Canim keske 2 kiloya ulaşsak. Igneden vurulduk cok sukur. Hastanede o kadar sıkintili hamileer var ki insan buraya gelince anliyor... dun 1850 gram dogan bir bebek vardi o kadar sewimliydi ki kuveze koymadilar maasaalhh sadece beslenmesi icin gozetim altinda tutulacakmis. Boyle guzel mucizeler duyunca insan seviniyor dpgrusu....2kiloyu geçerse inşallah sıkıntı kalmaz cnm Ciğerli de geliştirici iğne yapılmıştı sanırım Rabbim yavrularimizi sağlıklı sıhhatli bize bagislasin inşallah
Havalar sıcaktı terden tahriş olmuş olabilir mi acaba ben gül suyu sürüyorum baya kızarmıştı kaşınıyorduKizlar bisey sorucam sizlere belki ayni durumu yasayan vardir benimle dr.uma sormayi unutmusum size sorayim göğsümün altina sanki biber sürülmüş gibi yaniyo arada ama sık sık oluyo sizce neden olabilir
Aynen valla kafamı koyduğum yerde uyukluyorum.yalancı kasılmalar arttı kasık ağrısı arttı. Seninle kalan günümüz de aynı besyo_86gereksiz bir uykuhali var kızlar yabende dogursam uykudan kaldıramam kafamı
buğn basladı canım bu bende acayipppppp uyku halindeyim ya dünya yansa gözüm görmeyecek dereceAynen valla kafamı koyduğum yerde uyukluyorum.yalancı kasılmalar arttı kasık ağrısı arttı. Seninle kalan günümüz de aynı besyo_86
Saol bitanm çok şükür geçti ya sabahda böyle biraz sancı vardı ama şimdi iyiym. Sanırm bnm bebiş günündn biraz erken gelecek öyle hissediyorm bu sancılar onun habercisi diyeCanim ne oldu iyi misin haberdar et bizleri
Zaten 19 gün kaldı yazıyor hayirlisiyla gelsin inslh az kaldı :)Saol bitanm çok şükür geçti ya sabahda böyle biraz sancı vardı ama şimdi iyiym. Sanırm bnm bebiş günündn biraz erken gelecek öyle hissediyorm bu sancılar onun habercisi diye
Amin cnm inşllah sanki bizim bebiş 19 günden önce olacak gibi:)) öyle değilsede bizimkiler öyle yapacak gibi aramaya korkuyorm annemleri ablamları doğuruyormusn diyorlar hemn:)) bugün annem geldi dedim dün gece sancm vardı biraz dedi kızım kesin bu akşam yada yarın doğacak:)) ablamda kızıyodu yeter ama neden doğmuyo diye:))Zaten 19 gün kaldı yazıyor hayirlisiyla gelsin inslh az kaldı :)
Canım maşallah size ne güzel artık hazırsınız siz darısı bize inş.Kızlar kontrolum vardı bugün 52 cm 3345 gram olmuş doğum pozisyonu almış artık doğumu bekliyorum
Canım buarada yeni doğum pozisyonunu almış demi? Sen umut oldun banaKızlar kontrolum vardı bugün 52 cm 3345 gram olmuş doğum pozisyonu almış artık doğumu bekliyorum
Canım hayırlı olsun, geçmiş olsun.Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
İnslh biranonce yanıma verirler
Dualarini eksik etmeyin
Bende yaklaşık 1 hafta önce ogrendim ve testte öyle silik değildi çok belirgin cizgiydi acaba test mi bozuk diye dusunmemis degildim ayy keske benim kuzucuk hayrlisi ile erken dogsaGunaydinlar hanimlar,hamile oldugunu benim gibi erken ogrenen var mi?ben yaklasik bir hafta once kanda ve idrar testinde ogrendim de..simdi aklima takilan erken dollenme olmustur da erken dogar mi kuzuböyle birsey duyan yasayan oldu mu
hayrlı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle tez vakitte kavuşursunuz.Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
İnslh biranonce yanıma verirler
Dualarini eksik etmeyin
Kızlar ya benim minik nerdeyse bi bi buçuk aydır doğum pozisyonunda. Acaba erken doğum riskim mi var ki kafama takıldı şu an
Yok cnm belli degil ama ben normal istiyorumAnladım canım düğüne gidiyorsun sonrada doğum diyosun yanii normal mi sezaryan mi olcak belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?