2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ah canım hatırlamaz olur muyuz , iyi olmana çok sevindim çok şükür hamilesin de .okuyup hüzünlenme canım denek böylesi daha hayırlıymış senin için... Inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun yavruna , inşallah dua edicem

zeran inşallah bu defa bebeğini saglikli sihhatli şekilde kucagina alırsın artık bundan sonra buraları okuyup huzunlenmezsin ins. Bende ikizlerimi kaybettigimde çok huzunlenmistim ve tesaduf ki oda arkadasimda hamileydi arada sadece 1 hafta vardı o dönemlerde benim için çok zor geçmişti dun cekmecelerimi duzeltirken o gebrlige ait test cihazını ve ultrason görüntüsünu gördüm hemen çöpe attim ben artık şöyle düşünüyorum Rabbim bu daha iyi oldugu icin ve bunun için onları aldi benden demekki senin için daha iyisi bu

zeran bebeğin hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ,benimde 10 haftalik bebeğim in kalbi durmustu doğsaydı şimdi 15 aylık olacaktı bende üzüldüm ama rabbimin vardır bir bildiği dedim hayırlısı ni istedim çok şükür doğuma sayılı Günlerimiz kaldı

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı sıkıntı bende de var, ilişki yaşadım ama muayene olamıyorum, ben de özele gidiyorum doktoruma durumumu söyledim sezeryan olacağım ama onun dışında tatile falan denk gelirse acil bi durum diye de endişe etmiyor değilim Rabbim yardımcımız olsun, idrar testi yapmak zor degil hoş, bizleri anlamıyorlar sorun bu, Rabbim düşürmesin kimseyi ama durumumuza güleni, küçümseyeni de Allah A havale ediyorum

Hatırlıyoruz tatlım tabiki bak benimde 2 kaybım var. Allah büyük sana bidaha nasip etmiş şükür, ins. Bunu sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim yazdığına bizimle bu haberi paylaştığına

Ya kızlar eylül de doğma ihtimali nekadar acaba benim yalanci sancılar başladı pozisyon değiştirince geçiyor ama acaba bu sancılardan ne kadar süre sonra doğum başlar ki.erkek çocuk geç gelir derler ama ben hemen doğsun istiyorum çok zorlanıyorum

Merhaba kızlar bayramdan dolayi çok fazla bakamadım var mı doğum yapan? Bayramınız nasıl geçiyor :)

merhaba cnmcm esmaasya dan haber yok hala çok merak ediyorum ben de onu, onun dışında doğum yapmak üzere olan çıkmadı, bayram sakin geçiyor bizim, anneannem felçli yatalak zaten ben de hamileyim biz kimseye gidemiyoruz gelen bize geliyor, çok şükür valizlerimizi odamızı hazırladık süslerimi de yaptım kafa sakin, ara sıra kasık ve bel ağrıları işte ... sen nasılsın cnm bnm ?

Hmmm benim bayram çok hareketli geçiyor canım gelen giden gittiğimiz şehir dışından misafir yanımda da kimse yok yardımci tekim yani herseye ben ilçeden şehre gidip gidip geliyoruz yolda doğurcam valla süslere gelince de valla milletin lafından falan hiç hevesim kalmadı ya kılımı kıpırdatmak istemiyorum.moralim bozuk keyfim yok yani

bende zorlanıyorummmmm erken başladım şikayetlere ama bunalıyorum her yer dar geliyo bazen. Mide yanmalarım çoğaldı. Dik oturmazsam ya da uzanmazsam rahat edemiyorum. Herkesin her dediği batıyor insanlarla tartışıp duruyorum

o gerginlik ASABİyet bendedevar elimde degil malesef .. ceksinler biraz daha umrumdadeigl yapcak bişey yokk valla canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…