• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de kızımı gördüm de geldim. :anneadayı:Çok çirkinleşmiş :110:bulanıklaşmış ödemden dedi doktor. 10 gün önden gidiyormuş. :KK15:1628 gr 39 cm olmuş. 30+1 normalde ama usg de 32+5 yazıyordu iri olacak normal doğumu sıkıntıya sokmasın dedi.:oha: Doğum pozisyonunu almış başaşağı bekliyo minikom, balböcüğüm. :KK17:Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin:KK200::anne:
maşallah canım

Kizlar doktordan geliyorum.

Minik kus bir hafta onden gidiyor.

1.250 kg olmus findigim.

Ama elleri hep yuzunde agzinda hic cekmiyor neden olabilir

benimkinin suratını hiç görmedik bugune kadar.Eli hep suratında.
Parmak emiyormuş dr öyle söyledi. :)

Kizlar doktordan geliyorum.

Minik kus bir hafta onden gidiyor.

1.250 kg olmus findigim.

Ama elleri hep yuzunde agzinda hic cekmiyor neden olabilir
Maşallah subhanallah :KK200:
annesi merak etme sen o nasıl rahat ediyorsa öyle duruyor, hiç unutmuyorum ayrıntılı da doktor pozisyon değiştirtmek için o kadar uğraştı,karnımı deldi vurmaktan hiç kıpırdamadan, dedik inatçı heralde doktor dedi demek öyle rahat ediyor :halay:
Cok sukur doktordan guzel haberlerle geldim bende 1150 gr olmus oglum 35 cm suyu herseyi cok iyi 1kiloda ben almisim bi ayda bi dahaki randevuda calisabilir raporu alicaz gercekten baya ilerledik hepimize masallah:nazar:
Maşallah subhanallah :KK200:

:KK31:
Kızlar 31.haftama girdim hastane çantasını ne zaman hazırlıycaz?? İçine ne koyucaz?? Tecrübeliler yazabilirmi lütfen
Bugünlerde bende onu merak ediyorum youtubedan bayagi video izledim :) genelde hastahaneyle konuşun bu konuda diyorlar...ihtiyaçları karşılayan hastahaneler varmış... ama ben kabataslak belirledim... bi gecelik ve sabahlık, 1 pijama takımı , Depend hasta kilodu, göğüs kalkanı ve Pedi, çıkarken giyeceğim kıyafetler bunlar benim için :) bi takım 10 lu hastahane çıkışı bi takımda 5 li çıkış , bebek bezi ,muslin bez ve ağız mendili, ıslak bebek havlusu ya da pamuk ve su... bunlarda bebek için bi de anakucagi. ..
Ayriyetten kitap ya da dergi neyle rahatliyorsan , fotoğraf makinası, makyaj malzemesi sonrasında fotolarda soluk çıkmamak için :) böyle yani genelde :)

Kızlar siz bebislerin tekmelerini Nerede hissediyorsunuz ben asagida hissediyorum da acaba dönmedi mi hala ki
Canim ben asagida da yukarda da hissediyorum sürekli dönüp duruyor benim oglusum :) hatta geçen gün asm de ebe kalp atışlarına bakalım dedi de beyefendi rahatsız olup anında kaydırdi kendini :) ebe de çok güldü onun bu durumuna :)

Canim ben asagida da yukarda da hissediyorum sürekli dönüp duruyor benim oglusum :) hatta geçen gün asm de ebe kalp atışlarına bakalım dedi de beyefendi rahatsız olup anında kaydırdi kendini :) ebe de çok güldü onun bu durumuna :)
Oyyyy maşallah ya :) benim prensesim de hep dönüyor ama hep tekmeler asagida bakalım kontrolde doktor ne diyecek :)

Kizlar 3 gundur calisma odasini bosaltmakla ugrasiyoruz. Kizimin odasi olacak artik orasi. Oda hemen hemen bosaldi. Gecen hafta mobilyalarini ismarlamistik 15-20 gune gelir demislerdi, sonra bir telefon yarin getiriyoruz. Kabul etmedik tabi ama su hasta halimle 3 gundur ugrasiyorum. Antibiyotigi atesin olursa icersin demisti doktor sukur daha kotu olmadim ama bir turlu de iyilesemedim su oksurmekten.

Back
X