- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
llah bebegıne biran ınce kuvvet versin, birlikte evinize gıdın inşallah. Kac haftalık dogum oldu? Kilosu bıyu tam kactıMeraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
İnslh biranonce yanıma verirler
Dualarini eksik etmeyin
Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
Dualarini eksik etmeyin
Meraba kızlar. .
Dualarini eksik etmeyin
cnm saçmalama neden seni suçlasın ki senin ne suçun var.Kızlar hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün kontrolumuz vardı 10 günde sadece 60 gr almış haftasına göre ileriydi ama şimdi kilo alımı çok yavaşladı doktor herzamanki gibi bişey söylemedi ama benim içim rahat değil yüksek tansiyon var diyet yapıyorum ondan mi böyle oldu bilemedimbide bende polikistik over var.kızım olacağı için doktora sormaya hiç cesaret edememistim onda da olur mu diye korkuyordum.bugün cesaret edip sordum genetik dedi onda da olacak dedi.şimdi ben napcam bu yüzden hiç istemedim kızımın olmasını benim yaşadıklarımı o da yaşayacak ergenlik zamanına gelipte adet goremeyince Tüylenme kilo vs olunca evlendiginde oda çocuk istediğinde ugrasmak zorunda kaldığında beni suçlar mi? Sende olduğu için böyleyim der mi ? Şimdi düşünmesi bile beni mahvediyor o zaman ben ne cvp vercem
Aslında dönmüştü canım son kontrolde tekrar ters dönmüş yani demekki yine dönebilir bir umut bekleriz nolcak ters dogurturum diyo doktorum korkmadım değil :)Hadi ya inş. Hayırlısı olsun hepimize
Canım trosdy krem var ben oğluma kullanıyorum hiç irseyn kalmaz inşallahKizlar imdaaatsabaha kadar bacak aramdaki pisikten uyuyamadim bebegimin sudokremini bitirdim resmen ama banamisin demedi. Yuruyemiorum cok aciyo, yara olmus resmen. Napim bi akil verin lutfenn
Canim benim gecmis olsun, gozun aydin. Rabbim bi an evvel kucagina almani nasip etsin yavrunu.Meraba kızlar. .
Dualarini eksik etmeyin
Yara olmus gibi artik ama, parmagimla krem surerken bile aciyor. İyi gelir dimi oCanım trosdy krem var ben oğluma kullanıyorum hiç irseyn kalmaz inşallah
Tatlım ay içinde bile yumurtlama günleri 1 2 gün oynayabiliyor. Birde kanda ve idrarda çıkma durumu tamamen uterusa yerlestikten sonra bobreklerden süzülüp kana karışma ve idrara geçme zamanı kişiden kişiye değişir. Birde mesela 18-20 li yaşlarda ilişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkan durumlar oluyor. Örneğin bir arkdasim hastanede çalıştığı için 5 gün sonra kanda öğrenmişti. Ama 41. Haftada doğum yaptı. Oyüzden erken yada geç doğumla alakası yok diye biliyorum.Gunaydinlar hanimlar,hamile oldugunu benim gibi erken ogrenen var mi?ben yaklasik bir hafta once kanda ve idrar testinde ogrendim de..simdi aklima takilan erken dollenme olmustur da erken dogar mi kuzuböyle birsey duyan yasayan oldu mu
Canım benim strese girip yavrunu üzme sakın, Dr. Kötü bişey olsa söylerdi eminim. Multivitamin alıyormusun? Yoğurt peynir süt çok yemeye çalış canm inş dahada artacak kilosuKızlar hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün kontrolumuz vardı 10 günde sadece 60 gr almış haftasına göre ileriydi ama şimdi kilo alımı çok yavaşladı doktor herzamanki gibi bişey söylemedi ama benim içim rahat değil yüksek tansiyon var diyet yapıyorum ondan mi böyle oldu bilemedimbide bende polikistik over var.kızım olacağı için doktora sormaya hiç cesaret edememistim onda da olur mu diye korkuyordum.bugün cesaret edip sordum genetik dedi onda da olacak dedi.şimdi ben napcam bu yüzden hiç istemedim kızımın olmasını benim yaşadıklarımı o da yaşayacak ergenlik zamanına gelipte adet goremeyince Tüylenme kilo vs olunca evlendiginde oda çocuk istediğinde ugrasmak zorunda kaldığında beni suçlar mi? Sende olduğu için böyleyim der mi ? Şimdi düşünmesi bile beni mahvediyor o zaman ben ne cvp vercem
Canım allah analı babalı büyütsün inşallah, azcık kalsın gelecek kucağına inşallahMeraba kızlar. .
Dualarini eksik etmeyin
Evet fırıldak bu keratalar ne zaman ne yapacakları belli olmuyor demekki:) canım peki sen o dönmeyi hissediyormusun? Hissedilebilen birsekilde mi oluyor?Aslında dönmüştü canım son kontrolde tekrar ters dönmüş yani demekki yine dönebilir bir umut bekleriz nolcak ters dogurturum diyo doktorum korkmadım değil :)
Yaaa bu çok tatlı :)
Gözün aydın kavuştun yavruna darısı bizlerin başına inslhMeraba kızlar. .
Dualarini eksik etmeyin
Canim ne oldu iyi misin haberdar et bizleriKızlar iki üç saattir adet sancısı var ve acayip idrara çıkıyorm.
Korkmaya başladm bugün hurma yemeye başladm 7 tane yedim acaba omu sancı yaptı. Acayip uykumda var inşllh uyuyabilirm yaahem bebiş geldn istiyorm hem uyumk:)
2kiloyu geçerse inşallah sıkıntı kalmaz cnm Ciğerli de geliştirici iğne yapılmıştı sanırım Rabbim yavrularimizi sağlıklı sıhhatli bize bagislasin inşallahAllah razi olsun insallah biraz daha nuyuruz de kuveze ihtiyac kalmaz. 1700 gram oldu. Fakulte hastanesindeyim malum her an kuvez bulunamiyor cevredeki hastanelere bakilacakti.
Bende 37 +4 de o ağrı kasilmalardan sonra Sezeryan ile oğlumu doğum yapmıştım 3.200 gr idi artık kasılmalar dahada artıyor bu haftalarda doğsada bir sıkıntı olmuyor ciğer gelisimi tamamlandığı icinGece 4 e kadar uyuyamadim cok kasilma ve agri oldu bende.. 37+5 im normaldir artik degil mi kizlar
Bence bunları düşünme Can'ım onun ergenliğine kadar neler değişir ne tedaviler çıkar.hem niye suçlasınki sen onu ne emeklerle doğuruyorsun bakarsın onda olmayandanilir olursa da ergenliğe gelince düşünürsün çaresini Allah büyük dertlerden hastalıklardan korusun.Kızlar hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün kontrolumuz vardı 10 günde sadece 60 gr almış haftasına göre ileriydi ama şimdi kilo alımı çok yavaşladı doktor herzamanki gibi bişey söylemedi ama benim içim rahat değil yüksek tansiyon var diyet yapıyorum ondan mi böyle oldu bilemedimbide bende polikistik over var.kızım olacağı için doktora sormaya hiç cesaret edememistim onda da olur mu diye korkuyordum.bugün cesaret edip sordum genetik dedi onda da olacak dedi.şimdi ben napcam bu yüzden hiç istemedim kızımın olmasını benim yaşadıklarımı o da yaşayacak ergenlik zamanına gelipte adet goremeyince Tüylenme kilo vs olunca evlendiginde oda çocuk istediğinde ugrasmak zorunda kaldığında beni suçlar mi? Sende olduğu için böyleyim der mi ? Şimdi düşünmesi bile beni mahvediyor o zaman ben ne cvp vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?