Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. Haftaya kadar durrSenin maşallah çok iyi çıkmış değerlerin. Bende senle aynı sayılırım. sat 15 ocak benim dün 1250 hcg. Bende bi gariplikmi var acaba cnm. Kese bile göremedik![]()
Evet bende kiz olucak diye hiss ediyorumGunaydınnn iyi pazarlar..
Bebeginin cinsiyeti ile ilgili icinden erkek veya kiz olur ins diyen varmi en basta hayirlisi tabi ama :)
Benim kız
Tatlım sen doktorunun hesapladigi gibi alicaksin bence:) cunku yumurta geç catlamis :)kızlar bi şey soracam size. benim son adet tarihim 1 ocak aşılama 18 ocakta yapıldı geç yumurtladım yani. o yüzden 11 şubatta gittiğimde dr sat ı 4 ocak diye alalım çünkü geç yaptık aşılamayı dedi. 5+3 dedi ona göre beklenen doğum tarihi 10.10. sonraki kontrol 17 şubattaydı 6+4 günlük dedi. hesaplayıcıya baktığımda 6+4 olması için sat 2 ocak ve beklenen doğum tarihi 08.10. en son söylediği zamana göre mi takip etmeliyim sizce? eşim kafaya şimdi de bunu mu taktın diyor da hani gün gün hafta hafta gebelikle ilgili bilgiler var yaonları takip etmekte işe yarıyor ama. kafanızı şişirdim kızlar
Ben kızım olsun isterdim ilkten ama yavrumu erkek gibi hissediyorum :)sağlıklı olsunlar da :)Evet bende kiz olucak diye hiss ediyorum
Tatlım sen doktorunun hesapladigi gibi alicaksin bence:) cunku yumurta geç catlamis :)
Vallaha benden de istemedi doktorum :)her şey merak. çatlayacam meraktan bi sonraki randevu 29 unda. bakalım o zaman ne diyecek :) canım ya benden hiç tahlil falan istemedi burda bakıyorum bi sürü tahlil falan diye bahsedenler var. sana verdi mi
Tatlım annelik yürek sizisi derdi annemde şimdi anlıyorum :) daha görmeden böyle bağlanıyoruz zannetmeki bu merak edis 9 ay sonra geçer :) bu merak edis ömür boyu bizimle artık :)her şey merak. çatlayacam meraktan bi sonraki randevu 29 unda. bakalım o zaman ne diyecek :) canım ya benden hiç tahlil falan istemedi burda bakıyorum bi sürü tahlil falan diye bahsedenler var. sana verdi mi
Ben döngümün 18. Gününde yumurtladım. Normal kabul edilen tarih 14. Gün olduğu için adet tarihimi 4 hıün geriye atarak hesapladım. Ama ultrasona göre bebeğim gerçek adet tarihimle aynı haftada çıktı. Bence yumurtlama hesabı değil de ultrason haftasına göre hesapla.her şey merak. çatlayacam meraktan bi sonraki randevu 29 unda. bakalım o zaman ne diyecek :) canım ya benden hiç tahlil falan istemedi burda bakıyorum bi sürü tahlil falan diye bahsedenler var. sana verdi mi
Evet cnm saolasin :) test sonuçlarım iyi şükür lekelenme yok şükür şuan. Kasık ağrım arada oluyor cnmAaaa ikiz miiiii :)) ne güzeel hayırlı olsun. Çok sevindim Lekelenmen devam ediyo mu? Bende de birsürü test istedi hepsi pozitif. Hiç kasık ağrısı var mı sende
Ben döngümün 18. Gününde yumurtladım. Normal kabul edilen tarih 14. Gün olduğu için adet tarihimi 4 hıün geriye atarak hesapladım. Ama ultrasona göre bebeğim gerçek adet tarihimle aynı haftada çıktı. Bence yumurtlama hesabı değil de ultrason haftasına göre hesapla.
Gunaydınnn iyi pazarlar..
Bebeginin cinsiyeti ile ilgili icinden erkek veya kiz olur ins diyen varmi en basta hayirlisi tabi ama :)
Benim kız
Canım senin de mi düşük riskin var?benimde biraz geride kalbini duyunca netleştirecek dr beklenen doğum tarihini
Canım bilgiler için teşekkürler o kadar iyi geldiki tüm bunları yaşamış sınra sağlıkla bebeğini kucağuna almış birini okumak şu an bende progestan ve ckexane iğne kulkanıyorum düşğk tehlikesi nedeniyle
hayirli olsun insallah haftaya duyarsin kalp atislarini :)Bugün keseyi gördük , doktor cok guzel dedi darisi kalp atisina
Gunaydınnn iyi pazarlar..
Benim kız
Evet bende kiz olucak diye hiss ediyorum
Ben kızım olsun isterdim ilkten ama yavrumu erkek gibi hissediyorum :)sağlıklı olsunlar da :)
ben kız hissediyorumrüyamda da öyle gördüm ama beden başka herkes erkek görüyor erkek diyor. tabi her şeyden önce sağlıklı olsunlar ama ben kızı çok istiyorum ya :)
8. Haftaya kadar durr
Çok tesekkur ederim. Dün doktor çıkışı anneme geldim direkt.sanırım bir sure burdayim,çünkü eşim sağolsun en başından beri iyice yoruldu.böyle idare edicez biraz da.kanamam bitmek üzere(inşallah)bebişler nasıl dayanıyor bilemiyorumAllah yardımcın olsun canım... Bol bol dinlen inşallah sağ salim alırsın kucağına ikisini birden...
Yalnız mısın annen falan var mı yardım edecek?