Canim arkadasimın nişanı geldiğinde araştırmıştım da kimisinin nişanı geldikten sonra hemen doğum gerçekleşmiyebliyormuş panik yapma, hurma yemeyi dene istersenCanım inşallahh.. 36+1 im şuan açılmam dün öğlen 3cm di dahada artmıştır belki işin garibi nişanım geldi halada ara ara geliyor lekelenme ama sancıda bi artış yok
Canim benim biz ne diyebiliriz ki, tecrübeli bile olsak herkeste her belirti farklı seyrediyor, doktorunu bi ara ya da yakın bi hastaneye acilden gir eğer kendi doktorun A gitme şansın yoksaKızlar yardim! 33 +4 haftalık hamileyim belimde daha çok sağ tarafta bi ağrıyla uyandım. Hareket ederken aciyo. Sanki idrarim gelmiş ye sıkışmış gibi o bölgede his var bebeğin hareketlerini kuvvetli hissedemedim belimin agrimasindan sizce nedir bu başına böyle bişey gelip erken doğuran var mi? Son bi kaç haftadır karnimda gün içinde düzensiz bi yere toplanmalar şişmeler oluyo magnezyum falan da kullanıyorum ama. Yardim edin lütfen
Benimde dediğin gibi sancı oluyor ama kısa süreli 5 sn fln. Toplanmalar da oluyor ama artık normalmis. Gece kalkarken dediğin gibi kaşık ağrısı oluyor ama wc den sonra geçiyor.bi doktoru ara sor istersen ihmal etme kaç haftalik senin kiDaha önce başına gelen yok mu cevap verebilir misiniz
Insallah cnm bakalim bundan sonrasi nasil olcak iste hep ayaktaydim ama normalde de oturmayi yatmayi seven biri degilimdir duramam heraldeCanim sen ayakta cok calisiyordun sanirim. Ayaklarim asagida kaldigi gun benim de oyle. Isten eve donuste ayakkabilar olmuyor bana da. Ama bundan sonra evde yukari kaldirip uzanirsan azalir diye tahmin ediyorum.
Canim ben de hurmanin gucune inaniyorum.ilk dogumda da yemistim.fakat dogum cantama koydugum ne hurmayi ne de zemzemi yiyip icmeme izin vermemislerdi.ben simdi.1 tane ile basladim.bayram sonrasi 3 e cikaracagim.hatta dondurulmus taze medine hurmasi alip yiyecegim.[/QUOTE
ben tüm hamileliğim boyunca hurma yedim şu sıra 5 tane yiyorum günde, çok mu yiyorumama çok güzel tadı
Canım normalde dün ebemiz muayene ettiğinde doğum başlamış demişti vermek niyetindeydi sanırım ama ben istemedim ne olursa olsun 1 hafta bile sancıyla beklerim bebek için sıkıntı olmadıkça suni sancı istemiyorum dedim şuan nişanım geldi ama suyum gelmedi çünkü sancılarım sıklaşmıyor bi türlüCanım 36+1 isen o zaman senle aynıyiz şimdi benide bi heyecan sardı. Benim etrafimda herkes sezeryan olduğu için normal doğum hakkında anca sizden öğreniyorum.doğum uzadigi için suni sanci vermiyorlar mi
Evet canım dün yedim baya teşekkür ederiömCanim arkadasimın nişanı geldiğinde araştırmıştım da kimisinin nişanı geldikten sonra hemen doğum gerçekleşmiyebliyormuş panik yapma, hurma yemeyi dene istersen
Çevremde suni sancıyla ilgili kötü şeyler yaşayanlar var ablam mesela onuda 3 cm açıklığı vardı suni sancı verdiler bi müddet sonra bebeğinin kalp atışları yavaşladı acil sezeryana aldılar bu durumu yaşamaktan korkıyorum. Hurma yiyorum canım meryem suresini dinleyeyimesmaasya canım Meryem süresi dinle ve hurma ye.suni sancı neden istemedin ki?
A AslihanBatuhan Allah tez vakitte kurtarsin seni de bebisinide inslh üzülme sağlıklı olacağını düşün ve duaya ihtiyacı olan tanıdıklarına bol dua et kabul olur bu sıkıntılı zamanin da
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini bizim bebişler üzüyor bizi ama napalım onlar sağlıklı olsun yeter bende hafif sancılar be bi o kadar açılmayla kızımın gelmesini bekliyorum ne kadar uzayacak bilmiyorum
cnm suyunu patlatmadilarmi sancin hizlansin diye dun 3cm az degil cunku benim suyumy patlattilar yinede sanci acilma olmayinca suni sanci verdilerCanım normalde dün ebemiz muayene ettiğinde doğum başlamış demişti vermek niyetindeydi sanırım ama ben istemedim ne olursa olsun 1 hafta bile sancıyla beklerim bebek için sıkıntı olmadıkça suni sancı istemiyorum dedim şuan nişanım geldi ama suyum gelmedi çünkü sancılarım sıklaşmıyor bi türlü
Evet aslında o şekilde de olabilirdi ama ben suni sanı istemiyorum evdede beklerim deyince sanırım o şekilde yapmadılar beklemekte çok zorcnm suyunu patlatmadilarmi sancin hizlansin diye dun 3cm az degil cunku benim suyumy patlattilar yinede sanci acilma olmayinca suni sanci verdiler
Canım benim 2 arkadaşıma şöyle oldu, nişanları geldi, hastaneye gittiler, açılma başlamış dediler, nst de de sancı çıktı. Ama hızlandırmak için suni sancı verdiler az miktarda, ama aynı zamanda pilates topunda hareket yaptırdılar hemşireler falan. Ki bebek aşağı insin, açılma olsun gibisinden, doğuma yardımcı olmak için.Canım normalde dün ebemiz muayene ettiğinde doğum başlamış demişti vermek niyetindeydi sanırım ama ben istemedim ne olursa olsun 1 hafta bile sancıyla beklerim bebek için sıkıntı olmadıkça suni sancı istemiyorum dedim şuan nişanım geldi ama suyum gelmedi çünkü sancılarım sıklaşmıyor bi türlü
suni sancidan korkma cnm az verdikleri zaman bebekte strese girmiyo boyle beklemek daha zor benceEvet aslında o şekilde de olabilirdi ama ben suni sanı istemiyorum evdede beklerim deyince sanırım o şekilde yapmadılar beklemekte çok zor
Araladaşlar hala bekliyorum yaaaaçıklığım doğum başlatacak kadar niye gelmiyor artmıyor bu sancılar ( sancım var ama öyle yerimden kaldıracak kadar değil. Dün ebemiz sancıların bu sıklıkla devam edip artarsa gece 10 11 e doğum gerçekleşmiş olur demişti. Aslında suni sancı verip başlatılabilirdi ama ben istemedim hiç.. İstesemiydim diye düşünüyorum.. Ve hala nişanım geliyor azar azar lekelenmemde var ekstra.. Nazlı kızım nazlanıyor yaa kurban bayramının 1. Günü elimizi ayağımıza dolaştıracak sanırım.. Doğumu sancıları hızlandırmak için ne yapabilirim acaba
Allah yardımcın olsun canım yaa, ben de 5 aylıkken taşındım çok ağır değildim ama yine de zor oldu, şimdi günlük işleri bile zor yapıyorum, kimsen yok muydu niye tek kaldınUzun zamandır yazamıyorum,çok fazla takipte edemiyorum.Ev taşıyorum , malesef toparlanmayı ve yerleştirmeyi tek başıma yapıyorum.Çok yorgun ve sırt ağrım var,geceleri uyuyamıyorum.Bebek hazırlık vs hepsini taşınma bitene kadar 2 hafta sonraya erteledim.
Kusura bakmayın tek tek yazamadım sizlere.
Erken doğum yapan ve yapacaklara allah yardımcı olsun.Sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşaallah.
esma sancı için sormuşsun.Benim bildiğin doğal sancıyı hızlandıran ve kolaylaştıran şey Medine hurmasıdır.
O yuzden yiyenlere yemiş gibi cok falza yemeyin erken doğum olur diyorlar.İnşallah sana faydası olur.
Maşallah, baya yakınlaşmış sizin, çantalar hazır mıHayirli gunler kizlar hic yazmiyordum ama hep sıkı takipteydim hergun okuyorum yazdiklarinizi bende 36+6 haftaligim ara ara agrilarim sancilarim oluyo hayirlisi bakalim hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz insaallah
Aynen kuzum benim suni sancı inadım yüzünden oldu aslında akışına bırakmam gerektiCanım benim 2 arkadaşıma şöyle oldu, nişanları geldi, hastaneye gittiler, açılma başlamış dediler, nst de de sancı çıktı. Ama hızlandırmak için suni sancı verdiler az miktarda, ama aynı zamanda pilates topunda hareket yaptırdılar hemşireler falan. Ki bebek aşağı insin, açılma olsun gibisinden, doğuma yardımcı olmak için.
Ama detayını doktorlar hemşireler daha iyi bilir, bunlar benim duyduklarım
Evet bu kadar açıklıkla beklemek çok tuhaf ve hala nişanım geliyor hayırlısı canımsuni sancidan korkma cnm az verdikleri zaman bebekte strese girmiyo boyle beklemek daha zor bence
İnşallah canım benim sabırsızlıkla bekliyorum bakalımUzun zamandır yazamıyorum,çok fazla takipte edemiyorum.Ev taşıyorum , malesef toparlanmayı ve yerleştirmeyi tek başıma yapıyorum.Çok yorgun ve sırt ağrım var,geceleri uyuyamıyorum.Bebek hazırlık vs hepsini taşınma bitene kadar 2 hafta sonraya erteledim.
Kusura bakmayın tek tek yazamadım sizlere.
Erken doğum yapan ve yapacaklara allah yardımcı olsun.Sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin inşaallah.
esma sancı için sormuşsun.Benim bildiğin doğal sancıyı hızlandıran ve kolaylaştıran şey Medine hurmasıdır.
O yuzden yiyenlere yemiş gibi cok falza yemeyin erken doğum olur diyorlar.İnşallah sana faydası olur.
Kız daha dogurmadinmi senAynen kuzum benim suni sancı inadım yüzünden oldu aslında akışına bırakmam gerekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?