oluyordu o ay hiç beklentim yoktu eşim haftasonu kahvaltı da sen galiba hamilesin demişti kızmıştım ona beni umutlandırma sonra reglim gecikiyor diye, gece rüyamda 1 erkek çocuğu ve yerde durmadan büyüyen bir uğur böceği öğlen avmye gitmiştim mağazada düşecek kadar başım döndü eşimi arayıp yine psikolojimi etkiledin senin yüzünden böyle böyle diye kızmıştım akşama test alayımda bu stres bitsin demiştim ki reglime 1 hafta vardı akşam direk 2 çizgi görünce şok olmuştum eşimi arayıp haber verdim dayanamadım sonra da kalp atışını duyana kadar günler geçmemişti bizim için hatta birinde eşim gecenin bir yarısı kalkıp saate bakarak şu kadar gün şu kadar saat kaldı demişti neye dediğimde doktor randevusuna demişti şimdiden uyutmuyor deyip tekrardan uyumuştu doktordan çıkınca da videoya çekmiştik kalp atışını hastanenin ortasında izliyordu ne günlerdi beee hiç farkında değildim ama ilk gebeliğimden sonra eşimde çok etkilenmiş meğer bende hep ona duygusuz diye kızardım

Canım benim gördüğüme göre 9 aya kadar çocuk kendisi tutmuyor zaten anne baba tutuyor :) dediğin gibi iki çeşitten de alabilirsin

inanır mısın bana da dediler bende hep test alırdım yoktu bişey
eşim durup dururken bu ay oldu dedi o nerden çıktı dedim sonra
ailemde de bi kaç kişi hamilesin dedi ama hiç bişey yok yani ne belirti ne bişey
sonra hamileyim diyince hatırladım bunları da bizimki çok hevesliydi ilk başlarda şimdi diyorki bazen bişey oluyor yapamam hamileyim diyorum alıştım galiba unutuyorum diyor adamı boğasım geliyo o an şunun arkasına sığınıyor senin içinde sen hissediyorsun ee babalar doğunca anlarmış herkes öyle demiş bizimkide öyle diyo ben kızıyorum konuş çocukla diye :)
yine seviyo konuşuyo ama ilk baştaki hevesi yok gibi hissediyorum

kızlar dünden beri karnimda sağ üst kısımda batma hissi var aynı yerde böyle tırnagini gecirmis gibi içerden egilince fln daha çok batıyor.sizce normal mj ya doktorumda yok artık arayıp sorardim yoksa ne yapsam sizce :/

Canim o bebis bi yerini dayamistir:) eğilip kalkamiyon da di mi :) bizimki de alışmış çok sık yapıyor onu kaburgama dayiyor başını :)

Ayy canım aynen kafayı yemistim artık testte çok para döktmustüm bende 7 gün öncesinden başlardim yapmaya negatif diye diye regl olana kadar :) hamile kaldığım ay zaten degilimdir diye hiç yapmadım gecikmemin 12. günü annemin ve eşimin zoruyla kan verdim bi sonraki gün öğrendim :) doktorun odasından ağlayarak çıktığımi hatırlıyorum en son eşim de yanımdaydi :) o da bayagi duygulanmisti :) tam 15. Ayda geldi bizimkisi :) o ay gelmeseydi bi sonraki ay aşılamaya geçecektik...

Canim ben hamileligimin basindan beri aci badem yagi kullaniyorum. Bakalim nasil bir sonuc alacam ben de merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…