2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hii peki nasıl yatılıyor, sağ tarafa mı sırt üstü falan mı, kuzenimin yanında girmiştim ama küçüktüm hatırlamıyorum
Beni ilk sirt ustu yatirdilar, sonra gittigimde soluma yatirdilar ama cok zordu cunku rahatsiz bi yatakda yatiosun ve 20 dakika gecmek bilmedi bana

aynen bide midem kaynadi ne dogrulabildim ne hareket edebildim. tam iskence nst ye girmek kagitta ne ciktigini da anlamiyorum. 20 dk koyun gibi yatiosun..
Al bendende okadar, tam koyun gibi. Duvara bakiosun resmen zaten tek basinasin ne diye eşimizi iceri almiosunki, napicaksak icerde, cok sacma ben valla ne sirt ustu ne sag ne sol hic rahat edemiorum

Kizlarrrr....dogumlarimiz yaklasiyor...doguma kolaylik olsun diye egzersiz veya yuruyus yapan var mi aranizda....doktorum hamilelik egzersizlerini yapmami soyluyo kaslarin iyice gevsemesi icin...sizin doktorlariniz bu konu hakkinda biseyler soyluyor muu??

Kizlar instagramda videolar goruyorum bebegin hareketlerini cekmisler disardan karnini nasil dalgalandirdigini filan kacinci haftada oyle oluyor.kiyafetin uzerinden belli oluyo masallah.benim cok hafif o dalgalanmalar kiyafetle gormem imkansiz acip baktigim zaman minik minik dalgalar.sizlerin nasil?su azligindan dolayimi boyle acaba benim cok aktif hareket edemiyomuki

Bnmkide çok bariz belli ediyor cnm. Kıyafetin üstündn bile bazen eşim karşı koltuktan görüyor bak yine oynuyor diye. Ama bir ayı geçti hareketlernin belli etmesi

Cnm tam olarak haftayı bilemiyorm ama tahminime göre 31-32 haftada tam belli ediyordu elbiselern üzerndn bile.

Benim okadar belli degil dalgalanmalar ya videolari izledikce cok hosuma gidiyor.benim kuzucuk cok hareketli degil sanirim hep sakin bi cocuk olsun diye dua ediyodum azcik hareketlensin diyemi degistirsem duayibirde kemik yapisi cok guclu degil kalsiyum eksikligimz fazlaydi ondanda guclu hareketler goremiyorumdur belki.tadini cikar benimnyerimede.saglikli sihhatle gelsinde onada sukredicemm

Gunaydinlar herkese esmaasya guzel haberlerle dogum hikayeni bekliyoruz
Benim de vucudum odem tutmaya basladicok tuzlu da yemiyorum aslinda ama bayram donusu bol proteinli beslenerek atlatirim belki

Ben fırsat buldukça 45 dk akşamları yürüyorum. Egzersiz pek yapmadım ama inş. Faydası oluyordur.
Benimde günü gününe uymuyor, bazen dışarı fırlayacak gibi, bazen ufak ufak hareketler
Senin dediklerin sanırım son ay 9. Ayda daha net görülür diye düşünüyorum.

Gunaydinlar herkese esmaasya guzel haberlerle dogum hikayeni bekliyoruz
Benim de vucudum odem tutmaya basladicok tuzlu da yemiyorum aslinda ama bayram donusu bol proteinli beslenerek atlatirim belki
3 aydir odemle savasiyorum cnm ayaklarim 3 numara buyudu ve napsam gecmiyo sisecegi varsa o gun balon gibi ellerim ayaklarim

3 aydir odemle savasiyorum cnm ayaklarim 3 numara buyudu ve napsam gecmiyo sisecegi varsa o gun balon gibi ellerim ayaklarim

Canim sen ayakta cok calisiyordun sanirim. Ayaklarim asagida kaldigi gun benim de oyle. Isten eve donuste ayakkabilar olmuyor bana da. Ama bundan sonra evde yukari kaldirip uzanirsan azalir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…