Bence de vajinal istememek saçmalıkmıs eğer ben dun istemeseydim simdi aklımda hep soru isaretı olacaktı acaba kalbı atıyo mu diye yurt dısında hep vajinal kontrol varmıs bızler çok onyargılıyızne güzel beni teeee haftaya çağırdıvajinal olsun nolcak ki? yeter ki duy sesini bence. can atıyorum ben gitmek için ama 7 haftadan önce gelme dedi.
Coook teşekkür ederim canımankacım çok sevindim senin adına maşallah rabbim bundan sonrasında da daha güzel habelerini almayı nasip etsin inşallah. demekki bende gitsem belki duyulur ama benim dr gitmeme daha 7 gün var geçmiyor zamaaann ;( senin şuan ki belirtilerin neler kusma kasık ağrısı yada akıntı var mı?
Katılıyorum. Vajinal diyince afedersiniz cihazı rahme kadar ilerletiyolar sanmıştım. Meğer sadece girişe gelmesi yeterliymiş. Korkulacak birşey değilmiş. Halkımızın meşhur pireyi deve gibi gösterme sevdasının bir örneği.Bence de vajinal istememek saçmalıkmıs eğer ben dun istemeseydim simdi aklımda hep soru isaretı olacaktı acaba kalbı atıyo mu diye yurt dısında hep vajinal kontrol varmıs bızler çok onyargılıyız
Canım başka dr gittin mi? Tek dr la kalma. Artık anladım ki her dr dan başka ses çıkıyor...
progesteron kac cıkıyor pekı canımBence doktorum progesteron ve hcg takibi yaparak bebek canlımı devam ediyormu büyümesi kontrolü yapıyor. Yarın aynı testleri tekrarla dedi. Eğer değerim 8000 üzerinde çıkarsa tekrar muayene edecek. %100 e ulaşacak. Müdehale edicek. Değerler düşer kendisi atar die bekliyor bence.
Canım,o kadar erken tahmin edeni yok bildiğim.Bir markanın 6 gün öncesinden bildiğini iddia ettiği var ama -6'da oran %70'lerde.Adetine yakın tekrarla bence.Ben adetime 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim ilk.Kizlar adet ime 8 gun var bugün erken gebelik testi yaptim negatifff hamile olsam çıkardı dimiiiçünkü bu test ler erken tespit ediyormuş hamileligi öyle duydum sizcee
Kızlar cumartesi den beri yatiyorum,ara ara karnimda ve kasiklarimda ağrı oluyor.kanamam yok çok şükür ki.cumartesi kontrole gidicem.ama hiçbir hamilelik belirtisi de yok,göğüslerimin acimasi da yok,mide bulantim da.aynı durumda olanlar var mı aranızda?sürekli ne olduğunu düşünmekten yoruldum.
canım üzülme bana da 7 haftalıkken gel dedi. hatta az önce mail attım gelsem diye ama göremeyebiliriz, gelme dediBen bugun kalp atisini duyamadim cok uzuldum doktor bebek net degil dedi
Evet malesef.Merhaba canım rahim ağzı yetmezliği mi var ?
8. haftadan önce gitmiyorum ben kontrole.6. haftada kalp atışını duymayan var mı? doktor 5 haftalıkken, 7. haftada gel dedi. sizde de oldu mu kızlar?
progesteron kac cıkıyor pekı canım
benımde progesteronum bu sevıyelerdeDün hcg 4440 progrsteron 8,39
benımde progesteronum bu sevıyelerde
beta hcg boyleykeyn rahımde kese gordu dedım hap vermeyecekmısın oda dedıkı progesteron tutarlı bı bılgı degıl hıc bısey ıcın .
ancak ben sırf bu yuzden dıs gebelıkten asırı suphelenmıstım. ancak dedıkı bazı durumlarda hem ıcerde hem dısarda gebelık oluyor ancak onunda senı buldugunu dusunmuyorum dedı karnımdan sıddetlıce kastırarak tuplere bakmaya calıstı bısey gozukmedı
ılgınc sorucam bu durumu tekrar
PPbenımde progesteronum bu sevıyelerde
beta hcg boyleykeyn rahımde kese gordu dedım hap vermeyecekmısın oda dedıkı progesteron tutarlı bı bılgı degıl hıc bısey ıcın .
ancak ben sırf bu yuzden dıs gebelıkten asırı suphelenmıstım. ancak dedıkı bazı durumlarda hem ıcerde hem dısarda gebelık oluyor ancak onunda senı buldugunu dusunmuyorum dedı karnımdan sıddetlıce kastırarak tuplere bakmaya calıstı bısey gozukmedı
benımde progesteronum bu sevıyelerde
Doğru diyorsun kasarım kendimi diye korkuyorum yoksa herşey bizim için zatenne güzel beni teeee haftaya çağırdıvajinal olsun nolcak ki? yeter ki duy sesini bence. can atıyorum ben gitmek için ama 7 haftadan önce gelme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?