2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
A AslihanBatuhan canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. tez zamanda kavuştursun yavruna...
Bugün kontrole gittim ozeldeki doktoruma. Ultrasonda baktı kafası bayağı aşağı inmiş dedi. Geriden geliyor bebek dedim göbek çevresi 1 hafta sadece dedi. 2900 olmuş dedi. İlk doğumda bebek kaç kiloydu dedi 3300 doğdu dedim o zaman bir haftaya kadar dogar demek ki rahim 3300 e kadar tasiyabiliyor dedi. Bakalım dediği gibi olacak mı ben de çok zor hareket etmeye başladım. Kasılma ve sancılar oluyor. Pazartesi nst ye gireceğim bir de çatı muayenesi yapacak doktor. İlk doğumum da bazı sıkıntılar yaşamıştım onları anlatınca çatı muayenesi yapalım uygun değilse keseriz dedi.. sanki kurbanlık koyun kesiyor tuhaf oldum doğrusu.. bakalım pazartesi günü neler olacak..

ay bdt lerimiz de yakınnn :)) bende çok sabırsızlanıyorm. Ama ne ağrım ne sızıö hiçbi şeyim yok şükür. Nst de de çıkmıyor. Doktor bana da her an hazır ol dedi artık. Belli olmuyor gerçekten.

Dönme anını hissetmedim de canım altta üstte oynayacağına sağ ve sol tarafımda oynuyor sürekli doğum pozisyonu aldığı zAman kasiklarda hareket sancı baskı oluyor

Hakında hayırlısı olsun inşallah canım. Şuan bende kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum vallahi

Kızlar ya benim minik nerdeyse bi bi buçuk aydır doğum pozisyonunda. Acaba erken doğum riskim mi var ki kafama takıldı şu an
Canım ilk bebeğim 5. Aydan sonra hep pozisyonundaydi kanala erken girmişti ama 41 haftada doğum yaptım :) başka şeyler etkiliyor olabilir doğum zamanını ama bebisin pozisyonunu alması iyidir bence

bana da bu çocuk 3-3.300 gibi doğar demişti, karnım küçük diye mi acaba, sürekli kasılma ve sancı halim var benim de, salı günü kontrolüm var , heyecanlıyım, çatı muayenem 37 deymiş ve dar demesinden korkuyorum, hakikaten neyi kesiyor ?? hamilelikten önce vajinal ultrasonda baya cnm yanmıştı senin normalin zor olur demiştio zmnki doktorum, üzerine hamilelikte biraz daha açıldı bence o yollar ama doğum yapacak kadar değildir heralde, o zmn beni de keserler.. valla bol bol hurma yiyorum bi-iki haftaya merdiven inip çıkmaya başlarım artık hayırlısı ... daha çatı muayenesi maceramız var oooff ooofff

benim kasılmalarım sancılarım bel ağrım oluyor cnm ama bağlar genişliyor heralde ondandır, yürüyüş yapınca rahatlıyorum ya da dinlenince.. daha var doğuma. sağlıkla hayırlısıyla alalım inş orası öyle de terazi olmasını istiyorum ben, karı koca kovayız çünk

R ruza cnm bi ara ben izin işlerimi halletmek için istanbulda bir doktora muayene olmuştum iki hafta üst üste, hem gramajları düşük çıkmıştı 1 haftada 100 gr oynamıştı, hem de karın çevresi 2 hafta geride boy 2 hafta önde ortada birleşiyor haftasıyla uyumlu dedi beni telaşlandırdı ama görsen yani ultrason yazıları kesinlikle okunmuyor, burdaki doktoruma geldim 1 hafta sonra, ultrasonu 4 boyutlu ve 1 hafta önceki gramajla 400 gr fark var üstelik de karın çevresi 5-6 gün geride çıktı sadece ve doktorum bunun çok önemsiz olduğunu 1 haftalık geriyi biz normal kabul ediyoruz demişti içim rahatladı yani sen de rahat ol cnm

Bunu duyduğuma çok sevindim
Terazi olmasına tek takılan ben değilmişim:)
Umarim beklerler gelmezler..

İyi akşamlar arkadaşlar 3 gündür geceleri burun tıkanıklığı çekiyorum nasıl rahatlarım bi öneriniz var mı elim de kızım için aldığım fizyolojik serum var onu kullansam zarar verir mi ki bebeğime gece uykusu kalmadı hiç

Canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah hakkımızda.. olmayacaksa ne yaparsak yapalım olmuyor normal doğum. Catiyla alakalı galiba. Hayırlısını dilemek en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…