Aynen ben de bekliyorum kontrolü 12 sinde daha var ama :) insallah döner çünkü normal doğum istiyorum rabbim kısmet ederse :)Oyyyy maşallah ya :) benim prensesim de hep dönüyor ama hep tekmeler asagida bakalım kontrolde doktor ne diyecek :)
Tesekkur ederim canim acaba simdiden hazirlasammiBugünlerde bende onu merak ediyorum youtubedan bayagi video izledim :) genelde hastahaneyle konuşun bu konuda diyorlar...ihtiyaçları karşılayan hastahaneler varmış... ama ben kabataslak belirledim... bi gecelik ve sabahlık, 1 pijama takımı , Depend hasta kilodu, göğüs kalkanı ve Pedi, çıkarken giyeceğim kıyafetler bunlar benim için :) bi takım 10 lu hastahane çıkışı bi takımda 5 li çıkış , bebek bezi ,muslin bez ve ağız mendili, ıslak bebek havlusu ya da pamuk ve su... bunlarda bebek için bi de anakucagi. ..
Ayriyetten kitap ya da dergi neyle rahatliyorsan , fotoğraf makinası, makyaj malzemesi sonrasında fotolarda soluk çıkmamak için :) böyle yani genelde :)
Inşallah döner canım bende normal istiyorum fakat git gide korkum artıyor ya epidural normal doğum istiyorum malesef doktorum yapmıyorAynen ben de bekliyorum kontrolü 12 sinde daha var ama :) insallah döner çünkü normal doğum istiyorum rabbim kısmet ederse :)
Canim ben bebisin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim tozlanmasin diye poşetlere koydum dizdim komidinine :) hastahane çantası içinde kilitli buzdolabı poşeti aldım tozlanmasin diye içine koycam , bi benim eşyalarım kaldı bi de çantaya koymak kaldı... Bunlar da basit yapılır hemen zaten...Tesekkur ederim canim acaba simdiden hazirlasammi
Canim insallah kolay atlatırız :) ben şahsen sezeryandan cok korkuyorum hele de zaten şu uyuşturma işleminden o nedenle epiduralden de çekiniyorım :) normal doğum o kadar gözümü korkutmuyor...Inşallah döner canım bende normal istiyorum fakat git gide korkum artıyor ya epidural normal doğum istiyorum malesef doktorum yapmıyor
Inşallah hakkimizda hayırlısi olsun sağlıkli olsunlar da :)Canim insallah kolay atlatırız :) ben şahsen sezeryandan cok korkuyorum hele de zaten şu uyuşturma işleminden o nedenle epiduralden de çekiniyorım :) normal doğum o kadar gözümü korkutmuyor...
Aynen canım :) onun için yenemiyecegim korku yok:) Eger sezeryan gerekirse mecburen olurum da yeterki bebişler iyi olsun :)Inşallah hakkimizda hayırlısi olsun sağlıkli olsunlar da :)
ben her tarafımda hissediyorm altta nadir oluyor ya sağda ya solda geneldeKızlar siz bebislerin tekmelerini Nerede hissediyorsunuz ben asagida hissediyorum da acaba dönmedi mi hala ki
Kızlar siz bebislerin tekmelerini Nerede hissediyorsunuz ben asagida hissediyorum da acaba dönmedi mi hala ki
Canim insallah kolay atlatırız :) ben şahsen sezeryandan cok korkuyorum hele de zaten şu uyuşturma işleminden o nedenle epiduralden de çekiniyorım :) normal doğum o kadar gözümü korkutmuyor...
Aynen canım :) onun için yenemiyecegim korku yok:) Eger sezeryan gerekirse mecburen olurum da yeterki bebişler iyi olsun :)
ben ikihafta daha beklicem canım günlerimiz aynı sanrıımTesekkur ederim canim acaba simdiden hazirlasammi
Maşallah subhanallah
annesi merak etme sen o nasıl rahat ediyorsa öyle duruyor, hiç unutmuyorum ayrıntılı da doktor pozisyon değiştirtmek için o kadar uğraştı,karnımı deldi vurmaktan hiç kıpırdamadan, dedik inatçı heralde doktor dedi demek öyle rahat ediyor
Maşallah subhanallah
anka hayırlı olsun araba model ne aldın canım biz hala karar veremedikCanim ayne
Aynen karnima o kadar vurdu ama hic bozmuyor kendini prenses :)
masallah canımmKizlar doktordan geliyorum.
Minik kus bir hafta onden gidiyor.
1.250 kg olmus findigim.
Ama elleri hep yuzunde agzinda hic cekmiyor neden olabilir
hayırlı olsun iyi masallah aliveris olayini bitirdin yani.darısı bize olsun.peki indirim fln varmi bişeyler de...bende bu hafta içinde halledeyim diyorum iyice ağırlaşiyor uz artikkızlarbuğün alışverişimizin büyük çogunlugunu tamamladık diyebilirim bazı eksikler var onlarıda haftaya bi ara alıcam yada bazı urunler nette daha uygun ordan sipariş gecicem ...bebek arabasını eşim sonraya bırakıyor bense hemen alalım cıksın aradan derdindeyim onda kararsız kaldık ilk etapta kıs bebegı dogumdan sonra alalım diyor bakalım o suan muallakta ...birde araba begenmiyorkendi begenmesi gerekirmiş illaki :)) ay giydirmeyi kulanmayı nasip etsin ALLAH bizlere giydirmeyi kullanmayı nasip etsin hepsini , cok pis gaza geldim herseyi alasım var ebebek te costum buğn fena kabarttım alışverişi
canım ebebek netteki sitesinde ne indirim varsa magazqasındada o vardı tekstilde %50,60,70 olan indirimler var cihoccda indirim vardı bebek bezinde ikincisinde % 30indirim vardı ama bize yaramıyorhayırlı olsun iyi masallah aliveris olayini bitirdin yani.darısı bize olsun.peki indirim fln varmi bişeyler de...bende bu hafta içinde halledeyim diyorum iyice ağırlaşiyor uz artik
canım ebebek netteki sitesinde ne indirim varsa magazqasındada o vardı tekstilde %50,60,70 olan indirimler var cihoccda indirim vardı bebek bezinde ikincisinde % 30indirim vardı ama bize yaramıyor
premimumda yoktu meselaindirim .daha tam bitmesede cokk elzem gerekliler bitti diyebilriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?