- 25 Ocak 2016
- 229
- 386
- 18
- 38
Ayy et unutma bizi inşallah , biz sana edicez inşallah , doğuma gireceğin zaman yine yaz sen cuma günü mü oluyor ?Amin cümlemize ins
Herkes icin dua edicem sizlerden de dua bekliyorum. Biraz korku biraz heycan...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy et unutma bizi inşallah , biz sana edicez inşallah , doğuma gireceğin zaman yine yaz sen cuma günü mü oluyor ?Amin cümlemize ins
Herkes icin dua edicem sizlerden de dua bekliyorum. Biraz korku biraz heycan...:)
Tek valiz yapan bizler bebege ayrı anneye ayrı renkte iki küçük hurç koyarak gidicez.valiz acıldıgında zaten açıkta hiçbirşey olmuş olmayacakSaol cnm kızlarda hep iki çanta yapmışlar sanırım en mantıklısı benim donumu millet niye görsün dimi saolun valla ben hepsini tek valize koyup gidecektim![]()
Kizlaarr Valla canim okadar hurma istediki, kendimi tuttum tuttum tuttum sonunda dayanamadim 13 tane medine hurmasini bidakkada yedim![]()
simdide korku basladi ya acilmam olursa diye
hemen olmaz dimi ya
![]()
Hay maşallah canım çok canın çekmiş belliki inş bi yiyiste olurmukiKizlaarr Valla canim okadar hurma istediki, kendimi tuttum tuttum tuttum sonunda dayanamadim 13 tane medine hurmasini bidakkada yedim![]()
hemen olmaz dimi ya
![]()
Yalniz degilsin canim ben de ayni durumdayim...birde terör korkusu....bu hamilelikte hic cekilmiyor...Bayramda yalnız kalmakta hiç çekilmiyormuş ya anneler memlekette kurban kesiyor eşim mesaide evde tek başıma çok sıkıldım ben ya![]()
Evet canım izne erken ayrılınca yerime başka biri görevlendirildi. İzin bitene kadar o devam edecek. Sen ihmal etme o zaman doğumdan sonra git hemen..Saolasın canım duphalac kullandım dünden beri , Kayısı incir , doğal hiç bişeyin faydası olmuyor artık.. Ameliyat dememişti affedersin 2 meme vardı dışarda şuan biri çok şişkin olmaz üzere 3 tane var, bayram tatilinden sonra hemen gideceğim bakalım ne diyecek , benim Süresiz iznim var bu aradakızımdan sonra çalışmadım ben, inş oğlum da 2-3 yaşına gelsin o zaman yine düşüncem inşallah , sana da geçmiş olsun canım , yerine vekil mi tayin ediyorlar o süre için
Hayret doğrusu... bir şeyden haberleri yok. Benimki de öyle kendi havasında. Bir çöp dahi almadı daha. Almaz da.. ilkinde de bir şey görmedim. Değişik insanlar... düşününce yine sinirlendim.Senin yine hemşire bulamamış, benim Kv gelin çantasına gecelik koymamış diye heyecan yapmış , annemleri aramış gelirken bi gecelik ALın Demiş, annem de olur mu öyle şey iyi bakın Demiş![]()
Kıyamam ya güldürdün beni...Kizlaarr Valla canim okadar hurma istediki, kendimi tuttum tuttum tuttum sonunda dayanamadim 13 tane medine hurmasini bidakkada yedim![]()
hemen olmaz dimi ya
![]()
Hakkini helal et canim benim, boşbogazlik ettimAyy valla sizde benim canimi istettiniz bende hemen yedim insaallah biseycik olmaz :))
BilmemkiHay maşallah canım çok canın çekmiş belliki inş bi yiyiste olurmuki
Cnm ben cumartesi gidicem biraz ona hazirlandim biraz camasir yikadim balkonda keyif cayi ictim ben gurbete alistim galiba kotu bise ama bu 6. Uzakta bayramim evlendigimden beri hic gidemedik bayramda memleketenapıyosun ya ben hiç birşey bulamadım yapacak ev temiz yemek var off off
son yalnız bayramımız inşallah uzun bir süreliğine en azından bebişlerimiz bizimle olucak dimi?Cnm ben cumartesi gidicem biraz ona hazirlandim biraz camasir yikadim balkonda keyif cayi ictim ben gurbete alistim galiba kotu bise ama bu 6. Uzakta bayramim evlendigimden beri hic gidemedik bayramda memlekete

Bende esime diyorum artik gelse die seni beklemem die allahin izniyleson yalnız bayramımız inşallah uzun bir süreliğine en azından bebişlerimiz bizimle olucak dimi?![]()
Canim valla bende kizimda oyyle diyodum ama hic oyle olmuyo emin ol.esinin yeri baska oluyo.yine bekliyosun.bnm bu hamileligimde esim hic yoktuBende esime diyorum artik gelse die seni beklemem die allahin izniyle
Bende bugün hazırladım çantayı aynen bu şekilde allahım heyecan doruktaben kucuk kare bi cekcek valizw hazirladim icine iki minik hurç koydum bir hurcta bebegin giysileri digerinde benim gecelik sabahlik camasir falan.
Canım senin eşin nerde bende bugün akşam yolculadim yine, haftada 1 ancak gelebildi. İlk defa bukadar ayrı kaldık, oda hamileligime denk geldi. . .Canim valla bende kizimda oyyle diyodum ama hic oyle olmuyo emin ol.esinin yeri baska oluyo.yine bekliyosun.bnm bu hamileligimde esim hic yoktu6 aydir yok.doguma gelcek insallah.ama eşin olmadiginda yasadigin surec cok zor.kizim olmasina ragmen.hatta ailemin yaninda olmama ragmen.
Bnmki yurt disina goreve gitti.doguma gelicek sonra 1 ayligina geridoncek.insallah sonra temelli gelicek.Bende bugün hazırladım çantayı aynen bu şekilde allahım heyecan dorukta
Canım senin eşin nerde bende bugün akşam yolculadim yine, haftada 1 ancak gelebildi. İlk defa bukadar ayrı kaldık, oda hamileligime denk geldi. . .