• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Saol cnm kızlarda hep iki çanta yapmışlar sanırım en mantıklısı benim donumu millet niye görsün dimi saolun valla ben hepsini tek valize koyup gidecektim :halay:
Tek valiz yapan bizler bebege ayrı anneye ayrı renkte iki küçük hurç koyarak gidicez.valiz acıldıgında zaten açıkta hiçbirşey olmuş olmayacak ;)

Kizlaarr Valla canim okadar hurma istediki, kendimi tuttum tuttum tuttum sonunda dayanamadim 13 tane medine hurmasini bidakkada yedim :kk77: :silah: simdide korku basladi ya acilmam olursa diye :skandal: hemen olmaz dimi ya :KK17:
Hay maşallah canım çok canın çekmiş belliki inş bi yiyiste olurmuki

Saolasın canım duphalac kullandım dünden beri , Kayısı incir , doğal hiç bişeyin faydası olmuyor artık.. Ameliyat dememişti affedersin 2 meme vardı dışarda şuan biri çok şişkin olmaz üzere 3 tane var, bayram tatilinden sonra hemen gideceğim bakalım ne diyecek , benim Süresiz iznim var bu arada:dondurma: kızımdan sonra çalışmadım ben, inş oğlum da 2-3 yaşına gelsin o zaman yine düşüncem inşallah , sana da geçmiş olsun canım , yerine vekil mi tayin ediyorlar o süre için
Evet canım izne erken ayrılınca yerime başka biri görevlendirildi. İzin bitene kadar o devam edecek. Sen ihmal etme o zaman doğumdan sonra git hemen..

Senin yine hemşire bulamamış, benim Kv gelin çantasına gecelik koymamış diye heyecan yapmış , annemleri aramış gelirken bi gecelik ALın Demiş, annem de olur mu öyle şey iyi bakın Demiş :eek:
Hayret doğrusu... bir şeyden haberleri yok. Benimki de öyle kendi havasında. Bir çöp dahi almadı daha. Almaz da.. ilkinde de bir şey görmedim. Değişik insanlar... düşününce yine sinirlendim. :KK34:

Kizlaarr Valla canim okadar hurma istediki, kendimi tuttum tuttum tuttum sonunda dayanamadim 13 tane medine hurmasini bidakkada yedim :kk77: :silah: simdide korku basladi ya acilmam olursa diye :skandal: hemen olmaz dimi ya :KK17:
Kıyamam ya güldürdün beni... :KK19: olmaz bence bir şey canım.. oğlumda gece 3 te uyanıp dolap faresi gibi sessiz sessiz bir şeyler yiyordum eşim uyanmıştı ne oldu diye.:oops: bu hamilelikte olmadı daha..:KK22:

Cnm ben cumartesi gidicem biraz ona hazirlandim biraz camasir yikadim balkonda keyif cayi ictim ben gurbete alistim galiba kotu bise ama bu 6. Uzakta bayramim evlendigimden beri hic gidemedik bayramda memlekete
son yalnız bayramımız inşallah uzun bir süreliğine en azından bebişlerimiz bizimle olucak dimi? :anne:

Bende esime diyorum artik gelse die seni beklemem die allahin izniyle
Canim valla bende kizimda oyyle diyodum ama hic oyle olmuyo emin ol.esinin yeri baska oluyo.yine bekliyosun.bnm bu hamileligimde esim hic yoktu:KK43:6 aydir yok.doguma gelcek insallah.ama eşin olmadiginda yasadigin surec cok zor.kizim olmasina ragmen.hatta ailemin yaninda olmama ragmen.

ben kucuk kare bi cekcek valizw hazirladim icine iki minik hurç koydum bir hurcta bebegin giysileri digerinde benim gecelik sabahlik camasir falan.
Bende bugün hazırladım çantayı aynen bu şekilde allahım heyecan dorukta
Canim valla bende kizimda oyyle diyodum ama hic oyle olmuyo emin ol.esinin yeri baska oluyo.yine bekliyosun.bnm bu hamileligimde esim hic yoktu:KK43:6 aydir yok.doguma gelcek insallah.ama eşin olmadiginda yasadigin surec cok zor.kizim olmasina ragmen.hatta ailemin yaninda olmama ragmen.
Canım senin eşin nerde bende bugün akşam yolculadim yine, haftada 1 ancak gelebildi. İlk defa bukadar ayrı kaldık, oda hamileligime denk geldi. . .

Bende bugün hazırladım çantayı aynen bu şekilde allahım heyecan dorukta

Canım senin eşin nerde bende bugün akşam yolculadim yine, haftada 1 ancak gelebildi. İlk defa bukadar ayrı kaldık, oda hamileligime denk geldi. . .
Bnmki yurt disina goreve gitti.doguma gelicek sonra 1 ayligina geridoncek.insallah sonra temelli gelicek.

Screenshot_20160914-211013-480x853.webp

Kızlar bebegin dogumhane kıyafetleri için çanta almayanlar için bir fikir olabilir... şimdi gördüm lcw de.

Back
X