- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 103
Ayyy belli olmuyor o zaman deseneCanım o belli olmaz, değişebilir. Bana da demişlerdi, yaklaşık bdt'den 4-5 hafta önce. Oğlumu üç hafta erken doğurdum. Bir arkadaşında son hafaya kadar karnı hep yukardaydı.
Bebeğin büyüklüğü etkili mi acabaBenim karnım yukarda canım olcunce belli oluyor zaten ama ilk dogumumdada pek inmemisti yapı meselesi olabilir
Ben de günde 7 tane diye biliyorumCanım hurmanın şifa olması için tek sayı Yemen gerekir sünnet bu 9 ya da 11 ye
Anasına bak oğlunu al olacak :)Haklsn cnm hadi bakalm bizim oğlanıda kokoş yapmayayımda:)
Bak demekki bebek iri olursa her yanını kaplıyor ondan mı acabaBenim hiç inmedi ya, doktorum da iri bebek aşağıya inmeyecek diyordu, hakikaten 39 bitince doğum yaptım, hala karnım burnumdaydı :)
Bebek senden güçlenecek sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar güçlü annesiiiTeşekkür ederim canimm bu karışımı denicem.kendim için değil bebeğim için istiyorum iyileşmek dogdugunda ona birsey olur diye uzak kalmak istemiyorum
Tam göğsünün altında çıkıntı yok mu canımKarnin aşağıya inmesi nasıl bi durum ya benimki zaten asagida nasıl anlicam simdi :/
Arkadaşım bana bi sabah kalkınca miden rahatlamış hissedeceksin
Çocuğun kaburgalara batması gitmis olacak demişti
Ama illa her hamilenin inecek diye bir kural yoktur sanırım
Nasil anlarsın canim;
Göbeğin, oturunca bacaklarına degiyorsa
Bacakların kapalı oturamazsan anlarsın
Dediler
Bakalim görüp anlayacağız
Ben hiç anlamıyorum ki zaten arada bi boşluk vardı ama geçen ablam karnin aşağı inmiş dedi annemde zaten erkek çocuğu asagida olur ondan öyle dedi kafam karişti ama öyle yada böyle bir kac hafta içinde doğacak ya.doğumu düşünmemeye çalışıyorum en iyisi bu :)Ayyy belli olmuyor o zaman desene
Bebeğin büyüklüğü etkili mi acaba
Ben de günde 7 tane diye biliyorum
Anasına bak oğlunu al olacak :)
Bak demekki bebek iri olursa her yanını kaplıyor ondan mı acaba
Bebek senden güçlenecek sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar güçlü annesiii
Tam göğsünün altında çıkıntı yok mu canım
Valla bence de her hamilenin inmez gibi burada söylenenlerde o yönde ama her gören ayyy senin karnın daha yukarda bak burası boşalmamış diyince kafam karıştı
:)benimki bir karış çıkıyor başka parmak sığmıyorKarnın aşağı inmesini anlamak için elinizi göğsünüzün altına kohacaksınız eğer dört parmağınız rahatlıkla araya giriyorsa artık doğum yakındır karın aşağı çnmiştir demek cnm. Benmde bir haftadr tam aşağı inmiş karnm dört parmaktan fazla araya sığar rahatlıkla. Birde bebek hıçkırınca bile vajinaya ve makata vuruyor doğum pozisyonunu almış diye başı aşağıda ya
:)benimki bir karış çıkıyor başka parmak sığmıyorKarnın aşağı inmesini anlamak için elinizi göğsünüzün altına kohacaksınız eğer dört parmağınız rahatlıkla araya giriyorsa artık doğum yakındır karın aşağı çnmiştir demek cnm. Benmde bir haftadr tam aşağı inmiş karnm dört parmaktan fazla araya sığar rahatlıkla. Birde bebek hıçkırınca bile vajinaya ve makata vuruyor doğum pozisyonunu almış diye başı aşağıda ya
Tatlım sıkma sakın gitmesin colostrum çok değerliErken doğum belirtisi olamaz çünkü benim 28inci hatalardan beri geliyor. Minik bi su geliyor sıkınca rengi de değişiyor beyaz sarı bazen hafif kahverengimsi.
ben neko veya boba marka sling bakıyorum. tuniko diye bir site var orada karşılaştırmalı da anlatıyor hangi ihtiyaca göre nasıl sling alınmalı diye. yardımcı olabilir.kızlar ara ara soruyorum, gene mi aynı konu demeyin :)
hala karar veremedim.
wrap sling alacağım da, marka veya önereceğiniz site var mı?
ay bana da öyle diyolar erkek aşağıda olur bilmem ne. Şu erkek şöyle kız böylelerden vazgeçemiyor milletimiz :))Ben hiç anlamıyorum ki zaten arada bi boşluk vardı ama geçen ablam karnin aşağı inmiş dedi annemde zaten erkek çocuğu asagida olur ondan öyle dedi kafam karişti ama öyle yada böyle bir kac hafta içinde doğacak ya.doğumu düşünmemeye çalışıyorum en iyisi bu :)
Benim ki de kız 30. Haftada baş yerleşti ve karnım iki haftadır düşük resmen vaginamda hareketler hissediyor gibiyim çok garip bi his var elleri hep yüzünde kızımın sanırım o yüzden bi de kurbağa sesi gibi sesler geliyor kasıklarımdan hareket edinceay bana da öyle diyolar erkek aşağıda olur bilmem ne. Şu erkek şöyle kız böylelerden vazgeçemiyor milletimiz :))
benimki ayaklarını kaburgama dayıyor kırt kırt diye ses geliyor eşim ilk duyduğnda acile gidelim diye tutturmuştu :)) ne fenalar bebişlerBenim ki de kız 30. Haftada baş yerleşti ve karnım iki haftadır düşük resmen vaginamda hareketler hissediyor gibiyim çok garip bi his var elleri hep yüzünde kızımın sanırım o yüzden bi de kurbağa sesi gibi sesler geliyor kasıklarımdan hareket edince
sağol canım amin hepimiz kavuşalım sağlıkla sıhhatle inşallahAnladm cnm inşllhda bir sıkıntı çıkmaz sen öyle yazınca korktm birden. Kullandığınz boya demekki başkaymiş rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsn inşllah
Ay Cidde'n mi bi an bende olmuş gibi hissettim içim fena oldu Can'ını acıtıyor mu peki artık bebiş beni zıplatıyor özellikle sağ boşlupumda bi bölgeye ayağı yer yaptı Nasıl acıyor vuruyo gerdiriyor kendini içeride mahvoluyorumbenimki ayaklarını kaburgama dayıyor kırt kırt diye ses geliyor eşim ilk duyduğnda acile gidelim diye tutturmuştu :)) ne fenalar bebişler
Aynen benim de öyle sağda yer yaptı ayakları firliyor bazen solda da oluyor ama kafa asagida hiçkırık tutunca kafasının yerini anlıyorum :))Ay Cidde'n mi bi an bende olmuş gibi hissettim içim fena oldu Can'ını acıtıyor mu peki artık bebiş beni zıplatıyor özellikle sağ boşlupumda bi bölgeye ayağı yer yaptı Nasıl acıyor vuruyo gerdiriyor kendini içeride mahvoluyorum
Bizim babanın tarafının baskısıylaOo maşallah baya erken olmuş, en azından insanın aklında kalmaz ben yapamadım ama hep de aklımda olduğu için yordu yani, sağolun
Mektup yazalım gelsin içerdeki minnak. Cinsiyeti nedir:)Evet bende de dedigin gibi yorulup geç yatarsam oluyordu ama hamilelikte daha sık oluyor ay ben bir an once doğsun istiyorm artikkk
EyvaaahTatlım sıkma sakın gitmesin colostrum çok değerli
Hayırlı olsunEki Görüntüle 1886356 Eki Görüntüle 1886357 Kızlar biz bugün arabamızı aldık. sonunda karar verip alabildim casual cadillac air. Henüz almayan anneler için biraz bilgi vereyim dışarıda biraz sürdük içine ağırlık koyup tek elle çok rahat kullanılabiliyor asla zorlamıyor dönüşleri manevrası çok iyi kullanırken acayip hafif bir araba iskeleti sallanmıyor hiç baya iyi bi kaç marka daha baktık sallanıyordu iskelet içimize sinmedi kumaşı çok güzel su geçirmeyen kumaşmış bütün kumaş çıkartılıp yıkanabiliyor bu Arada ben hepsini çıkardım taktım. Oto koltuğu ekstra destekli Bebek Daha küçükken kullanılacak bir parça var üzerinde takılı büyüdüğünde de çıkartılıp kullanmaya devam ediliyor sanırım bel destek taştığı da var. Ama araba söylenildiği kadar hafif değil iskeleti biraz ağır portbebe ve oto koltuğu da ağır çok hafif değiller yine de çok içime sinerek aldım tavsiye ağrılığı sorun etmezseniz çöm memnun kalacağınıza eminim
Ay canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimizi güldürsun inşallah :) geleli 1 yıla yaklaştı fakat ben sadece balıklı golü ve AVM leri biliyorum :))Ay sesli güldürdn beni valla allahda seni güldürsün belki bnm görmediğim gitmediğim yerleride sen görmüşsndr cnm allah bilir bazen yabancılar bütün şehri gezer yerlilerde aman istediğimde gidebilşrm zatn diyip habire ertelerler:))
aynen yaa iki haftadır evdeyim ve hala işlerim bitmedi bir tembellik sormayın gitsin aman nasıl olsa artık bu kadar rahat olmayacaksın , yerleri gece yarısı olsada sileceksin gibi gibi konuşmalar az az sadece camlar kaldı birde halılar yıkanmaya verilecekOff off evde çok işim var ama yapasım yoken azından kendi giyeceklerimi yıkadım, bebişimin renklileri de yıkadım kuruttum şimdi beyazları makinada, onlar da kuruyunca çantalara ve dolaba düzülecek. Mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?