canım benimki de bayadır başağı bende hıçkırığını bazen aşağıda bazen yukarıda hissediyorum daha yeni kontroldeydim hala başaşağı. Hıçkırıkla alakası yok yani :)Kızlar benim bebişim taa 28 hafta içinde baş aşağı dönmüştü, hıçkırıkları solda göbeğimin altında tekmeleri sağ tarafta kaburgalarımın altına kadar hissediyordum, şimdi iki gündür hıçkırırken baktım göbek deliğimin biraz üstünde sağ tarafta hissediyorum minik ayak sürümelwrini de solda göbeğimin altında hissediyorum, büyük ihtimalle döndü, gerçi benim özel durumumdan ötürü zaten sezeryan olacağım ama bebişim kendi de sezeryanı seçerse aslında vicdanım rahat olur ona karşı
Hii peki nasıl yatılıyor, sağ tarafa mı sırt üstü falan mı, kuzenimin yanında girmiştim ama küçüktüm hatırlamıyorumŞu nst den nefret ediyorum ya20 dakika bitarafta yatmaya calis, bide bi hemsire yaninda, esinide almiolar iceri.. Cok sıkici, hic sevemedim ben nst yi
ben biraz sağa yattım biraz düz. Ama yatarken bunaldım arkadaşın dediği gbi eşimizi de almıyolar içeri.. Bunaltı geliyorHii peki nasıl yatılıyor, sağ tarafa mı sırt üstü falan mı, kuzenimin yanında girmiştim ama küçüktüm hatırlamıyorum
Hafta sonu ebe doktor oluyormu ya ben çok korkuyorum hafta sonu bayram fln olmasindan. tam olarak 35 artı kaçsin allah yardimcin olsun sağlıkla al kucaginaKızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime
Arkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
.Kızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime
Ama bebişine birşey olsa rahat mı edeceksin. Yapma canım 1 ay dha dayanHaklısın canım ama içime sinmiyor duramiyorum ki
Arkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
ben biraz sağa yattım biraz düz. Ama yatarken bunaldım arkadaşın dediği gbi eşimizi de almıyolar içeri.. Bunaltı geliyor
bi de eğitim veriyolar hastanede birinde emzirme birinde sütün faydaları bik bik konuşuyo ben orda bunalmışım :)))aynen bide midem kaynadi ne dogrulabildim ne hareket edebildim. tam iskence nst ye girmek kagitta ne ciktigini da anlamiyorum. 20 dk koyun gibi yatiosun..
Hii, ne yapalım şimdiye kadar nelere dayanamadık ki, dayanıcaz artık az kalmış olmanın heyecanıylaben biraz sağa yattım biraz düz. Ama yatarken bunaldım arkadaşın dediği gbi eşimizi de almıyolar içeri.. Bunaltı geliyor
aynen bide midem kaynadi ne dogrulabildim ne hareket edebildim. tam iskence nst ye girmek kagitta ne ciktigini da anlamiyorum. 20 dk koyun gibi yatiosun..
O kadar mı kötü yaa, o değilde ben en çok da lavabo ihtiyacı hissedersem diye korktum şimdi, bazen tutamıcak derecede geliyorbi de eğitim veriyolar hastanede birinde emzirme birinde sütün faydaları bik bik konuşuyo ben orda bunalmışım :)))
Canım ben rekliler beyazlar ve orta renkliler olarak ayırdım. 45 dk yıkadım her birini.. Uni baby ürünleriyle yıkadım
ben kremlerle beyaz renklileri bir koyu renklileri bir attim 15 dklik programda yikadim cnm yetti
Kızlar valla çok yorulduk mahvolduk resmen. Annem geldi ben tek yıkarım çeker meker diye :) annem de renkli beyaz ayırmayalım dedi 30 derecede yıkadık kısa porgramda ama 5 makina sürdü hem kıyafetlerhem battaniyeler müslin bezler hem benim geceliklerim derkenay biz hiç renklerine ayırmadık annem sadece örgülerini ayrı attı, aldığım kıyafetler farklı aylara göre olduğu için ilk giyeceklerini bir fileye koyduk, diğerlerini bir fileye, geriye kalan tüm battaniye kılıf nevresim ne varsa onları da ayrı makina yaptı, baby&me ürünleriyle yıkadık biz de çok az koyduk deterjanları, ekstra durulama yaptık bi de, 30 derece hassas da yıkandılar, ütülendilerbi yandan bakıyorum çok şey almışız gibi, bi yandan minik minikler gözüme az görünüyor
Kızlar valla çok yorulduk mahvolduk resmen. Annem geldi ben tek yıkarım çeker meker diye :) annem de renkli beyaz ayırmayalım dedi 30 derecede yıkadık kısa porgramda ama 5 makina sürdü hem kıyafetlerhem battaniyeler müslin bezler hem benim geceliklerim derkenbiz biraz fazla kıyafet almışız ya çoğunu giyemiyebilir hatta.. Hayırlısı olsun artık..
Yarın da yavaş yavaş ütülerim ben hatta bayramda da ütüye devam ederim, çantamı da hazırlamış olurum inşallah
Evet kuzum ama inan saçmasapan almışız hele 0-3 ay o kadar çok şey var ki ne ara giycek bilmiyorum.. Normalde bi makine yıkarız kurur ütüelriz diyodum bugün yetişmedi gözümde büyüyo ev darmadağın oldu.Oo maşallah 5 makine mi..bayaa almıssınız.benim aldıklarım bir makina anca doldurur sanırım
valla cnm benimki suanda normal diyo ama kizim ogluma gore birazcik iri gidiyo 4 kilo yu gecerse sezeryan catilarim musait degilmis oglum 3750 ydi baya kesi olmustu sezeryan kadar zorlandim o yuzden suanda nasip kismet bakalimsağolun kızlar normal bi şeymiş rahatladım çok şükür o zaman :)) doğum şeklini konuşuyr mu doktorunuz ??
Canım güZel haberlerini beklioruz Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallahKızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime
düz yatıyosun ya insan bunalıyor yani ben bunalıyorm dümdüz yatmayı sevmem bi de karnına bi şeyler takıyolar falan :) tabi öyle aşırı rahasz eden bi şey değil. Tuvalet ihtiyacın olursa gidersin sonra baştan başlarlar sıkıntı olmaz benceO kadar mı kötü yaa, o değilde ben en çok da lavabo ihtiyacı hissedersem diye korktum şimdi, bazen tutamıcak derecede geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?