- 12 Ağustos 2015
- 1.391
- 1.775
- 83
Ayy ilk defa birine Urfa'da bir yer tarif ettim oda zaten yabancı değilmiştuturamadim :) rica ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ilk defa birine Urfa'da bir yer tarif ettim oda zaten yabancı değilmiştuturamadim :) rica ederim canım
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama göğüs Pedi ile göğüs ucu kremini alıcamBen ikisini de almadım ihtiyaç olursa almayi düşünüyorum
Sağol. Canım evet öyle yapcam almıcam ihtiyaç olursa eczaneden eşim alır artıkCanım ben göğüs pompası aldım bulunsun istedim. Almasan da olur acil bir şey olursa aldırırsın
Aynı şey bende de var. Ben usuttugumu dusundum o zaman bu bize hamileligin verdiği bir durum. ben şu cekiyorum burnuma biraz rahatlatıyor. Kaynamış suyun içine kuru nane atip çekmek de güzel açıyor..İyi akşamlar arkadaşlar 3 gündür geceleri burun tıkanıklığı çekiyorum nasıl rahatlarım bi öneriniz var mı elim de kızım için aldığım fizyolojik serum var onu kullansam zarar verir mi ki bebeğime gece uykusu kalmadı hiç
Erken doğum habercisi diye duymuştum kötü bişey değildir yaBende daha hic gelmedi doğumdan önce gelmemesi kotü birsey değildir insallah
Bende göğüs Pedi aldım ama krem almadım çatlamaz diye :) bizde ailecek catlamiyor bakalım bende ne olacak soğan fln sürecem yinede :)Sağol. Canım evet öyle yapcam almıcam ihtiyaç olursa eczaneden eşim alır artık
Erken doğum belirtisi olamaz çünkü benim 28inci hatalardan beri geliyor. Minik bi su geliyor sıkınca rengi de değişiyor beyaz sarı bazen hafif kahverengimsi.Erken doğum habercisi diye duymuştum kötü bişey değildir ya
Arkadaşım bana bi sabah kalkınca miden rahatlamış hissedeceksinKarnin aşağıya inmesi nasıl bi durum ya benimki zaten asagida nasıl anlicam simdi :/
Bilmiyorum burdan biri yazmıştı aklımda öyle kalmış.Erken doğum belirtisi olamaz çünkü benim 28inci hatalardan beri geliyor. Minik bi su geliyor sıkınca rengi de değişiyor beyaz sarı bazen hafif kahverengimsi.
A benim zaten bir haftadır Karnım bacaklarıma değiyor bende ağırlaştı diye düşündüm ama nefes olayi olmadı hala nefesim daralıyor kaburgalarima hiç batmadı ama o nasıl bilmiyorum.hayırlısı bekleyip görecez az kaldı ŞükurArkadaşım bana bi sabah kalkınca miden rahatlamış hissedeceksin
Çocuğun kaburgalara batması gitmis olacak demişti
Ama illa her hamilenin inecek diye bir kural yoktur sanırım
Nasil anlarsın canim;
Göbeğin, oturunca bacaklarına degiyorsa
Bacakların kapalı oturamazsan anlarsın
Dediler
Bakalim görüp anlayacağız![]()
Valla sukretmelisinA benim zaten bir haftadır Karnım bacaklarıma değiyor bende ağırlaştı diye düşündüm ama nefes olayi olmadı hala nefesim daralıyor kaburgalarima hiç batmadı ama o nasıl bilmiyorum.hayırlısı bekleyip görecez az kaldı Şükur
Hepsi çok güzel heyecanlarOff off evde çok işim var ama yapasım yoken azından kendi giyeceklerimi yıkadım, bebişimin renklileri de yıkadım kuruttum şimdi beyazları makinada, onlar da kuruyunca çantalara ve dolaba düzülecek. Mutlu pazarlar
![]()
Ay çk şükür öyle bi sıkıntımız yok ama bende başka bişey oldu huzursuz bacak sendromu diye bişey bacaklarım aksamlari hareket etmek istiyor kendileri.ozellikle de süt ictiysem uykum var ama yürümek isteyen bacaklarım var başka bu durumu yaşayan var mıdir bilmiyorumValla sukretmelisin
O kadar kötü birşey ki
Ben 4.aydan beri yaşıyorum bazen agridan bayilacak gibi hissediyorum
Bak evladin pek akıllı üzmüyor annesini
Batmasin cokk daha iyi
O hamilelige özgü değil amaAy çk şükür öyle bi sıkıntımız yok ama bende başka bişey oldu huzursuz bacak sendromu diye bişey bacaklarım aksamlari hareket etmek istiyor kendileri.ozellikle de süt ictiysem uykum var ama yürümek isteyen bacaklarım var başka bu durumu yaşayan var mıdir bilmiyorum
Oo maşallah baya erken olmuş, en azından insanın aklında kalmaz ben yapamadım ama hep de aklımda olduğu için yordu yani, sağolunHepsi çok güzel heyecanlar
Biz erkenci davrandik
7.aydan bitiriverdik hepsini
Cok ayakta kalmamaya çalışın
Size de hayırlı pazarlar![]()
Evet bende de dedigin gibi yorulup geç yatarsam oluyordu ama hamilelikte daha sık oluyor ay ben bir an once doğsun istiyorm artikkkO hamilelige özgü değil ama
Bazen ben de yaşıyorum
Özellikle gün içinde yorulup geç uyurken
Yeni baktim bu sayfaya ben
Biraz hassas birisisin sende sanirim
O çok etkiliyor