- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Sagol canim Allah razi olsunCook gecmis olsun insaallah biran once iyilesirsiniz
Evet emelcim denedim ama yok malesef care etmedi. Senin ve bebeginin iyi olmaniza cok sevindim, simdi evinde uzerinde mis gibi bi melek kokusu vardirGeçmiş olsun canım ılık ballı süt veya su denediniz mi carcabuk yumuşatır boğazı. ..
Merhaba kızlar bir hafta kadardır giremiyordum... uzak kaldığımız bir haftanın acısını çıkardık oglusumlanasıl özlemişim o bir haftalık kuvoz serüveninde anlatamam...
esmaasya canım benim bir avazda kurtul inşallah ve sagsalim kavus prensesine inşallah A AslihanBatuhan canım üzme canını stres etme emi yaşadıklarını çok iyi anlıyorum... herseyden önce senin ve bebisin sağlığı... bu süreçte güçlü olmaya çalış dilinden duayı eksik etme
İkizlerine kavuşan arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasib etsin inşallah
Allah Razı olsun canımmm. ..dediğin gibi hep bebeğimin ve kendi sagligimi düşünuyorum. .az kaldi inslh bizde sağlıkla kavusalim. Ne güzel Rabbim sana bebeğine güç verdi saglik sıhhat verdi.Merhaba kızlar bir hafta kadardır giremiyordum... uzak kaldığımız bir haftanın acısını çıkardık oglusumlanasıl özlemişim o bir haftalık kuvoz serüveninde anlatamam...
esmaasya canım benim bir avazda kurtul inşallah ve sagsalim kavus prensesine inşallah A AslihanBatuhan canım üzme canını stres etme emi yaşadıklarını çok iyi anlıyorum... herseyden önce senin ve bebisin sağlığı... bu süreçte güçlü olmaya çalış dilinden duayı eksik etme
İkizlerine kavuşan arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasib etsin inşallah
Canim artık çok yok dikişlerın acısı elhamdulillah, ilk hafta çok yaşadım ağrıları ikinci hafta da kalkarken otururken çok oluyordu ama geçti o da elhamdulillah...Evet emelcim denedim ama yok malesef care etmedi. Senin ve bebeginin iyi olmaniza cok sevindim, simdi evinde uzerinde mis gibi bi melek kokusu vardirdikislerin nasil, dogumun acisini yasiyomusun canim cok
İnşallah canım benim... doğum boyunca ya safi ya Allah zikir çek... ben doğum boyunca çektim bu zikri ve sonrasında bebeğim yogunbakimdaykenAllah Razı olsun canımmm. ..dediğin gibi hep bebeğimin ve kendi sagligimi düşünuyorum. .az kaldi inslh bizde sağlıkla kavusalim. Ne güzel Rabbim sana bebeğine güç verdi saglik sıhhat verdi.
Beraber atlattiniz.kavuştunuz.Allah nice yaslarini gostersin inslh..biz de öyle yapıcaz inslh..
Dualariniz için çok çok saolun.Allahım tüm darda olan duaya ihtiyacı olan kardeşlerime yardım etsin.
Arefe gunu yüzüsuyu hürmetine. Hepiniz için dua ediyorum
Çok sukur canim cok güzel gidiyor dikişlerım de iyi çok şükürCanim hasret giderin oglusunla. Bayram sekeriniz geldi evinize ne guzel. Sen nasilsin? Nasil gidiyor annelik? Dikislerin nasil iyilesti mi? Simdiden iyi bayramlar.
Canım ya, çok zor biliyorum. Allah sabrını versin imşallah. Ben lisedeyken annem de hastanedeydi bir bayram. Hala içim burkulur aklıma geldikçe. Ama şu anda sağlığı yerinde çok şükür, hatta beni sinir etmeye devam ediyor:) doğuma gelemem dedi de. Herneyse, önemli olan sağlığınız, sonra çocuklarının başında sağ salim durursun inşallah. Onlar da anlarlar merak etme canım.Allah razı olsun canımmm. Zaten sizlerle paylaşmasam dualarını hissetmesem zor dayanırım.
Dün biraz sancim olunca sıkı takip için doğum salonuna indirdiler.çok daraltıcı ve bunaltıcı bi yerdi.bağıra bağıra doğum yapiyolardi.beni servise geri çıkarın diye yalvardim.çıkarmadilar. sonra acile bi kaç hasta gelince çıkarmak zorunda kaldılar.
Hastane işleri çok zor dediğin gibi.
İçim buruk çünkü çocuklarımı çoktan görmüyorum bayramda ayrı olacagiz.bu da Rabbimin bi sınavı hayırlısıyla bu sınavdan geçmek nasip etsin .inslh bebisleriniz vaktinde saglikli sıhhatli gelir. .
cnm gecen hafta ben oyleydim bir tatli kasigi bali biraz limonla karistirip ictim o iyi geldi ben ilac bile kullanmadim baya rahatlatti beniKizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sankinefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi
Canım bende 12 haftalikken senin gibiydim sesim bile çıkmıyordu kimsemse yoj burda saolsun bir arkadaş beni evine aldi bal karabiber karışımı hazırlayıp sirtima gogsume iyice sürdükten sonra posetle sardı iyice terleyeyin diye inan sabahina sesim cikti diğer gunde kendime geldim sende dene muhakkak çok geçmiş olsunKizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sankinefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi
cnm benim iyi olmana sevindim sen bebisine kavustun rahatsin sonunda darisi bizim basimiza artik gunler yaklasti iyice o yuzden zorluyo minikler kucagimizda taşısak daha iyi olucak gibi kendine ve bebegine cok dikkat et cnmÇok sukur canim cok güzel gidiyor dikişlerım de iyi çok şükürherseyine uyum sağlamaya çalışıyorum miniğimin sadece biraz ufak olduğu için giydirmeyi değiştirmeyi pek yapamıyorum o da sağolsun annem herzamanki gibi desteğini eksik etmiyor :)
Sabret canım, Allah'tan hep hayırlı doğum iste. Çabuk olsun yavaş olsun, hangisi bizim için iyi onu bir tek Allah bilir. Benim eltimin de ablanın ki gibi olmuştu. Hastaneye geldikten 1.5 saat içinde suni sancı verdiler, 2-3 saat sonra çocuğun kalp atışı 50'nin altına inince acil sezeyana aldılar. Çocuk 5 gün küvezde kaldı. Çok şükür şu anda iyi ama. Benim de suyum az olduğu için doğumu suni sancıyla başlatmışlardı, eşimle birlikte gözümüz sürekli monitördeydi. Çok şükür bende bir sıkıntı olmadı, ama baya bir korkmuştuk. Demem o ki, her işte bi hayır vardır. Senin için neyde rahat ediyosa onda karar kıl. Allah senin de bebişinin de yardımcısı olsun inşallahAminnn kuzum cümlemizi inşallah bayrama kızımla girerim diyordum ama doğum başlamasına ragmen hala doğuramadım sancıların artmasını bekliyorum :)
İnaşallah canım benim aminnnMerhaba kızlar bir hafta kadardır giremiyordum... uzak kaldığımız bir haftanın acısını çıkardık oglusumlanasıl özlemişim o bir haftalık kuvoz serüveninde anlatamam...
Allah razı olsun canım benim haklısın bir zamanı var zamanı gelince istesekte durmazlar zaten hayırlısı inşallahSabret canım, Allah'tan hep hayırlı doğum iste. Çabuk olsun yavaş olsun, hangisi bizim için iyi onu bir tek Allah bilir. Benim eltimin de ablanın ki gibi olmuştu. Hastaneye geldikten 1.5 saat içinde suni sancı verdiler, 2-3 saat sonra çocuğun kalp atışı 50'nin altına inince acil sezeyana aldılar. Çocuk 5 gün küvezde kaldı. Çok şükür şu anda iyi ama. Benim de suyum az olduğu için doğumu suni sancıyla başlatmışlardı, eşimle birlikte gözümüz sürekli monitördeydi. Çok şükür bende bir sıkıntı olmadı, ama baya bir korkmuştuk. Demem o ki, her işte bi hayır vardır. Senin için neyde rahat ediyosa onda karar kıl. Allah senin de bebişinin de yardımcısı olsun inşallah
Aminnnn İnsaallah canim :) İnsallah bizde sagliklica kavusuruz yavrularimizaCanim artık çok yok dikişlerın acısı elhamdulillah, ilk hafta çok yaşadım ağrıları ikinci hafta da kalkarken otururken çok oluyordu ama geçti o da elhamdulillah...rabbim hepinizi o mis melek kokusuna sagsalim kavustursun inşallah o kadar mucizevi bi duygu ki rabbim kimseyi mahrum etmesin inşallah sezeryanda olsa normal doğum da olsa tüm acılara değer
Sagol canim, ilk kez duyuyorum. Tamm denicem bakalim, tesekkurlerCanım bende 12 haftalikken senin gibiydim sesim bile çıkmıyordu kimsemse yoj burda saolsun bir arkadaş beni evine aldi bal karabiber karışımı hazırlayıp sirtima gogsume iyice sürdükten sonra posetle sardı iyice terleyeyin diye inan sabahina sesim cikti diğer gunde kendime geldim sende dene muhakkak çok geçmiş olsun
amin canım hiç birimizin inşallah :)Yasinin Prensesi ve S sltncp arkadaşlarım çok hoşsunuz ya çok güldüm eşinizin söylediklerine :) allah mutluluğunuzu daim etsin herzaman neşeniz hiç bozulmasın inş.
canım Rabbim hayırlısını nasip etsinArkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
canım beni yana yatırmıyorlar uzun oturuyorum bi nevi yanıma da eşim giriyo şükürHii peki nasıl yatılıyor, sağ tarafa mı sırt üstü falan mı, kuzenimin yanında girmiştim ama küçüktüm hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?