http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-yatas-pamuk-yatak-70-120-225892129 krat su ürünü yatasa yaptırmıs bu daha iyi gibi mi caba ? kararsız kaldım baya hattahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pierre-cardin-pamuk-antistres-oyun-park-yatagi-209177031?rcp_action=rcpProductClicked suda var daha uygun fiyatıEvet canım.organik pamuktan uretilmis.bana herkes pamuk yatak önerdi.
Ahhh bende asabiyet yok ama çok duygusal oldum ve hicbiryere sigamiyorum evde sıkılıyorum dışarda da hemen yoruluyorum uzanmak istiyorum gece uyku yok zaten bide doğum korkusu başladı Meryem süresi dinliyorum hep Allah yardımcımız olsun annelik ne zormuş daha şimdiden zorlaniyoruzbende zorlanıyorummmmmerken başladım şikayetlere ama bunalıyorum her yer dar geliyo bazen. Mide yanmalarım çoğaldı. Dik oturmazsam ya da uzanmazsam rahat edemiyorum. Herkesin her dediği batıyor insanlarla tartışıp duruyorum
Senin ne güzel az kalmış eli kulağında bende o rakamlari görsem hemen keşke :)o gerginlik ASABİyet bendedevar elimde degil malesef .. ceksinler biraz daha umrumdadeigl yapcak bişey yokk valla canımm
canım yaa kim moralini bozdu senin salla gitsin takma yaaa hevesinde kaçmasın ne istiyorsan onu yapHmmm benim bayram çok hareketli geçiyor canım gelen giden gittiğimiz şehir dışından misafir yanımda da kimse yok yardımci tekim yani herseye ben ilçeden şehre gidip gidip geliyoruz yolda doğurcam vallasüslere gelince de valla milletin lafından falan hiç hevesim kalmadı ya kılımı kıpırdatmak istemiyorum.moralim bozuk keyfim yok yani
ah canım gelse bi dert gelmese bi dert cokk sukur bu halimize....yaklastıkca stres cogaldı bende rüyalar rüyalarSenin ne güzel az kalmış eli kulağında bende o rakamlari görsem hemen keşke :)
Ayyyyy korkuyorummmmmGünaydın tugba :) aşağıda 18 gün kaldı yazıyorçok heyecanlı ya geri sayım. ..
ya bu dağıtmak için magnet modellerine bakıyorum diyorlar ne gerek var onun yerine şeker dağıt kapı süsüne bakıyorum ne yani bunu asacakmissin ne bunlar böyle senin bebeğin 2 kilodan fazla doğmaz bence yok çok zayıf olur yok ciğerinde sorun olursa yani son zamanlarımın stresle geçiyorum. Herşeyi boşversem bebeğim hakkında kötü yorumlara dayanamıyorumcanım yaa kim moralini bozdu senin salla gitsin takma yaaa hevesinde kaçmasın ne istiyorsan onu yap
cnm e beb3gin internet sitesinde var 70 120 ortopedik yatak 106tl yaziyoduhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-yatas-pamuk-yatak-70-120-225892129 krat su ürünü yatasa yaptırmıs bu daha iyi gibi mi caba ? kararsız kaldım baya hattahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pierre-cardin-pamuk-antistres-oyun-park-yatagi-209177031?rcp_action=rcpProductClicked suda var daha uygun fiyatı
aaa öelmi magazasında yoktu daha iki gün once canımm senin dediginyataktan bulamadım bu arada nette .hemmmennnn bakıyorumcnm e beb3gin internet sitesinde var 70 120 ortopedik yatak 106tl yaziyodu
ya bu dağıtmak için magnet modellerine bakıyorum diyorlar ne gerek var onun yerine şeker dağıt kapı süsüne bakıyorum ne yani bunu asacakmissin ne bunlar böyle senin bebeğin 2 kilodan fazla doğmaz bence yok çok zayıf olur yok ciğerinde sorun olursa yani son zamanlarımın stresle geçiyorum. Herşeyi boşversem bebeğim hakkında kötü yorumlara dayanamıyorum
ah canım gelse bi dert gelmese bi dert cokk sukur bu halimize....yaklastıkca stres cogaldı bende rüyalar rüyalarbilinaltı kafayı yedi
canım ebebekte kraf yatagı 199.9liracıkaaa öelmi magazasında yoktu daha iki gün once canımm senin dediginyataktan bulamadım bu arada nette .hemmmennnn bakıyorum
ahahah koptumm 4 meme ucumucnm ben de saçma sapan rüyalar görüyorum bu ara, bebeğimi değiştirmişler çekik gözlü değil bu çocuk diye DNA testi istiyorum filanbi ara ha bire bebek emzirip duruyordum 4 tane memeucum vardı
bende zorlanıyorummmmmerken başladım şikayetlere ama bunalıyorum her yer dar geliyo bazen. Mide yanmalarım çoğaldı. Dik oturmazsam ya da uzanmazsam rahat edemiyorum. Herkesin her dediği batıyor insanlarla tartışıp duruyorum
Ya kızlar eylül de doğma ihtimali nekadar acaba benim yalanci sancılar başladı pozisyon değiştirince geçiyor ama acaba bu sancılardan ne kadar süre sonra doğum başlar ki.erkek çocuk geç gelir derler ama ben hemen doğsun istiyorum çok zorlanıyorum
ahahah koptumm 4 meme ucumumasallahhhhh sınır tanımıoysun rüyada
ben 37. haftada cantları alıp gittigiizi görmüştüm rüyamda gercekten de 37. haftada cantaalrı alıp gittik hastaneye kanamamolmustu yattım falan biraz daha gercekci rüyalarımay evet cnm ya bi de çocuk emio emio, ay bu çocuk aç kaldı diyip endişe ediyorum bir de, şimdiden annelik modundayım
Ayy çok biliyorlar prof. jinekologlar mı müneccimler mi bebeği görmeden ne biçim yorumlar kim yaptı bilmiyorum ama kıskançlıktan yapmışlar canım istedğin kapı süsünü yap magnetini de yap ne istiyorsan yap sonra içinde kalacak madem ne gerek var onlara verme o zaman başkaları için yapma kendin için yap ben öyle yapıyorum herkese de kulağını tıka bana neler neler söylediler kulağımı tıkıyorum bebek sağlıklı olsun da gerisi boş varsın bebeğin küçük olsun ne olacak ki hem onlara nee kendileri 5kg doğurmuş ayyy yorumları kim yaptı bilmem ama çok kızdım yaa kuzum herkese heee de geçsinya bu dağıtmak için magnet modellerine bakıyorum diyorlar ne gerek var onun yerine şeker dağıt kapı süsüne bakıyorum ne yani bunu asacakmissin ne bunlar böyle senin bebeğin 2 kilodan fazla doğmaz bence yok çok zayıf olur yok ciğerinde sorun olursa yani son zamanlarımın stresle geçiyorum. Herşeyi boşversem bebeğim hakkında kötü yorumlara dayanamıyorum
Sağol canım vallahi burası da olmasa kime neyi nasıl anlatırdım bilmiyorum iyiki varsınız valla inşallah doğumlardan kolay bebekleeimiz sağlıklı olurah cnm bnm ya kıyamam sana hamileyken de uğraşmasınlar yani, bütün olumsuz duyduğun her şeye kulaklarını tıka boşver, her şey güzel olacak diye motive et kendini, Allah bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, bebeğin için güçlü ol cnm bnm, Allah katında da şu an güzel bir yerdeyiz hepimiz bol bol dua et güzel şeyler düşün sadece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?