• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Tek valiz yapan bizler bebege ayrı anneye ayrı renkte iki küçük hurç koyarak gidicez.valiz acıldıgında zaten açıkta hiçbirşey olmuş olmayacak :KK66:

canım sen tecrübelisin ben valla o lazım bu lazım olur diye bi büyük bi küçük valiz yaptım :KK70: daha da kafa yormuyorum artık nasıl olsa ben taşımıycam :KK70:

Kizlaarr Valla canim okadar hurma istediki, kendimi tuttum tuttum tuttum sonunda dayanamadim 13 tane medine hurmasini bidakkada yedim :kk77: :silah: simdide korku basladi ya acilmam olursa diye :skandal: hemen olmaz dimi ya :KK17:

bugün ben de coştum cnm ya, cnm o kadar çektiki 18 tane yemişim bugün, üstüne de süt içtim mideme acayip iyi geliyor normalde kusmalarım bulantılarım çok fena bu ara çünkü :KK43: umarım açılma filan olmaz bi kaç gün evde yalnız kalacağım ama kalsam da başımın çaresine bakarım ben, bi de bu ara kegel egzersizleri, perine masajı, squat hareketine başladım düzenli olarak, yürüyüşümü de yapıyorum, doğumum kolay olsun diye elimden geleni yapıyorum umarım sezeryana gitmem üstüne :KK17:

Kızlar bugün nst için hastaneye gittim bu defa doğmhanede çekildi ay bi kadın doğm yapıyordu o bağırdıkça kızımn doğumu aklıma geldi bi kötü oldm:)
ne kadar normal istesmde ürktüm biraz.
Ama kadının bağırmaları bir anda kesildi ve bebişin sesi geldi en güzel an o andı ya;)
bir anda herşey güzl oldu anne gayet iyi görünüyordu çok mutluydu, kapıda bebişi babasına gösterdi hemşireler baba nasıl mutluydu.
Ay inşllh bizde hayırlısıyla böyle sağsalim doğururz artk yaa sabırsızlanıyor insn:/

Canim valla bende kizimda oyyle diyodum ama hic oyle olmuyo emin ol.esinin yeri baska oluyo.yine bekliyosun.bnm bu hamileligimde esim hic yoktu:KK43:6 aydir yok.doguma gelcek insallah.ama eşin olmadiginda yasadigin surec cok zor.kizim olmasina ragmen.hatta ailemin yaninda olmama ragmen.
Canm ole uzun ayriliklar degil aksamlari fln olmuyo esim sikiliyorum o zamanlar icin diyorum ben yoksa esin yeri tabi ayridir evlatta olsa

Bugün çok kasık ağrısı çektim ben. Doktora gidelim dedik. Eve en yakın doğum hastanesine gittik. Hemen alttan muayene etmek istediler ben vajinismus hastasıyım olamam dedim zorla bi nst ye aldılar sancı fln yok gidebilirsin dediler belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir bi idrar versem dedim alttan muayene olmuyorsun sana hiç birşey yapamayiz dediler paşa paşa eve geldik yatıyorum ağrılarım azaldı biraz ama. Birsey olsa napcam ben ya kendi doktoruma inşallah cuma gideceğim. Hayatımda ilk defa kadın doğum hastanesine gittim allah bi daha dusurmesin

Kızlar ya burda hep hamilelik sorunlarımızı telaşlarımızı paylaştık çokta güzel oldu destek olduk birbirimize sizler sayesinde çok kere rahatladım ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Artık sona yaklaştık. Hamilelikte yaşadığınız güzel unutulmaz anlarınız yada komik anlarınız olmuştur illa onları paylaşalım mı bi nebze olsun Stresslerimizden uzaklaşırız

Kızlar ya burda hep hamilelik sorunlarımızı telaşlarımızı paylaştık çokta güzel oldu destek olduk birbirimize sizler sayesinde çok kere rahatladım ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Artık sona yaklaştık. Hamilelikte yaşadığınız güzel unutulmaz anlarınız yada komik anlarınız olmuştur illa onları paylaşalım mı bi nebze olsun Stresslerimizden uzaklaşırız

Kızlar sürekli karnım taş gibi oluyor. Bebek hareketleri de canımı yakıyor. Korkmaya başladım ::(

Kızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)

Kızlar sürekli karnım taş gibi oluyor. Bebek hareketleri de canımı yakıyor. Korkmaya başladım ::KK43:
Canım düzenli mi en önemlisi o. Dakika tutmaya çalış. Düzenli ise bir anlam ifade ediyor kasılmalar ve sancılar.
Kızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)
Canım çok sevindim gözünüz aydın ... İnşallah bu defa sağlıkla kavuşursun bebeğine. Rabbim yar ve yardımcın olsun...:KK200::nazar:

Cnm magnezyum takviyesi alıyor Musun birde su tüketimin Nasıl

Magnezyum almıyorum canım.su tületimim iyi aslında ama son zamanlarda sanki aşırı ağırlaştım. Her yerim ağrıyor

Canım hatırluyorum tabikiii
Cok sevindim senin adınaa minnoş sağlıkla doğsun inşallaah.. Dedigin gibi neyin hayır neyin şer olduğunu bilemiyoruz bazen.. Dualarım seninle..
Allah yavrunu sana bagışlasın

Magnezyum almıyorum canım.su tületimim iyi aslında ama son zamanlarda sanki aşırı ağırlaştım. Her yerim ağrıyor
Cnm magnorm kullan o Zaman bende kasılmalarımı Onunla azalttım yoksa ağrıdan mahvoluyordum bir kere hastanede yattım sonra doktorum magnorm başladı Rahat nefes aldım

Cnm hayirli olsun bebegin insallah rabbim bu sefer kavustursun

Canm ole uzun ayriliklar degil aksamlari fln olmuyo esim sikiliyorum o zamanlar icin diyorum ben yoksa esin yeri tabi ayridir evlatta olsa
Valla aksamlarida olsa bekliyosun canim.Allah hic birinin eksikligini gostermesin.
Canim Allah seni bebegine sagliklica kavusmayi nasip etsin.gonlunden muradindan ne geciyosa onu versin.

Back
X