Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek valiz yapan bizler bebege ayrı anneye ayrı renkte iki küçük hurç koyarak gidicez.valiz acıldıgında zaten açıkta hiçbirşey olmuş olmayacak![]()
Kizlaarr Valla canim okadar hurma istediki, kendimi tuttum tuttum tuttum sonunda dayanamadim 13 tane medine hurmasini bidakkada yedim![]()
simdide korku basladi ya acilmam olursa diye
hemen olmaz dimi ya
![]()
Allah kavuştursun sizı de bizde doğumdan sonra bisure beraberiz ama sonrasında da temelli biraraya geliriz inş.Bnmki yurt disina goreve gitti.doguma gelicek sonra 1 ayligina geridoncek.insallah sonra temelli gelicek.
Canm ole uzun ayriliklar degil aksamlari fln olmuyo esim sikiliyorum o zamanlar icin diyorum ben yoksa esin yeri tabi ayridir evlatta olsaCanim valla bende kizimda oyyle diyodum ama hic oyle olmuyo emin ol.esinin yeri baska oluyo.yine bekliyosun.bnm bu hamileligimde esim hic yoktu6 aydir yok.doguma gelcek insallah.ama eşin olmadiginda yasadigin surec cok zor.kizim olmasina ragmen.hatta ailemin yaninda olmama ragmen.
Cnm magnezyum takviyesi alıyor Musun birde su tüketimin NasılKızlar sürekli karnım taş gibi oluyor. Bebek hareketleri de canımı yakıyor. Korkmaya başladım :![]()
Cnm magnezyum takviyesi alıyor Musun birde su tüketimin NasılKızlar sürekli karnım taş gibi oluyor. Bebek hareketleri de canımı yakıyor. Korkmaya başladım :![]()
Canım düzenli mi en önemlisi o. Dakika tutmaya çalış. Düzenli ise bir anlam ifade ediyor kasılmalar ve sancılar.Kızlar sürekli karnım taş gibi oluyor. Bebek hareketleri de canımı yakıyor. Korkmaya başladım :![]()
Canım çok sevindim gözünüz aydın ... İnşallah bu defa sağlıkla kavuşursun bebeğine. Rabbim yar ve yardımcın olsun...Kızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)
Cnm magnezyum takviyesi alıyor Musun birde su tüketimin Nasıl
Kızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)
Cnm magnorm kullan o Zaman bende kasılmalarımı Onunla azalttım yoksa ağrıdan mahvoluyordum bir kere hastanede yattım sonra doktorum magnorm başladı Rahat nefes aldımMagnezyum almıyorum canım.su tületimim iyi aslında ama son zamanlarda sanki aşırı ağırlaştım. Her yerim ağrıyor
Cnm hayirli olsun bebegin insallah rabbim bu sefer kavustursunKızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)
Valla aksamlarida olsa bekliyosun canim.Allah hic birinin eksikligini gostermesin.Canm ole uzun ayriliklar degil aksamlari fln olmuyo esim sikiliyorum o zamanlar icin diyorum ben yoksa esin yeri tabi ayridir evlatta olsa
Canim Allah seni bebegine sagliklica kavusmayi nasip etsin.gonlunden muradindan ne geciyosa onu versin.Kızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)