• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar nasılsınız.. Yazdıklarınızı okuyorum akşamalrı, hakikaten aylardır bekliyoruz zaman geldi gibi artık 1 ay kaldı aşağı yukarı.. Ama ben ilk zamanki gibi heyecanlı ya da panik hissetmiyorum. Sebebini anlamıyorum ama odaklanamıyomuyum acaba bilmiyorum, hiç doğurcakmışım gibi hissetmiyorum. Beni anlamıcaksınız muhtemelen ama yine de yazayım dedim...

İyi akşamlar kızlar. Doğumdan önce karnımız aşşağı inermiş. Senin karnın yukarda doğuma daha var diyorlar. Bu karın doğumdan ne kadar zaman önce aşşağı iniyor bilen var mı?

Merhaba :) ayni durum bir kac gundur bende de oluyor :/ ama neden olur bilmiyorum
Kizlar bisey sorucam sizlere belki ayni durumu yasayan vardir benimle dr.uma sormayi unutmusum size sorayim göğsümün altina sanki biber sürülmüş gibi yaniyo arada ama sık sık oluyo sizce neden olabilir

Kızlar nasılsınız.. Yazdıklarınızı okuyorum akşamalrı, hakikaten aylardır bekliyoruz zaman geldi gibi artık 1 ay kaldı aşağı yukarı.. Ama ben ilk zamanki gibi heyecanlı ya da panik hissetmiyorum. Sebebini anlamıyorum ama odaklanamıyomuyum acaba bilmiyorum, hiç doğurcakmışım gibi hissetmiyorum. Beni anlamıcaksınız muhtemelen ama yine de yazayım dedim...
Bana da öyle gelmeye başladı. Ağrım sızım yok diye sanırım özellikle son bikaç gündür sanki doğum yapcak gbi hissetmiyorm. Sanki karnımda bebek yok. Of kafayı yicem ben sanırım psikolojim bozuldu benim :(
İyi akşamlar kızlar. Doğumdan önce karnımız aşşağı inermiş. Senin karnın yukarda doğuma daha var diyorlar. Bu karın doğumdan ne kadar zaman önce aşşağı iniyor bilen var mı?
benim baş aşağı pozisyona geçtiğinde karnım aşağı indi. Bi aydır karnım aşağıda ama doğum yakın makın değil..

Ben dün korktum ya erken gelirse diye ve igneyi oldum zaten 5 6 günlük etkisi varmış. 37 bitsin diye içimden geçirdim. Ama sancilara etkisi oldumu bilemiyorum. Hayirlisi olsun ne diyim. Kontroller haftada 1 bakalım haftaya nasıl geçecek sancilar

Bana da öyle gelmeye başladı. Ağrım sızım yok diye sanırım özellikle son bikaç gündür sanki doğum yapcak gbi hissetmiyorm. Sanki karnımda bebek yok. Of kafayı yicem ben sanırım psikolojim bozuldu benim :KK43:
benim baş aşağı pozisyona geçtiğinde karnım aşağı indi. Bi aydır karnım aşağıda ama doğum yakın makın değil..
Evet eşime söyledim dedim iyi değilim, hazırlıkların bittiği için ve fiZiksel olarak rahat olduğun için öyle, 1 hafta sonra ağırlaşınca görürüm ben seni dedi. Belki haklı, bilmiyorum ama benim işyermdeki arkadaşlarım mesela 37 de, çalıştıkları son haftada bile ay ya erken doğurursam ya bgn doğurursam hastaneye nası gitcem çalışmasamıydım evde mi kalsaydım falan aürekli paniktiler. O panik moduna giremiyorum bu rahatlık nerden geliyo anlamadım. Hayırlısı olsun halkımızda belki bayram falan olunca böyle oldu

Bana da öyle gelmeye başladı. Ağrım sızım yok diye sanırım özellikle son bikaç gündür sanki doğum yapcak gbi hissetmiyorm. Sanki karnımda bebek yok. Of kafayı yicem ben sanırım psikolojim bozuldu benim :KK43:
Benimki 25. Haftadan beri başaşağı hatta doktora göre kulaklarına kadar da doğum kanalına girmiş ama nasıl oluyor da karnım hala yukarıda oluyor ya da bu karın bir günde mi aşşağı iniyor anlamadım doğrusu:anneadayı:

Bir sakinlik çöktü sanki durumu kabullenmeye başladık gibi sanki yıllardır bu koca göbüşle yaşıyomuşuz gibi dimi. Artık ağırlaşmanın da etkisiyle heyecandan çok ağrı sancı ve rahatsızlık ağır basıyor malesef. Duygusal olarak depresyona girdim bile diyebilirim. Yalnız değilsin arkadaşım

Benimki 25. Haftadan beri başaşağı hatta doktora göre kulaklarına kadar da doğum kanalına girmiş ama nasıl oluyor da karnım hala yukarıda oluyor ya da bu karın bir günde mi aşşağı iniyor anlamadım doğrusu:anneadayı:
Evet cnm bi anda inebiliyor bence 1 haftaya iner seninki madem kanala girmeye başlamış:) hayırlısı olsun

AvukatAnne AvukatAnne cicekkokusu cicekkokusu kızlar bende sizinle aynı dusunceler içerisindeyim. Sanki doğum anı hiç gelmicekmis gibi hissediyorum beklemek daha zormuş ama tabikide öncelikle sağlıkla gelsinler ne zaman gelirlerse gelsinler. Bu arada Grip oldum bogazlarim yanıyor burun akıntısı var kafamı kaldırmaya halim yok.inşallah bi an once iyilesirim çünkü suan doğum yapsam bebeğimin kokusunu koklayamam :( sıcak süt iciyorum sütle birlikte günde 10 tane hurma yemeye çalışıyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırır inşallah

Bir sakinlik çöktü sanki durumu kabullenmeye başladık gibi sanki yıllardır bu koca göbüşle yaşıyomuşuz gibi dimi. Artık ağırlaşmanın da etkisiyle heyecandan çok ağrı sancı ve rahatsızlık ağır basıyor malesef. Duygusal olarak depresyona girdim bile diyebilirim. Yalnız değilsin arkadaşım
Sağol canım. Ben de bazen yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum. Ama doğum mu? Doğurmucam ki ben :) böyle moddayım..
Bi dönem, 28 35 arası bütün alışverşleri yaptım, yapılacakları falan planladım, o dönemler heyecanlıydı. Şmdi yok elimde bişi kalmadı sakinlik çöktü :) belki de sebebi budur
Ama yalnız olmadığıma sevndim :KK200:

AvukatAnne AvukatAnne cicekkokusu cicekkokusu kızlar bende sizinle aynı dusunceler içerisindeyim. Sanki doğum anı hiç gelmicekmis gibi hissediyorum beklemek daha zormuş ama tabikide öncelikle sağlıkla gelsinler ne zaman gelirlerse gelsinler. Bu arada Grip oldum bogazlarim yanıyor burun akıntısı var kafamı kaldırmaya halim yok.inşallah bi an once iyilesirim çünkü suan doğum yapsam bebeğimin kokusunu koklayamam :KK43: sıcak süt iciyorum sütle birlikte günde 10 tane hurma yemeye çalışıyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırır inşallah
Amin canım, çok geçmiş olsun.. İlk gebelik olduğu için böyleyiz bence, allah nasip eder ikincileri yaparsak o zaman daha farklı olcaktır :) aslında çevremde birsürü birsürü var hamile yeni doğum yapan. Onları düşünüp daha da heycanlanmam lazımdı ama :)
Çarşambadan itibaren iZine ayrılıcam, evdeyken o moda girerm belkİ:)

Çok çok geçmiş olsun canım, iyileşmenin en önemli şeyi dinlenmek, akşamları bol bol dinlen ki vücut toparlasın

AvukatAnne AvukatAnne cicekkokusu cicekkokusu kızlar bende sizinle aynı dusunceler içerisindeyim. Sanki doğum anı hiç gelmicekmis gibi hissediyorum beklemek daha zormuş ama tabikide öncelikle sağlıkla gelsinler ne zaman gelirlerse gelsinler. Bu arada Grip oldum bogazlarim yanıyor burun akıntısı var kafamı kaldırmaya halim yok.inşallah bi an once iyilesirim çünkü suan doğum yapsam bebeğimin kokusunu koklayamam :KK43: sıcak süt iciyorum sütle birlikte günde 10 tane hurma yemeye çalışıyorum rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırır inşallah
Geçmiç olsun canım dikkat et aman az kaldı doğuma sakın üşütme ayaklarını sıcak tut çorapsız basma. Allah korusun seni de bebişini de bağışıklık sisteminin güçlü olması lazım doğumda. Toz zencefil bal limon karabiber karışımı günde 2 tatlı kaşığı ye 3 günde bir şeyin kalmaz Allahın izniyle

Sağol canım. Ben de bazen yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum. Ama doğum mu? Doğurmucam ki ben :) böyle moddayım..
Bi dönem, 28 35 arası bütün alışverşleri yaptım, yapılacakları falan planladım, o dönemler heyecanlıydı. Şmdi yok elimde bişi kalmadı sakinlik çöktü :) belki de sebebi budur
Ama yalnız olmadığıma sevndim :KK200:
Ben de bugün izne ayrıldım, çok koydu valla. Dank etti resmen kafama işte hayatın değişiyor diye. Ama karnıma bakıyorum, hanfendi halinden memnun kendisi çok mutlu gelmeye niyeti yok gibi o yüzden kendimi tatile çıktım diye kandırdım :) Ben de can sıkıntısından biberonunu bile süsledim. Hastane için dünyanın süsünü püsünü yaptım elimden silokon tabancası düşmedi. Bak biberon fotosu koydum kokoş olucak kızım diyosan sen de yap Ece ye

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 109
:nazar:
Ben de bugün izne ayrıldım, çok koydu valla. Dank etti resmen kafama işte hayatın değişiyor diye. Ama karnıma bakıyorum, hanfendi halinden memnun kendisi çok mutlu gelmeye niyeti yok gibi o yüzden kendimi tatile çıktım diye kandırdım :) Ben de can sıkıntısından biberonunu bile süsledim. Hastane için dünyanın süsünü püsünü yaptım elimden silokon tabancası düşmedi. Bak biberon fotosu koydum kokoş olucak kızım diyosan sen de yap Ece ye
Ay ne gÜzel yapmışsın onu annesi :KK200::KK200::KK200::KK200:
Bayıldım harika!!!
Valla sadece Ece değil bu forumun tüm ekim kızları kokoş olcak bence :) hele terazi burcu olurlarsa:):):)

Cnm ben daha hediyelikleri yapmadım, izne çıkınca malzemeleri alıp evde yapıyım diyorum, tülünü cartını curtunu, yoksa evde vakit geçmez :). Ama o biberon bir harika olmuş bayıldım :) :nazar:

Ah ne kadar güzel olmuş bayıldım güle güle sağlıcakla kullanın inşlh. Bu taşları nerden aldın maviside varmı? Kesinlikle bnde oğluşuma yapmalıyım:))

:nazar:
Ay ne gÜzel yapmışsın onu annesi :KK200::KK200::KK200::KK200:
Bayıldım harika!!!
Valla sadece Ece değil bu forumun tüm ekim kızları kokoş olcak bence :) hele terazi burcu olurlarsa:):):)

Cnm ben daha hediyelikleri yapmadım, izne çıkınca malzemeleri alıp evde yapıyım diyorum, tülünü cartını curtunu, yoksa evde vakit geçmez :). Ama o biberon bir harika olmuş bayıldım :) :nazar:
Ayyy çok sevindim beğendiğine anneleri kokoş bi kere ekim annelerinin kızları da kokoş olacak tabi:KK49::KK15: valla iyi yapmışsın sona saklamakla çok eğlenceli oluyor çünkü yapması:KK45:

Ah ne kadar güzel olmuş bayıldım güle güle sağlıcakla kullanın inşlh. Bu taşları nerden aldın maviside varmı? Kesinlikle bnde oğluşuma yapmalıyım:))
Ankara da suluhan diye bir yer var canım oradan aldım akrilik yapıştırma taş olarak geçiyor çoğu renk vardı. Benim aldığım da elmas gibi ışıkta renk değiştiriyor. Tabiki oğluşun eksik kalmamalı sen de yapmalısın :21:

Ankara da suluhan diye bir yer var canım oradan aldım akrilik yapıştırma taş olarak geçiyor çoğu renk vardı. Benim aldığım da elmas gibi ışıkta renk değiştiriyor. Tabiki oğluşun eksik kalmamalı sen de yapmalısın :21:
Aynen oğlumun eksik kalmaması lazım:( bn urfadaym ama burda nerden bulabilirm ki acaba

Back
X