2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy ilk defa birine Urfa'da bir yer tarif ettim oda zaten yabancı değilmiş tuturamadim :) rica ederim canım
Ay sesli güldürdn beni valla allahda seni güldürsün belki bnm görmediğim gitmediğim yerleride sen görmüşsndr cnm allah bilir bazen yabancılar bütün şehri gezer yerlilerde aman istediğimde gidebilşrm zatn diyip habire ertelerler:))

Aynı şey bende de var. Ben usuttugumu dusundum o zaman bu bize hamileligin verdiği bir durum. ben şu cekiyorum burnuma biraz rahatlatıyor. Kaynamış suyun içine kuru nane atip çekmek de güzel açıyor..

Karnin aşağıya inmesi nasıl bi durum ya benimki zaten asagida nasıl anlicam simdi :/
Arkadaşım bana bi sabah kalkınca miden rahatlamış hissedeceksin
Çocuğun kaburgalara batması gitmis olacak demişti
Ama illa her hamilenin inecek diye bir kural yoktur sanırım
Nasil anlarsın canim;
Göbeğin, oturunca bacaklarına degiyorsa
Bacakların kapalı oturamazsan anlarsın
Dediler
Bakalim görüp anlayacağız

A benim zaten bir haftadır Karnım bacaklarıma değiyor bende ağırlaştı diye düşündüm ama nefes olayi olmadı hala nefesim daralıyor kaburgalarima hiç batmadı ama o nasıl bilmiyorum.hayırlısı bekleyip görecez az kaldı Şükur

Valla sukretmelisin
O kadar kötü birşey ki
Ben 4.aydan beri yaşıyorum bazen agridan bayilacak gibi hissediyorum
Bak evladin pek akıllı üzmüyor annesini
Batmasin cokk daha iyi

Hepsi çok güzel heyecanlar
Biz erkenci davrandik
7.aydan bitiriverdik hepsini
Cok ayakta kalmamaya çalışın
Size de hayırlı pazarlar

Valla sukretmelisin
O kadar kötü birşey ki
Ben 4.aydan beri yaşıyorum bazen agridan bayilacak gibi hissediyorum
Bak evladin pek akıllı üzmüyor annesini
Batmasin cokk daha iyi
Ay çk şükür öyle bi sıkıntımız yok ama bende başka bişey oldu huzursuz bacak sendromu diye bişey bacaklarım aksamlari hareket etmek istiyor kendileri.ozellikle de süt ictiysem uykum var ama yürümek isteyen bacaklarım var başka bu durumu yaşayan var mıdir bilmiyorum

O hamilelige özgü değil ama
Bazen ben de yaşıyorum
Özellikle gün içinde yorulup geç uyurken
Yeni baktim bu sayfaya ben
Biraz hassas birisisin sende sanirim
O çok etkiliyor

Hepsi çok güzel heyecanlar
Biz erkenci davrandik
7.aydan bitiriverdik hepsini
Cok ayakta kalmamaya çalışın
Size de hayırlı pazarlar
Oo maşallah baya erken olmuş, en azından insanın aklında kalmaz ben yapamadım ama hep de aklımda olduğu için yordu yani, sağolun

O hamilelige özgü değil ama
Bazen ben de yaşıyorum
Özellikle gün içinde yorulup geç uyurken
Yeni baktim bu sayfaya ben
Biraz hassas birisisin sende sanirim
O çok etkiliyor
Evet bende de dedigin gibi yorulup geç yatarsam oluyordu ama hamilelikte daha sık oluyor ay ben bir an once doğsun istiyorm artikkk

Karnın aşağı inmesini anlamak için elinizi göğsünüzün altına kohacaksınız eğer dört parmağınız rahatlıkla araya giriyorsa artık doğum yakındır karın aşağı çnmiştir demek cnm. Benmde bir haftadr tam aşağı inmiş karnm dört parmaktan fazla araya sığar rahatlıkla. Birde bebek hıçkırınca bile vajinaya ve makata vuruyor doğum pozisyonunu almış diye başı aşağıda ya

kızlar ara ara soruyorum, gene mi aynı konu demeyin :)
hala karar veremedim.

wrap sling alacağım da, marka veya önereceğiniz site var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…