2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bisey sorucam sizlere belki ayni durumu yasayan vardir benimle dr.uma sormayi unutmusum size sorayim göğsümün altina sanki biber sürülmüş gibi yaniyo arada ama sık sık oluyo sizce neden olabilir

2kiloyu geçerse inşallah sıkıntı kalmaz cnm Ciğerli de geliştirici iğne yapılmıştı sanırım Rabbim yavrularimizi sağlıklı sıhhatli bize bagislasin inşallah
Canim keske 2 kiloya ulaşsak. Igneden vurulduk cok sukur. Hastanede o kadar sıkintili hamileer var ki insan buraya gelince anliyor... dun 1850 gram dogan bir bebek vardi o kadar sewimliydi ki kuveze koymadilar maasaalhh sadece beslenmesi icin gozetim altinda tutulacakmis. Boyle guzel mucizeler duyunca insan seviniyor dpgrusu....

Kizlar bisey sorucam sizlere belki ayni durumu yasayan vardir benimle dr.uma sormayi unutmusum size sorayim göğsümün altina sanki biber sürülmüş gibi yaniyo arada ama sık sık oluyo sizce neden olabilir
Havalar sıcaktı terden tahriş olmuş olabilir mi acaba ben gül suyu sürüyorum baya kızarmıştı kaşınıyordu

Aynen valla kafamı koyduğum yerde uyukluyorum.yalancı kasılmalar arttı kasık ağrısı arttı. Seninle kalan günümüz de aynı besyo_86
buğn basladı canım bu bende acayipppppp uyku halindeyim ya dünya yansa gözüm görmeyecek derece dogum basladı deselernıkınmaya üşenerim yoksa savunmazmekanizması mı geliştiryor vücut dogum korkusunu itmek için ay evet aynıymıs tarihler kasılmalar bende de var

Zaten 19 gün kaldı yazıyor hayirlisiyla gelsin inslh az kaldı :)
Amin cnm inşllah sanki bizim bebiş 19 günden önce olacak gibi:)) öyle değilsede bizimkiler öyle yapacak gibi aramaya korkuyorm annemleri ablamları doğuruyormusn diyorlar hemn:)) bugün annem geldi dedim dün gece sancm vardı biraz dedi kızım kesin bu akşam yada yarın doğacak:)) ablamda kızıyodu yeter ama neden doğmuyo diye:))
Sanki günüm geçmiş gibi herkez beni bekliyor zatn eşim tarafını hiç demiyorm arıyorlar biz kesin doğurdu diye düşündk diyolar. Ay şaştm valla çevrem benden çok sabırsız:)

Gunaydinlar hanimlar,hamile oldugunu benim gibi erken ogrenen var mi?ben yaklasik bir hafta once kanda ve idrar testinde ogrendim de..simdi aklima takilan erken dollenme olmustur da erken dogar mi kuzuböyle birsey duyan yasayan oldu mu
Bende yaklaşık 1 hafta önce ogrendim ve testte öyle silik değildi çok belirgin cizgiydi acaba test mi bozuk diye dusunmemis degildim ayy keske benim kuzucuk hayrlisi ile erken dogsa

Kızlar ya benim minik nerdeyse bi bi buçuk aydır doğum pozisyonunda. Acaba erken doğum riskim mi var ki kafama takıldı şu an

Kızlar ya benim minik nerdeyse bi bi buçuk aydır doğum pozisyonunda. Acaba erken doğum riskim mi var ki kafama takıldı şu an

yok cnm bnmki de hep aynı doğum pozisyonundaydı, o öyle durmayı seviyor demekki .. erken doğum riskim var mı diye sormuştum ben doktoruma rahim ağzın kapalı risk yok demişti 31. haftada , 35. haftadayız ikimiz de 1-2 hafta sonra bebişin doğsa misal erken doğum sayılmayacak artık.. nst bakılıyor ama doktor diyorki acil bişey olursa gel demekki nst de o kadar net bişey değil, bi muammanın içindeyim , ben de sürekli doğum ipuçlarını aratıyorum google a 22 ekimden önce doğsun istiyorum ya bakalım bebiklerimiz ne istiyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…