- 25 Ocak 2016
- 229
- 386
- 18
- 38
Ah canım hatırlamaz olur muyuz , iyi olmana çok sevindim çok şükür hamilesin de .okuyup hüzünlenme canım denek böylesi daha hayırlıymış senin için... Inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun yavruna , inşallah dua edicemKızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)
Günaydın tugba :) aşağıda 18 gün kaldı yazıyorGünaydın kızlar
gerçekten çok heyecanlııııı. Rüyalarıma giriyor artık :))Günaydın tugba :) aşağıda 18 gün kaldı yazıyorçok heyecanlı ya geri sayım. ..
Seni çok iyi anlıyorum canım aynı sıkıntı bende de var, ilişki yaşadım ama muayene olamıyorum, ben de özele gidiyorum doktoruma durumumu söyledim sezeryan olacağım ama onun dışında tatile falan denk gelirse acil bi durum diye de endişe etmiyor değilim Rabbim yardımcımız olsun, idrar testi yapmak zor degil hoş, bizleri anlamıyorlar sorun bu, Rabbim düşürmesin kimseyi ama durumumuza güleni, küçümseyeni de Allah A havale ediyorumBugün çok kasık ağrısı çektim ben. Doktora gidelim dedik. Eve en yakın doğum hastanesine gittik. Hemen alttan muayene etmek istediler ben vajinismus hastasıyım olamam dedim zorla bi nst ye aldılar sancı fln yok gidebilirsin dediler belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir bi idrar versem dedim alttan muayene olmuyorsun sana hiç birşey yapamayiz dediler paşa paşa eve geldik yatıyorum ağrılarım azaldı biraz ama. Birsey olsa napcam ben ya kendi doktoruma inşallah cuma gideceğim. Hayatımda ilk defa kadın doğum hastanesine gittim allah bi daha dusurmesin
Hatırlıyoruz tatlım tabiki bak benimde 2 kaybım var. Allah büyük sana bidaha nasip etmiş şükür, ins. Bunu sağlıkla kucağına alırsın. Çok sevindim yazdığına bizimle bu haberi paylaştığınaKızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)
Seninde az kalmış. Nasıl gidiyor tatlım?Günaydın tugba :) aşağıda 18 gün kaldı yazıyorçok heyecanlı ya geri sayım. ..
ebebekte yok canım o olculerde , hemen netten bakıcamm cokk tesekkür ederimmbesyo_86 . Baktim cnm izabella ortopedik yatak 70 120 olculeride
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...rki-yatagi-micro-organik-pamuk-239623734CANIM SÖYLE BİŞEYMİYDİ ALDIGIN YATAK ACABA????Canım biz de kraft calipso aldık. Moje pamuk yatak var park yataklar icin ve her boyu var. 70×120 bulabilirsin.biz ondan aldık
Merhaba kızlar bayramdan dolayi çok fazla bakamadım var mı doğum yapan? Bayramınız nasıl geçiyor :)
Hmmm benim bayram çok hareketli geçiyor canım gelen giden gittiğimiz şehir dışından misafir yanımda da kimse yok yardımci tekim yani herseye ben ilçeden şehre gidip gidip geliyoruz yolda doğurcam vallamerhaba cnmcmesmaasya dan haber yok hala çok merak ediyorum ben de onu, onun dışında doğum yapmak üzere olan çıkmadı, bayram sakin geçiyor bizim, anneannem felçli yatalak zaten ben de hamileyim biz kimseye gidemiyoruz gelen bize geliyor, çok şükür valizlerimizi odamızı hazırladık süslerimi de yaptım kafa sakin, ara sıra kasık ve bel ağrıları işte ... sen nasılsın cnm bnm ?
bende zorlanıyorummmmmYa kızlar eylül de doğma ihtimali nekadar acaba benim yalanci sancılar başladı pozisyon değiştirince geçiyor ama acaba bu sancılardan ne kadar süre sonra doğum başlar ki.erkek çocuk geç gelir derler ama ben hemen doğsun istiyorum çok zorlanıyorum
o gerginlik ASABİyet bendedevar elimde degil malesef .. ceksinler biraz daha umrumdadeigl yapcak bişey yokk valla canımmbende zorlanıyorummmmmerken başladım şikayetlere ama bunalıyorum her yer dar geliyo bazen. Mide yanmalarım çoğaldı. Dik oturmazsam ya da uzanmazsam rahat edemiyorum. Herkesin her dediği batıyor insanlarla tartışıp duruyorum
bebek gergin stresli bebekolcak diye korkuyom sadeceo gerginlik ASABİyet bendedevar elimde degil malesef .. ceksinler biraz daha umrumdadeigl yapcak bişey yokk valla canımm
Evet canım.organik pamuktan uretilmis.bana herkes pamuk yatak önerdi.http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...rki-yatagi-micro-organik-pamuk-239623734CANIM SÖYLE BİŞEYMİYDİ ALDIGIN YATAK ACABA????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?