- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
İşte hepsi çok çok iyi biliyorlar ya sence bu tür yorumları kim yapar tabiki elti tamam tamam deyip geçtim. Çok yoruldum cokAyy çok biliyorlar prof. jinekologlar mı müneccimler mi bebeği görmeden ne biçim yorumlar kim yaptı bilmiyorum ama kıskançlıktan yapmışlar canım istedğin kapı süsünü yap magnetini de yap ne istiyorsan yap sonra içinde kalacak madem ne gerek var onlara verme o zaman başkaları için yapma kendin için yap ben öyle yapıyorum herkese de kulağını tıka bana neler neler söylediler kulağımı tıkıyorum bebek sağlıklı olsun da gerisi boş varsın bebeğin küçük olsun ne olacak ki hem onlara nee kendileri 5kg doğurmuş ayyy yorumları kim yaptı bilmem ama çok kızdım yaa kuzum herkese heee de geçsin
Ultrasonla mı bakmışlar da böyle saçma sapan konuşuyorlar, doğunca da çok konuşur onlar, kafaya takmamaya çalış, her dedikleri lafa bi şey söyle, ben böyle seviyorum, sağlıklı olsun da gibisineya bu dağıtmak için magnet modellerine bakıyorum diyorlar ne gerek var onun yerine şeker dağıt kapı süsüne bakıyorum ne yani bunu asacakmissin ne bunlar böyle senin bebeğin 2 kilodan fazla doğmaz bence yok çok zayıf olur yok ciğerinde sorun olursa yani son zamanlarımın stresle geçiyorum. Herşeyi boşversem bebeğim hakkında kötü yorumlara dayanamıyorum
Seninde az kalmış. Nasıl gidiyor tatlım?
Bir haftadır başladı benim sancılar pazartesi giderim heralde doktora bakalım bana ne diyecek.hayirlisine zmn başladı cnm yalancı sancıların ? bizimki de erkek ama bnm uzun zamandır yalancı sancılarım oluyor, ben de 20 ekime kadar doğsun istiyorum ya hadi bakalım hayırlısı .. geçen hafta nst sonucum iyi çıktı, doktor erken doğar filan demedi 2 hafta sonra gel dedi sadece..
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-yatas-pamuk-yatak-70-120-225892129 krat su ürünü yatasa yaptırmıs bu daha iyi gibi mi caba ? kararsız kaldım baya hattahttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pierre-cardin-pamuk-antistres-oyun-park-yatagi-209177031?rcp_action=rcpProductClicked suda var daha uygun fiyatı
ya bu dağıtmak için magnet modellerine bakıyorum diyorlar ne gerek var onun yerine şeker dağıt kapı süsüne bakıyorum ne yani bunu asacakmissin ne bunlar böyle senin bebeğin 2 kilodan fazla doğmaz bence yok çok zayıf olur yok ciğerinde sorun olursa yani son zamanlarımın stresle geçiyorum. Herşeyi boşversem bebeğim hakkında kötü yorumlara dayanamıyorum
Kadına bak ya tamamen kiskancliktan yapıyor seni dibe çeken insanlardan uzak durmak en iyisi hele ki bu dönemde.İşte hepsi çok çok iyi biliyorlar ya sence bu tür yorumları kim yapar tabiki elti tamam tamam deyip geçtim. Çok yoruldum cok
canım pirre cardın mi yoksa kraftın yATgınımı AldınCanim ben de bu yatagi aldim park yataga. Ama kullanmadan bilemeyecegiz iyi mi kotu mu. Diger buyuk besiginde ise takimin ortopedik yatagi hediyeydi zaten. Her ikisine de wellmatt sivi gecirmez alez aldim internetten. O markanin da yataklari varmis internete bakabilirsin.
60 sancı yuksek deigl mi canım baya ??senın ıkıncı dogumun daha deneyimlisin aslında ama kalkıp dolasınca geciyosa yalancı sancıdır diye dusnuyorum bendeYa kızlar bnm dün nst kağıdımda beş altı tane sancı 60 larda çıktı ama doktor kağıda baktı sancın yok dedi normalde hep 10 larda 20 lerde çıkardı. Doktorm acayip sakin ya birde. Acaba doğumum yakınmıdır ki;/ günde en az 4-5 kez sağ kalçama acayip bir sancı giriyor bazn sesli tepki veriyorm canm çok yanıyor. Kalkıp dolaşmca fln geçiyor kafam çok karıştı yalancı sancıdır diye tahmin ediıyorm ama yakınmıdır onuda düşünüyorm:) artk doğsun istiyorm yaa
İyi maşallah canım ama dikkat et yinede kendine sen tecrubelisin sonuçta, bende ne yaşayacağım muamma. . .Simdilik gayet iyi canım, hala işlerini yapip araba kullanıyorum :), oğlumla her gün dışarı çıkıyoruz :) bakalım henüz hazir hissetmiyorum :)
canım pirre cardın mi yoksa kraftın yATgınımı Aldın
peki sunudasorayım parkyatak calipsomuydu yatagın tam denk geldi mi onaKraft aldim canim.
kraft calipsopeki sunudasorayım parkyatak calipsomuydu yatagın tam denk geldi mi ona
Kramp şeklinde bacağıma giren sancının yalancı olduğunu düşünüyorm cnm. Ama nst konusunda kızımda hiç birşey bilmiyordm işte kaç çıkarda sancıdır diye o yüzdn aklımdada pek birşey yok60 sancı yuksek deigl mi canım baya ??senın ıkıncı dogumun daha deneyimlisin aslında ama kalkıp dolasınca geciyosa yalancı sancıdır diye dusnuyorum bende
Canım aynısı bende de oldu bi kaç defa 60 larda çıktı öyle bi sancı hissetmedim belim agriyordu sadece.doktor aynen bana da sorun yok deyip geri gönderdi (bunlar geçen cuma olmuştu) ben bu sancinin doğum için yeterli olmadığını düşündüm onun için doktor onemsemedi diye düşünmüştümYa kızlar bnm dün nst kağıdımda beş altı tane sancı 60 larda çıktı ama doktor kağıda baktı sancın yok dedi normalde hep 10 larda 20 lerde çıkardı. Doktorm acayip sakin ya birde. Acaba doğumum yakınmıdır ki;/ günde en az 4-5 kez sağ kalçama acayip bir sancı giriyor bazn sesli tepki veriyorm canm çok yanıyor. Kalkıp dolaşmca fln geçiyor kafam çok karıştı yalancı sancıdır diye tahmin ediıyorm ama yakınmıdır onuda düşünüyorm:) artk doğsun istiyorm yaa
Anladm cnm yoksa neden doktor geri göndersn birşey demedn o kadarda rahat olamzdı herhalde bir sorn olsaydıCanım aynısı bende de oldu bi kaç defa 60 larda çıktı öyle bi sancı hissetmedim belim agriyordu sadece.doktor aynen bana da sorun yok deyip geri gönderdi (bunlar geçen cuma olmuştu) ben bu sancinin doğum için yeterli olmadığını düşündüm onun için doktor onemsemedi diye düşünmüştüm
Ayyy canım elti ise hiccc tinlama tamamen kıskançlık insanın hevesini kursaginda bırakmayi severler ama Allahtan benim eltiler iyiler ne etlime karisirlar ne sütlüme kendi hallerindeler bana da kendi akrabalarimdan ve arkadaşlarımdan geliyor yorumlar ama ben hiç tinlamiyorum sende öyle yap helede eltileri hiç tinlama anneminde eltileri böyle gelip anneme yorumlar yaparlardi sonunda annem azda olsa öğrendi takmamayi sen kuzunu düşün o gelecek o mini minnacik haliyle bir tek sende huzur bulacak seni taniyacak isteyecekİşte hepsi çok çok iyi biliyorlar ya sence bu tür yorumları kim yapar tabiki elti tamam tamam deyip geçtim. Çok yoruldum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?