2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar suyun geldiğini nasıl anlarım. Ilık bi şey aktı gitti yarım bardak kadar. Ama ben idrar da kaçırmaya başladm ayırt edemiyorm tutamadm kendi aktı gitti kokusu yok renksiz. Ama idrar da renksiz geliyo benim bazen. Off

Hemen doktorunu aramalisın canim en azından ne olduğunu sana en iyi o soyler

Ay canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimizi güldürsun inşallah :) geleli 1 yıla yaklaştı fakat ben sadece balıklı golü ve AVM leri biliyorum :))
Sendende cnm:)) ama hiç gezmemişin ki sen avmde hep gidince sıkılıyor insan:) baharda tarihi yerlere gitmek güzl oluyor hem konaklayıp piknik yapıyorsn hem tarihi görüyorsn. İnşllh bebişin doğunca bahara kadar biraz büyürde gezersinz bol bol

Doğru Can'ım ters oluyor şimdi hepsi öyle zaten kural da bu yönde

Bebişin hareketleri nasıl canm. Birde nerden geldiğini hiç hissetmedn mi

Evet ya çok sıkıcı oluyor zaten 1 büyük 2 küçük AVM var ezberledim artık sorunlu hamilelik geçirdim hiç çıkamadım cikarsamda ihtiyacatan çıktık eşimle.inşallah şu kızımı bi alayım kucağıma bol bol gezicez:)

Kizlar sizde vajinada aşığıdan yukari bi batma hissi oluyor mu??biraz once bi 8 9 defa oldu ayakta durmadim..simdi gecti

Aynen valla avm kısıtlığımız var:) inşllh sağlıkkısıyla bebişin doğarda biraz büyüynce gezersnz. Bende bu gebelikte doğru düzgün çıkmadm dışarı ama yine sana göre epey yeri gezmişm o ayrı:)) eşime dün gece daha dedim bebiş doğsunda bahara kadar toparlanırsa sonra ver elini urfa dedim:)) o kadar bunaldm yani:)

Eyvaaah
Desene öğrenecek çok şey var ne bileyim ben de meraktan
Krem kullanıyor musunuz peki şimdiden göğsünüze?
Estağfurullah bende hemsireden öğrendim. Yoksa bilmiyordum. Benimde uçlarda kurumuş kalmış, hiç dokunmadım bile
Göğüs kremi kullanıyorum Lashinoh markası hergün genelde sürüyorum.
Ya bende buna kızıyorum, her gittiğin eş dost arkadaş artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak diye gözümü korkutuyor ya, herseyin en kötüsü olacak gibi konuşuyorlar. Bende diyorum olsun napalım diyip geçiştiriyorum ama kotu seyler bilincaltimiza yerleşiyor ister istemez. . .

hareket ediyor. Hissedemedim ya bulaşıkları yerleştiriyordum o anda oldu wc ye gidene kdr bitti ztn. Doktora gidicem yarın kontrol günüm. Aradım ulaşamadm. İnşallah bi şey olmaz
Eğer suysa bile hepsi gelmişse bile bebiş 24 saat durabiliyor cnm yarın kontroln olması iyi. Birde eğer bütün suyun gelseydi muhakkak hisederdn foşur foşur gelir hepsi. Ha ama yok eğer sızıntı halindeysede inşllh yarına kadar bir sıkıntı çıkmaz cnm. Umarm idraldir korkmamaya çalış

Bende çok bunaldım bi doğsun biraz büyüsün bizde ver elini Konya ve urfa diyecez:). 4 gözle bekliyorum valla sıkıldım iyice

Ay cnm ne takıyorsun milleti kafaya hiçte öyle değil hayat dahada anlamlı oluyor. Tabiki zorlukları var sanki neyin yokki hem bebek olmaması daha büyük bir zorluktur. Bebişin olunca onunla oyalanmak kadar güzel bir şey yok sağlık sorunu olmazsa eğer (ki inşllh olmaz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir cümlemize) onun dışında bebişleren az günün 3/2 sini uyuyarak geçiriyor o sırada rahatlıkla bütün işlerini halledersn. Hatta sıkılıp uyandırmak istersn emin ol. Ben kızımı oyuncak bebk yapmıştm adeta uyanıkken emziriyordm, sütümü sağıp kaşıkla yediriyordm, banyosunu yaptrıp vücudunu yağlamak tek tek cicişlerini giydirmek acayip zevk veriyordu:)) uyuduğundada günlük temizliğimi yemeğimi rahatlıkla yapıyordm.
Dışarı çıkınca bile eğleniyordm kızımla çok daha zevkli oluyordu

Memleketiniz konya mı cnm? Valla yabancı olmak dahada zordur sıkma canını bebiş gelince zaten o sıkıntılar yarıya iner inşllh
Evet canım. Aynen valla yabancı olmak çok zor hiç arkadaşım yok hep yalnızım kimse yok yanımda bazıları var onalarlada kültür çatışması yaşıyoruz. Yani benim tanıdıklarımda var çok katı kuralcilar o nedenle çok yakın değiliz.inanirmisin kuaför bile bulamıyorum burda yani var ama memnun kalmayınca gitmiyorum

Biz bu bebeği ne kadar istedik canım allah nasip etti şükürler olsun. İnş. İş hayatimdada zorluklar çektim ama hep biseyleri becerebildim. Bebegimllede zamanın nasıl geçtiğini anlamayacagima eminim. O benim yalnızlığımı giderecek. Sağol canım bende senin dediğin gibi olacağına eminim.

Konya çok güzeldir ya iki kere gittik doğsu düzgün gezemskte çok güzel bir yerdi insanlarıda çok sıcakdı. Üzüldüm adına canm ya bir sorun sıkıntın olursa bana yazabilirsn cnm hiç sıkma canını insanlarada bakma her türlü insan heryerde var ama urfada çeşit daha çok:) bebişleri doğuralm biraz büyütelim ben gezdirirm seni canm bazen arkadaşlarla dışarıda toplanıyorz çok güzel vakit geçiriyorz günlerimiz oluyor hepsine katılabilirsn yeni çevrede edinirsn. Hiç sıkam canını hesabına gelmeyen insanları ele hayatından unutma bu dünyada hiç birşey bizdn ve bebişlerimzdn kıymetli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…