2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım benim de sağ tarafım ağrıyodu 2 gündür. Bugun uğradım doktora sordum baktı bişiy yok dedi, ya rahim genişlediğinden ya da gaz sancısı vardır ondan ağrıyodur dedi. Bebeğim kafasını sağıma dayamıştı o ittiriyo sanırım bilemedim.

aaa evet benimki de iki gündür hep sağda olabilir didiğin gibi :)

Canım ben takim halinde yani 2 tane 125 mllik, 2 tane 260 mllik biberon birde silikon emzik avent 128 liraya aldım.

Iyi almissin arkadasim, gule gule kullan. Bende biraz daha pahaliya gormustum o seti ama esim biberonu cam olsun diye boyle istedi. Benim gordugum settekiler cam degildi. Ama disari cikarken kullanmalik bir tane de plastik olandan alacagim hafif olsun diye.

Hazirlasaydinya kizzzzzzzz ikimize belli olmaz zor günler geçirdik benim herşey hazır kısaca doğuma hazırım bende çok iyiyim şükür ya bu Facebook ta grup kurmuşya kızlar oraya eklediklerinden beri buraya pek takilamaz oldum o daha rahat oldu sende olsaydın keşke en son 28.haftada gittim doktora 1225 gr 37 cm di şimdi koca kız olmuştur 32. Hafta çalışabilir raporu için haftaya gidecem

Bide tiroid ilaci kullanan varmi kızlar benim yine yükselmiş ilaca basladik 25 mg
KORKUTMA BENİİ :)))) ay su rapor 32. haftadamı alınıor illa canım ya ?

Seninki çok güzelmiş bizimki planlı bir bebek olunca tahmin ediyorduk ama 5 yaşındaki oğlum bilmedigi için tepkisi güzeldi

Aman ne badireler atlattıktan şükür artık Allahın izniyle bişey olmaz olsada yaşar artık diye düşün ve kafaya takma canım hamileliğin tadını çıkar çünkü insan bu günleri özlüyor

Canım allah muahafaza ani bebek ölümünden cok cok korkuyorum bi kac yerde okumustum .
Tramva olmus sanırım

32. haftaya girdiğimizde çalışabilir raporu mu almak gerekiyor canım biraz eksiğim de bu konularda

Bizimkisi tam bir sürpriz yumurta oldu çünkü doktora gitmiştim yumurtlama tarihi için ve doktora uysaydım bebeğim olmayacaktı ,

Aslında var hevesleri ama bizim gibi hissetmedikleri için biz her gelişimini her hareketini hissedebiliyoruz ama onlara göre aylardır beklenen ama bir türlü gelmeyen misafir eee tabi içten içe babalık kaygılarıda var doğduğunda gör bakalım hevesini ben geçen bir arkadaşa gitmiştik 9 aylık bebeği vardı onunla oynamasını vakit geçirmesini görünce içim rahatladı, yalnız sanırım bizde oyuncak kavgası olacak :) bebeğe aldığımız oyuncakla bir o oynadı bir bebek

Kızlar bu ara ben garip duygular içindeyim hem çok mutluyum bebeğime kavuşacağım diye hem de üzülüyorum içimde kıpır kıpır halleri çok hoşuma gidiyor, ve her daim yanımda

Canım allah muahafaza ani bebek ölümünden cok cok korkuyorum bi kac yerde okumustum .
Tramva olmus sanırım

Allah korusun bizlerin yaşamıda öyle değil mi?
şimdi bu tip şeylerle stres yapıp,farkında olmadan kasılmalara zemin hazırlıyorsun.
Herşey güzel olucak,sorun yok,bugünlere geldik allaha şükür,bundan sonrada yolunda gidecek inşallah.
Dua et ,Allaha emanet.

doğumdan sonrası için korkum yok çok iyi ilgilenir çok seviyo çocukları ve bizimki çizgi film hastası en artı yönü bence bu
sürekli izlerler sanırım beraber :)
aynen bende bazen doğsun yüzünü göreyim diyorum bazen içimde kıpır kıpır burda kalsa diyorum saçma sapan bir hal aldı ruh halim

Seninki çok güzelmiş bizimki planlı bir bebek olunca tahmin ediyorduk ama 5 yaşındaki oğlum bilmedigi için tepkisi güzeldi
bizde bebek bekliyorduk tabi ama ben ameliyat olmuştum peşine hemen olmaz diye düşünmüştük
doktor 6 ay şart koşmuştu zaten bebek için ama benim oğluşum 1 buçuk ay sonra oluvermiş şükür :)

Canim ben hamileligimin basindan beri aci badem yagi kullaniyorum. Bakalim nasil bir sonuc alacam ben de merak ediyorum.
aslında bana güzellik uzmanım acı badem yağını önerdi ve bir çok müşterisinin hiç çatlağı dahi olmadığını söyledi
olmadı ona başlarım bende

Hareketleri netleşince pek bi sevimli oldular yaa :) karnımla oynadığım yere vuruyor artık tepki veriyor bana kerata :)
aynen çok güzel oluyo konuşuyorum ya da bişey yiyorum hemen nasıl hareketleniyo
ama en komik babası elini koyuyo bebeğim tekme atınca eşimde geri bildirim veriyo sanki karnıma pıt pıt yapıyor
çocukla konuşma yöntemi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…