Allah bir avazda kurtarsın inşallah:) okumaya devam ediyorum, bakalım haber var mı senden:)Kızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime
Yok canım benimm nazlanıyor kızım :))) dün ebe doğum başlamış dedi ben hala doğuruyorum ama icraat yok :)) daha ne kadar beklicem sancı sıklaşmasınııııııKız daha dogurmadinmi sen
Aminnn kuzum cümlemizi inşallah bayrama kızımla girerim diyordum ama doğum başlamasına ragmen hala doğuramadım sancıların artmasını bekliyorum :)Allah bir avazda kurtarsın inşallah:) okumaya devam ediyorum, bakalım haber var mı senden:)
Nisan boyle surekli gelen bisey miymis kiEvet bu kadar açıklıkla beklemek çok tuhaf ve hala nişanım geliyor hayırlısı canım
Keşke suni alsaydn cnm şu an belki bebeğini almış evinde olurdn. Suni doğumu çok hızlandırıyor az miltarda versede bebişede birşey olmaz allahn izniyle. Bence doktoruna söyle versn şimdidn akşama kadar doğar ve gece evine dönersn inşllh bir sıkıntı çıkmazsa. Benm ilkimde iki cm açıklığm hep vardı zatn bi gün sabah yedide sancıyla uyandm on dkikada birdi sancılarm ve biraz evde geçirdm sancılarm sıklaştı ve şiddeti arttı, öğlen saat 1:30 gibi hastaneye gittim ebe baktı açıklık 4 cm tam 6-7 saatte 2 cm tek açılmştı. Suyumu patlattılar suni verdiler akşam üzeri saat 5:30 da kızm kucağımdaydı. Gece saat 11 de evimzdeydkİnşallah canım benim sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Evet bende bi defa gelecek sanıyordum dün ilk geldiğinde baya fazlaydı şimdi azar azar geliyor çok tuhaf birşeyNisan boyle surekli gelen bisey miymis kiAllah yardimciniz olsun saglikli bi sekilde kucaginiza alin insaallah
Aynen hata mı yaptım acaba diyorum ama sancı sıklaşmıyor ama şimdi plates topuyla uğraşıyorum sanki sancının ağrısı arttı gibi bi devam edeyim zaten yarın yada salı bu şekilde devam ederse nst var tekrar o zaman söylicem versinlerde olsun bitsin beklemek daha kötüymüş sürekli kızım iyi mi acaba diye düşünüyorumKeşke suni alsaydn cnm şu an belki bebeğini almış evinde olurdn. Suni doğumu çok hızlandırıyor az miltarda versede bebişede birşey olmaz allahn izniyle. Bence doktoruna söyle versn şimdidn akşama kadar doğar ve gece evine dönersn inşllh bir sıkıntı çıkmazsa. Benm ilkimde iki cm açıklığm hep vardı zatn bi gün sabah yedide sancıyla uyandm on dkikada birdi sancılarm ve biraz evde geçirdm sancılarm sıklaştı ve şiddeti arttı, öğlen saat 1:30 gibi hastaneye gittim ebe baktı açıklık 4 cm tam 6-7 saatte 2 cm tek açılmştı. Suyumu patlattılar suni verdiler akşam üzeri saat 5:30 da kızm kucağımdaydı. Gece saat 11 de evimzdeydksuni vermdn önce çook uzuyor açılma buda bebeği tedirgin ediyor
Birde bekledikçede insan strese giriyor. İnşallh hemncik sağlıcakla doğurusn cnm dualarmz seninleAynen hata mı yaptım acaba diyorum ama sancı sıklaşmıyor ama şimdi plates topuyla uğraşıyorum sanki sancının ağrısı arttı gibi bi devam edeyim zaten yarın yada salı bu şekilde devam ederse nst var tekrar o zaman söylicem versinlerde olsun bitsin beklemek daha kötüymüş sürekli kızım iyi mi acaba diye düşünüyorum
Evet bende bi defa gelecek sanıyordum dün ilk geldiğinde baya fazlaydı şimdi azar azar geliyor çok tuhaf birşey
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri :))Birde bekledikçede insan strese giriyor. İnşallh hemncik sağlıcakla doğurusn cnm dualarmz seninle
Canımm çok teşekkür ederim maşallah hareketleri iyi kendiside zorluyor baya ama sancı gelmiyor fazla inşallahh sağlıkla kucağımıza alalıö hepimizzHareketleri nasil? Nazli kiz annesini fazla bekletmeden uzmeden saglikla gelsin insaallah canim duamdasin:)
Canımm çok teşekkür ederim maşallah hareketleri iyi kendiside zorluyor baya ama sancı gelmiyor fazla inşallahh sağlıkla kucağımıza alalıö hepimizz
Tamam canım benim inşallah hayırlı haberler vereceğimmOyy masaallah kuzuya insaallah gelir sancinda canm stres yapma bekle bakalim :) hayirli haberlerini bekliyoruz
34 hafta nın içindeyim ben de herşeyi aldım da yıkayıp ütülenip hazırlanacak inşallah bayramda fırsat bulursam başlıcam yoksa hemen bayram peşi ilk işim inşallahayseyma hemen hemen hazir gibi bakalim az kaldi cok heyecanliyim siz kac haftaliksiniz hazir mi sizin
34 hafta nın içindeyim ben de herşeyi aldım da yıkayıp ütülenip hazırlanacak inşallah bayramda fırsat bulursam başlıcam yoksa hemen bayram peşi ilk işim inşallah
Kizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sankinefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi
Geçmiş olsun canım ılık ballı süt veya su denediniz mi carcabuk yumuşatır boğazı. ..Kizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sankinefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?