2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım o belli olmaz, değişebilir. Bana da demişlerdi, yaklaşık bdt'den 4-5 hafta önce. Oğlumu üç hafta erken doğurdum. Bir arkadaşında son hafaya kadar karnı hep yukardaydı.
Ayyy belli olmuyor o zaman desene
Benim karnım yukarda canım olcunce belli oluyor zaten ama ilk dogumumdada pek inmemisti yapı meselesi olabilir
Bebeğin büyüklüğü etkili mi acaba
Canım hurmanın şifa olması için tek sayı Yemen gerekir sünnet bu 9 ya da 11 ye
Ben de günde 7 tane diye biliyorum
Haklsn cnm hadi bakalm bizim oğlanıda kokoş yapmayayımda:)
Anasına bak oğlunu al olacak :)
Benim hiç inmedi ya, doktorum da iri bebek aşağıya inmeyecek diyordu, hakikaten 39 bitince doğum yaptım, hala karnım burnumdaydı :)
Bak demekki bebek iri olursa her yanını kaplıyor ondan mı acaba
Teşekkür ederim canimm bu karışımı denicem.kendim için değil bebeğim için istiyorum iyileşmek dogdugunda ona birsey olur diye uzak kalmak istemiyorum
Bebek senden güçlenecek sen ne kadar güçlü olursan o da o kadar güçlü annesiii
Karnin aşağıya inmesi nasıl bi durum ya benimki zaten asagida nasıl anlicam simdi :/
Tam göğsünün altında çıkıntı yok mu canım

Valla bence de her hamilenin inmez gibi burada söylenenlerde o yönde ama her gören ayyy senin karnın daha yukarda bak burası boşalmamış diyince kafam karıştı

Ben hiç anlamıyorum ki zaten arada bi boşluk vardı ama geçen ablam karnin aşağı inmiş dedi annemde zaten erkek çocuğu asagida olur ondan öyle dedi kafam karişti ama öyle yada böyle bir kac hafta içinde doğacak ya.doğumu düşünmemeye çalışıyorum en iyisi bu :)

:)benimki bir karış çıkıyor başka parmak sığmıyor

:)benimki bir karış çıkıyor başka parmak sığmıyor

Kızlar biz bugün arabamızı aldık. sonunda karar verip alabildim casual cadillac air. Henüz almayan anneler için biraz bilgi vereyim dışarıda biraz sürdük içine ağırlık koyup tek elle çok rahat kullanılabiliyor asla zorlamıyor dönüşleri manevrası çok iyi kullanırken acayip hafif bir araba iskeleti sallanmıyor hiç baya iyi bi kaç marka daha baktık sallanıyordu iskelet içimize sinmedi kumaşı çok güzel su geçirmeyen kumaşmış bütün kumaş çıkartılıp yıkanabiliyor bu Arada ben hepsini çıkardım taktım. Oto koltuğu ekstra destekli Bebek Daha küçükken kullanılacak bir parça var üzerinde takılı büyüdüğünde de çıkartılıp kullanmaya devam ediliyor sanırım bel destek taştığı da var. Ama araba söylenildiği kadar hafif değil iskeleti biraz ağır portbebe ve oto koltuğu da ağır çok hafif değiller yine de çok içime sinerek aldım tavsiye ağrılığı sorun etmezseniz çöm memnun kalacağınıza eminim

kızlar ara ara soruyorum, gene mi aynı konu demeyin :)
hala karar veremedim.

wrap sling alacağım da, marka veya önereceğiniz site var mı?
ben neko veya boba marka sling bakıyorum. tuniko diye bir site var orada karşılaştırmalı da anlatıyor hangi ihtiyaca göre nasıl sling alınmalı diye. yardımcı olabilir.

ay bana da öyle diyolar erkek aşağıda olur bilmem ne. Şu erkek şöyle kız böylelerden vazgeçemiyor milletimiz :))

ay bana da öyle diyolar erkek aşağıda olur bilmem ne. Şu erkek şöyle kız böylelerden vazgeçemiyor milletimiz :))
Benim ki de kız 30. Haftada baş yerleşti ve karnım iki haftadır düşük resmen vaginamda hareketler hissediyor gibiyim çok garip bi his var elleri hep yüzünde kızımın sanırım o yüzden bi de kurbağa sesi gibi sesler geliyor kasıklarımdan hareket edince

benimki ayaklarını kaburgama dayıyor kırt kırt diye ses geliyor eşim ilk duyduğnda acile gidelim diye tutturmuştu :)) ne fenalar bebişler

Anladm cnm inşllhda bir sıkıntı çıkmaz sen öyle yazınca korktm birden. Kullandığınz boya demekki başkaymiş rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsn inşllah
sağol canım amin hepimiz kavuşalım sağlıkla sıhhatle inşallah

benimki ayaklarını kaburgama dayıyor kırt kırt diye ses geliyor eşim ilk duyduğnda acile gidelim diye tutturmuştu :)) ne fenalar bebişler
Ay Cidde'n mi bi an bende olmuş gibi hissettim içim fena oldu Can'ını acıtıyor mu peki artık bebiş beni zıplatıyor özellikle sağ boşlupumda bi bölgeye ayağı yer yaptı Nasıl acıyor vuruyo gerdiriyor kendini içeride mahvoluyorum

Aynen benim de öyle sağda yer yaptı ayakları firliyor bazen solda da oluyor ama kafa asagida hiçkırık tutunca kafasının yerini anlıyorum :))

Hayırlı olsun
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Oto koltuğu araca bağlanınca cocugu yüzü ters oluyor dimi?
Biz de aldık bi komsu degistirin onu öyle şey mi olur dedi de
Eşim de artık son modellerin böyle olduğunu söyledi.

Ay canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimizi güldürsun inşallah :) geleli 1 yıla yaklaştı fakat ben sadece balıklı golü ve AVM leri biliyorum :))

aynen yaa iki haftadır evdeyim ve hala işlerim bitmedi bir tembellik sormayın gitsin aman nasıl olsa artık bu kadar rahat olmayacaksın , yerleri gece yarısı olsada sileceksin gibi gibi konuşmalar az az sadece camlar kaldı birde halılar yıkanmaya verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…