- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Beni ilk sirt ustu yatirdilar, sonra gittigimde soluma yatirdilar ama cok zordu cunku rahatsiz bi yatakda yatiosun ve 20 dakika gecmek bilmedi banaHii peki nasıl yatılıyor, sağ tarafa mı sırt üstü falan mı, kuzenimin yanında girmiştim ama küçüktüm hatırlamıyorum
Al bendende okadar, tam koyun gibi. Duvara bakiosun resmenaynen bide midem kaynadi ne dogrulabildim ne hareket edebildim. tam iskence nst ye girmek kagitta ne ciktigini da anlamiyorum. 20 dk koyun gibi yatiosun..
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime[/QUOTE
Canim cok merak ettim seni doğum yaptın mi yaptıysan her aşamasını anlatirmisin zor oldu mu epidural yaptırdın mi bide kaç haftalik ti tam olarak inşaallah bebegin de sen de iyisindir
Bnmkide çok bariz belli ediyor cnm. Kıyafetin üstündn bile bazen eşim karşı koltuktan görüyor bak yine oynuyor diye. Ama bir ayı geçti hareketlernin belli etmesiKizlar instagramda videolar goruyorum bebegin hareketlerini cekmisler disardan karnini nasil dalgalandirdigini filan kacinci haftada oyle oluyor.kiyafetin uzerinden belli oluyo masallah.benim cok hafif o dalgalanmalar kiyafetle gormem imkansiz acip baktigim zaman minik minik dalgalar.sizlerin nasil?su azligindan dolayimi boyle acaba benim cok aktif hareket edemiyomuki
Bnmkide çok bariz belli ediyor cnm. Kıyafetin üstündn bile bazen eşim karşı koltuktan görüyor bak yine oynuyor diye. Ama bir ayı geçti hareketlernin belli etmesi
Cnm tam olarak haftayı bilemiyorm ama tahminime göre 31-32 haftada tam belli ediyordu elbiselern üzerndn bile.Kacinci haftanda basladi canim tam olarak ben 34+2yim
Cnm tam olarak haftayı bilemiyorm ama tahminime göre 31-32 haftada tam belli ediyordu elbiselern üzerndn bile.
Ben fırsat buldukça 45 dk akşamları yürüyorum. Egzersiz pek yapmadım ama inş. Faydası oluyordur.Kizlarrrr....dogumlarimiz yaklasiyor...doguma kolaylik olsun diye egzersiz veya yuruyus yapan var mi aranizda....doktorum hamilelik egzersizlerini yapmami soyluyo kaslarin iyice gevsemesi icin...sizin doktorlariniz bu konu hakkinda biseyler soyluyor muu??
Benimde günü gününe uymuyor, bazen dışarı fırlayacak gibi, bazen ufak ufak hareketlerKizlar instagramda videolar goruyorum bebegin hareketlerini cekmisler disardan karnini nasil dalgalandirdigini filan kacinci haftada oyle oluyor.kiyafetin uzerinden belli oluyo masallah.benim cok hafif o dalgalanmalar kiyafetle gormem imkansiz acip baktigim zaman minik minik dalgalar.sizlerin nasil?su azligindan dolayimi boyle acaba benim cok aktif hareket edemiyomuki
3 aydir odemle savasiyorum cnm ayaklarim 3 numara buyudu ve napsam gecmiyo sisecegi varsa o gun balon gibi ellerim ayaklarimGunaydinlar herkeseesmaasya guzel haberlerle dogum hikayeni bekliyoruz
Benim de vucudum odem tutmaya basladicok tuzlu da yemiyorum aslinda ama bayram donusu bol proteinli beslenerek atlatirim belki
Bol su iç canım birde fazla ayakta durmaGunaydinlar herkeseesmaasya guzel haberlerle dogum hikayeni bekliyoruz
Benim de vucudum odem tutmaya basladicok tuzlu da yemiyorum aslinda ama bayram donusu bol proteinli beslenerek atlatirim belki
3 aydir odemle savasiyorum cnm ayaklarim 3 numara buyudu ve napsam gecmiyo sisecegi varsa o gun balon gibi ellerim ayaklarim
Bol su iç canım birde fazla ayakta durma
3 aydir odemle savasiyorum cnm ayaklarim 3 numara buyudu ve napsam gecmiyo sisecegi varsa o gun balon gibi ellerim ayaklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?