2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar günaydın. Bir şey sorcam, bugün kızımın kıyafetlerni yıkayacağız. Ne önerirsinz mesela nası bi sistematik yapalım

Günaydın kızlar 2 haftadır annemdeyim. 2 gecedir de garip ağrılarım oluyo yuruyemiyorum bile normaldir diye gitmiyorum hastaneye korkuyorum çünkü. Şu bayramı bi atlatsaydim sonra doğarsa da doğdun. Bayramda inşallahbirsey olmaz

Kızlar günaydın. Bir şey sorcam, bugün kızımın kıyafetlerni yıkayacağız. Ne önerirsinz mesela nası bi sistematik yapalım

Canım ben rekliler beyazlar ve orta renkliler olarak ayırdım. 45 dk yıkadım her birini.. Uni baby ürünleriyle yıkadım

Merhabaaa bana yardimci olun kizlar beni dr um 19 unda cagirdi o zaman 30+3 olcam bidaki randevuya yine 1 ay sonra mi cagirir yoksa 2 haftada 1 e mi duser merak ediorum

Günaydın kızlar, benim için çok zor bir geceydi, hem doğru dürüst uyuyamadım, hem de karın ağrısı arasıra gelen kasık ağrıları , bi o yana dön bi bu yana salı günü nst ye girmiştim her şey güzeldi ama baya tedirgin oldum ama sancılarım pozisyonumu değiştirdikçe geçiyordu, doktorum da artık bundan sonra ara sıra sancılar ve bebeğin bi yerde toplanıp karnın sertleşmesi seni yoklar demişti

Yok cnm baglanmiyor

Allah kolaylığını verir inş, amin, çok da kendimi korkutmak istemiyorum, sanki doğurup öğleden sonra çıkcakmışım gibi hissediyorum ya da umut ediyorum, dayanamazsam zaten epidural yaparlar herhalde, hayırlısı artık

günaydın cnm ben de senle aynı durumdayım, daha bi kaç gün önce gitmiştim doktora ama sancılar yeni gelmeye başladı, ve biraz tırstım açıkcası ,bayramı atlatırız inş. mümkünse 36 yı atlatayım 37-38 de doğurayım istiyorum, çünkü eşimi yurtdışından çağırcaz adamcağız aldığı 1 haftalık izinde küvezde izlemesin yawrusunu, ama bilemiyorum karnımı yırtacakmış gibi hissediyorum zaten her an bi şey olacakmış gibi, daha erken gelme, diye konuştum dün gece

ay biz hiç renklerine ayırmadık annem sadece örgülerini ayrı attı, aldığım kıyafetler farklı aylara göre olduğu için ilk giyeceklerini bir fileye koyduk, diğerlerini bir fileye, geriye kalan tüm battaniye kılıf nevresim ne varsa onları da ayrı makina yaptı, baby&me ürünleriyle yıkadık biz de çok az koyduk deterjanları, ekstra durulama yaptık bi de, 30 derece hassas da yıkandılar, ütülendiler bi yandan bakıyorum çok şey almışız gibi, bi yandan minik minikler gözüme az görünüyor

Merhabaaa bana yardimci olun kizlar beni dr um 19 unda cagirdi o zaman 30+3 olcam bidaki randevuya yine 1 ay sonra mi cagirir yoksa 2 haftada 1 e mi duser merak ediorum
cnm risk durumuna göre değişir o bence,misal bnm hiç erken doğum riskim görünmedi ve ben sürekli şehir değiştirdim o sıra mecbur 30-31-32-33 te farklı hekimlere görünmek durumunda kaldım tabi bi yandan çalışamaz raporu da işin içine girdiği için şu anki doktorumun düzeni zaten 33 te nst ye sokuyor ilk ve 2 haftada bir olarak çağırıyor

Hmmm anladim canim tesekkur ediyorum bakalim dr umuz ne zaman cagiracak

cnm çok geçmiş olsun, artık takip etmekte zorlanıyorum, hayırlısı olsun tabiki

gözünüz aydın cnm, inş bi an önce kucağına alırsın sağlıkla

Canım senin doktor böyle kafanı karistirmis benim ki de ne çatı muayenesi yapıyor ne doğum hakkında en ufak bi yorum yapıyor adam da tık yok soruyorum sanci gelmesini bekleyecekmisiz ani bişey olursa sezeryanmis benimde içim. Böyle rahat değil

Kış bebeği olacak ya bana kullanılmaz gibi geliyor kanguru, o yüzden almıcam ben, hatta arabayı da bahara bırakıcam, bebişim büyüsün de sonra baharda gelsin gezmeler, inşallah tabiii
Tam tersine canım kışın da gerek bebek arabası çünkü avm den başka gidecek yer olmuyor çok rahat oluyor

bende aynı fikirdeyim canım arabayı da almıyorum kanguruyuda ama sağolsun bizimkiler o kadar hevesli ki evde kullanacaklar kanguruyu
Evde kullanmak fena fikir değil insanın kolları ağrımaz aslında kucağa almak gerektiğinde, benim de eşim heves ediyor da kışın gerekmez diye geçiştirmiştim ben de

Tam tersine canım kışın da gerek bebek arabası çünkü avm den başka gidecek yer olmuyor çok rahat oluyor
Doğrudur canım da ben küçük yerdeyim avm yok, zaten avm ye işim yoksa gezmek amaçlı gitmeyi sevmiyorum, ben doğa gezintilerini seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…