2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
İnslh biranonce yanıma verirler
Dualarini eksik etmeyin
canım hayırlı olsun Rabbim sa salim kavuştursun inşallah sizi

@triton-x bende de ayni sorular..beyazim yok ama boyatmak kestirmek istiyorum.ikisine de cesaret edemedim.dogum sonrasi esimle kuafore gidecegim.onu ve bebisi arabada birakacagim.ara ara inip bakarim diye düşünüyorum baska care yok
Benm yıllardır gittiğim kuaför ankarada Kızılay göbekte, arabaların girmediği ve bekleyemedigi yerde olduğu için benim öyle bir şansım yok. Benimde beyazım yok ama dr uma sorup doğumdan önce yaptıracağım kafaya koydum. Ama yok derse dr. Yaptırmam.

Daha seninki döner normal doğumu zorla bence

İyi akşamlar kızlar. Doğumdan önce karnımız aşşağı inermiş. Senin karnın yukarda doğuma daha var diyorlar. Bu karın doğumdan ne kadar zaman önce aşşağı iniyor bilen var mı?

Benim hiç inmedi ya, doktorum da iri bebek aşağıya inmeyecek diyordu, hakikaten 39 bitince doğum yaptım, hala karnım burnumdaydı :)

Ben su breathe right burun bandindan kullaniyorum canim, cok iyi geliyor. Bende bide septum deviasyon var, uzerine bide gebelik tikanmasi.. Bu bantla rahatliorum, eczanelerde var

Çevredekileri duydukça kendim daha çok heyecanlaniyorum ama bakıyorum da ne bir agri ne bi sancı hicbirsey olmayınca ümidimi kesiyorum hergün her hareketinde bir ümit bekliorum hadi gel annecim diorum ama yooook. Şu gribi atlatsam hayırlısıyla evdeyken hicbirsey yapamiyorken gün geçmek bilmiyor patladim vallahi

Teşekkür ederim canimm bu karışımı denicem.kendim için değil bebeğim için istiyorum iyileşmek dogdugunda ona birsey olur diye uzak kalmak istemiyorum

Günaydın canım bende Urfadayim oldukça yabancisiyim ama geçen gün balıklı gölde Dergah çarşısı var orda bi yer var çok büyük hersey var bebekle ilgili incik boncuk çok bi bak istersen
Yok ben burayın yabancısı değilim evelsi gün dergahtaydm dediğn yeri biliyrm cnm bi uğrarm yine bu yapışmalı taşlardn bulurm belki. Teşekkür ederm

sorarım canım salı gidicem ama beni cidden hiç rahatsız etmedi etmiyorda
eskiden kokan o ağır koku yok yani boyarken bile kokmadı
Anladm cnm inşllhda bir sıkıntı çıkmaz sen öyle yazınca korktm birden. Kullandığınz boya demekki başkaymiş rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsn inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…